Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mar 2015 - Anul XX, nr. 59 (5871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Crimă

Femeie ştrangulată în timpul unei partide de sex

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şocant caz de omor s-a petrecut în satul Mihoveni, comuna Şcheia, unde un bărbat în vârstă de 52 de ani şi-ar fi ucis concubina, cu trei ani mai în vârstă. Moartea s-a produs prin asfixiere, femeie fiind strânsă de gât, iar omorul a ieşit la iveală după ce a fost efectuată necropsia cadavrului. Iniţial, suspectul a declarat că femeii i s-a făcut rău în timp ce se afla în pat cu el şi se pregăteau să facă sex. 

 

„Eram amândoi pe marginea patului, am dat să o pup, însă deodată am văzut că nu mai mişcă”

Din datele de anchetă rezultă că fapta a fost comisă marţi, în jurul orei 13.00. Teodor Bondor este domiciliat în Marginea, la fel ca şi concubina sa, Emilia U. Femeia locuia însă efectiv la Mihoveni, în casa părinţilor săi, unde mai venea periodic şi concubinul ei. Chiar bărbatul a fost cel care a sunat la 112 şi a sesizat că femeia este moartă. Poliţiştii ajunşi la faţa locului iniţial nu au găsit urme clare de violenţă pe corpul femeii. Bărbatul se afla în vizibilă stare de ebrietate şi a povestit senin cum femeii i s-a făcut rău şi a murit în timp ce era în braţele sale. Mai mult, nu s-a sfiit să susţină aceeaşi variantă şi în faţa camerelor de luat vederi.

„Ea era cam galbenă la faţă, dar nu a spus nimic... era în braţele mele, eram amândoi pe marginea patului, am dat să o pup, însă deodată am văzut că nu mai mişcă. Am început să o strâng de chiept să-şi revină, dar nimic, nu a mai mişcat. După aia am sunat la o sută doişpe (n.r. - numărul de urgenţe 112)”, a povestit bărbatul.

Bărbatul şi-a continuat declaraţia şocantă: “Să vă spun sincer nici nu am mai apucat să... ea era moartă săraca, nici nu mi-am dat seama că a dat colţul”, a mai povestit bărbatul care, aflat sub influenţa alcoolului, probabil că nu realiza foarte clar la acel moment ce a făcut.

El a mai spus că i-a reproşat femeii că nu-şi îngrijeşte mama bolnavă la pat, iar vecinii l-au sunat pe el să vină să-i aducă o cană cu apă.

 

Moarte violentă, prin asfixie mecanică

Necropsia cadavrului, efectuată miercuri, a scos însă la iveală că femeia nu a decedat din cauza unui stop cardio-respirator, pe fondul unei afecţiuni la inimă, cum s-a crezut iniţial. Legiştii au descoperit că femeia în vârstă de 55 de ani a avut parte de o moarte violentă, prin insuficienţă respiratorie, provocată ca urmare a asfixiei mecanice prin comprimarea căilor respiratorii.

Iniţial, Bondor nu a fost de găsit. Anchetatorii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava l-au găsit însă pe individ în cursul zilei de ieri.

 

Bărbatul a ajuns în arest, iar astăzi va fi propus pentru arestare preventivă

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a declarat: „Echipa operativă a Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, a stabilit că, în intervalul orar 13.00-14.00, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, concubinul femeii a exercitat acte de violenţă asupra victimei, producându-i leziuni care au dus în scurt timp la deces”.

Suspectul a fost reţinut ieri, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore, iar astăzi urmează a fi prezentat la Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a declarat în faţa anchetatori că nu-şi aduce aminte exact ce s-a întâmplat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie ştrangulată în timpul unei partide de sex.
 Vizualizări articol: 8561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Femeie ştrangulată în timpul unei partide de sex5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limba soacrei Spunea Esop că mâncarea cea mai gustoasă este limba... cu măsline. Și că tot limba este și cea mai rea... când nu o stăpânești bine și ai de pătimit din pricina ei. Dar nu despre acest joc de cuvinte esopian voiam să vă vorbesc.... Citeşte