Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mai 2015 - Anul XX, nr. 101 (5913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Școală gimnazială, spartă de hoți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O şcoală gimnazială din comuna Zamostea a fost spartă de hoţi, iar din interiorul unităţii de învăţământ s-au furat bunuri în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, furtul a fost reclamat duminică seară, în jurul orei 20.30, iar fapta s-a petrecut în intervalul 2-3 mai.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că hoţii au forţat uşa de acces în şcoală şi au furat din incintă un sistem informatic şi alte componente de calculator.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se precizează în comunicatul poliţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școală gimnazială, spartă de hoți.
 Vizualizări articol: 1476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Școală gimnazială, spartă de hoți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mănușa ridicată, maladeț kaghebist! trimis de
( 5 mai 2015, 15:32:50
Nu, maladeț kaghebist, pagadi! *

Vezi tu, tinere kaghebist, cât de pork russian ești tu?
E a patra oară, în decurs de 2 luni, în care scorMonitorii publică articole deontologice referitoare la evenimente petrecute în Cornul Abundenței.
Ei sunt DOMNI și relatează evenimentele astfel cum le sunt comunicate de Herr Sturmbannführer Iepureanu, elegant, finuț, obiectiv, iar tu, porcan siberian, te apuci să-i chemi în judecată ca să-ți satisfacă marotele paranoide de milițian înfumurat și țâfnos.
Rușinică, bre molodeț kaghebist!
Apropos de articolul de mai sus:
lasă în piszdele mă-sii Netul și acțiunile în civil, formulate doar în baza instinctului de intimidare. Nu ai de a face cu vreun Badea Gheorghe care să se entuziasmeze la vederea tablei tale și jumătate de sergent-major de miliție.
Pune mâna și cercetează temeinic furtul de la Zamostea.
În căpsorul tău fumegând a ferodoul paranoiei „pă persoană fizică”, a investiga circumstanțele unui furt înseamnă să-ți trimiți 10 lucrători de poliție, care să stea să belească püla la locul faptei, să nu ridice nici un obiect, să nu preleveze nici o amprentă, să nu interogheze nici un martor și să arunce anatema, în mod gratuit, asupra femeii de serviciu?
Buey maladeț kaghebist, asemenea metodă de investigare a circumstanțelor unui furt s-o faci unde vrei matale, la poloboacle cu curechi ale milișăuțenilor tăi sau la doamna mamica ta maternă, față de care nu-ți binemeriți denumirea de fiu, după maniera ordinară în care ți-ai etalat hapsânătatea, cu ocazia unui anume partaj judiciar.**
Rușinică maladeț kaghebist!
1.1  RE: Mănușa ridicată, maladeț kaghebist! trimis de
( 5 mai 2015, 15:33:34
-----
* Am primit defulația ta paranoidă, redactată în evidentă stare de surescitare a bastonului de cauciuc înfipt în kur, pe post de mândrie profesională.
Amiceeeee, m-ai dezamăgit profund. Mă așteptam să am de a face cu mai multă competență din partea unui lucrător de poliție judiciară. Când acolo, dau de o lălăială fără noimă, neîntemeiată, nefondată, având reper cronologic întemeierea regatului dac al regelui Burebista și isprăvind în vremurile contemporaneității neo-securiste, la care, cu deosebit aport stahanovist, ți-ai exprimat adeziunea proletară.
N-am priceput nimică ce vrei și ce anume ceri, cel mult am deslușit nivelul de iritare a unui semianalfabet funcțional ce a comis niște erori juridice elementare.
Nu-i nimic, maladeț kaghebist, te servesc oportun.
Chiar acum pun în funcțiune tiparnița denumită Canon Pixma MP250.
Chiar îmi pot permite să formulez sugestii și prietenilor de la Monitorul în ceea ce privește excepția lipsei calității procesuale active a acestora.
Țăndări te fack, amice, încă de la primul termen și încă din întâmpinare.
Vai de capul tău de PROSTAN.
Dar, vai de noi, dacă asemenea indivizi aidoma ție, cică sunt lucrători de poliție judiciară.
Vai de püla noastră de plebei dacă siguranța și încrederea noastră stă în „competența” unor trepăduși aidoma ție.
Nu, zaeț maladeț kaghebist, nu pagadi! (= Vae victis!)

** vezi că ai o declarație de avere în care, suma cotelor părți indivize ale unor comoștenitori, dă un total de 102%. Numai un milițian prostan putea scrie așa ceva într-un ÎNSCRIS OFICIAL.
1.2  RE: Mănușa ridicată, maladeț kaghebist! trimis de
( 5 mai 2015, 15:37:19
erată: „calitate procesuală pasivă”
Activ ești tu, maladețule.
Tare activ mai ești, mâncate-ar tata de țâfnos cu creirii fumegând a infatuare.
Pregătește-te să dezbraci NEMERITATA haină de polițist.
Nu, pagadi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei