Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2015 - Anul XX, nr. 70 (5882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O noapte la arest

Tânăr acuzat de polițiști că a tâlhărit un șofer de taxi, folosind un spray iritant-lacrimogen

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii au anunțat ieri prinderea principalului suspect în cazul unei tâlhării petrecute la începutul acestei luni, când un şofer de taxi a fost jefuit de un tânăr care i s-a urcat în maşină şi care la un moment dat l-a atacat cu un spray iritant-lacrimogen.

Potrivit poliţiştilor, tânărul acuzat că ar fi autorul faptei are 18 ani, este din municipiul Suceava şi se numeşte Nicolae Răzvan Gordiciuc.

„În baza probatoriului administrat, s-a dispus punerea în mișcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpatului sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a anunțat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

Fapta pentru care tânărul a fost reținut de polițiști s-a petrecut pe 6 martie a.c., când un bărbat în vârstă de 44 de ani, taximetrist în Suceava, a fost tâlhărit în mașină, în apropiere de Gara Ițcani, agresorul luându-i o tabletă pe care o avea la bordul autoturismului taxi.

În momentul producerii faptei, în autoturism se mai afla un tânăr, amic cu suspectul reținut, însă polițiștii spun că respectivul nu a participat la comiterea faptei, fiind folosit cel mai probabil ca martor.

Dus la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, tânărul a fost lăsat să se întoarcă la domiciliu, procurorul de caz hotărând să ia faţă de el măsura preventivă a controlului judiciar.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr acuzat de polițiști că a tâlhărit un șofer de taxi, folosind un spray iritant-lacrimogen.
 Vizualizări articol: 1499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tânăr acuzat de polițiști că a tâlhărit un șofer de taxi, folosind un spray iritant-lacrimogen5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(26 mar 2015, 23:12:55
Sergiucu mamă, mancati-as fălcuţele matali, de ce tratezi mereu numai chestiuni miliţieneşti. Lărgeşte-ti orizonturile şi povesteşte-ne depre manifestări cultural-artistice sau alte evenimente de interes civic. Hai,că poţi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păstrăvi mănăstirești cu legume Se zice că, de Buna Vestire, ca să ai spor în casă, trebuie să-ți fie masa plină. Mai ales cu bucate de pește. Aflată demult la Mănăstirea Bistrița din Neamț, această rețetă de Păstrăvi mănăstirești cu legume s-ar potrivi numai bine în... Citeşte