Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2015 - Anul XX, nr. 70 (5882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În vizită la copiii defavorizaţi

Sărbătoarea Bunei Vestiri (25 Martie) desemnează începutul mântuirii noastre. Vestea cea bună a mântuirii neamului omenesc a venit de la Dumnezeu prin Sfântul Arhanghel Gavriil. Sfânta Fecioară Maria s-a învrednicit să-l nască pe Fiul Lui Dumnezeu.

Veste bună a venit un pic mai devreme și pentru copilașii dintr-un orfelinat din municipiul Suceava. Copiii care participă la cateheză la Biserica „Sfântul Dumitru” din Suceava au fost în vizită la orfelinat. Avându-l în mijlocul lor pe pr. prof. Justinian-Remus A. Cojocar, copiii, încărcați de daruri, au adus bucurie copilașilor de la orfelinat.

Lipsa părinților și a iubirii pe care ar trebui să o aibă față de odraslele lor nu poate fi suplinită cu nimic pe pământ. Vreme de o oră, copiii s-au împrietenit, au vorbit și s-au jucat împreună.

Copiii de la cateheză s-au pregătit cu o lună înainte. Jucării, cărţi de povești și de colorat, hăinuțe și multe dulciuri și fructe au adus de acasă.

Bucurie mare a fost pe copilașii de la orfelinat. Merg și ei la școală și sunt în comuniune cu ceilalți colegi. Socializarea este foarte importantă. Dragostea cu care se purtau cei de la orfelinat față de copii ne-a dat o liniște în suflet.

Cu toții au spus Rugăciunea Domnească „Tatăl Nostru” și la urmă pr. Justinian Cojocar le-a dăruit la fiecare câte o iconiță cu Maica Domnului și cu Sfântul Ierarh Nicolae.

O fetiță de la orfelinat, elevă în clasa a V-a la o școala din municipiul Suceava, a spus: „Mulțumim pentru daruri. Mulțumim că v-ați gândit la noi și vă avem și noi în inimile noastre!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În vizită la copiii defavorizaţi.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În vizită la copiii defavorizaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păstrăvi mănăstirești cu legume Se zice că, de Buna Vestire, ca să ai spor în casă, trebuie să-ți fie masa plină. Mai ales cu bucate de pește. Aflată demult la Mănăstirea Bistrița din Neamț, această rețetă de Păstrăvi mănăstirești cu legume s-ar potrivi numai bine în... Citeşte