Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mar 2015 - Anul XX, nr. 58 (5870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Neatenţie

Accident în lanţ, la intrarea în Suceava, provocat de o şoferiţă de 22 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei maşini au fost implicate într-o coliziune în lanţ care s-a petrecut ieri după-amiază pe strada Parcului din municipiul Suceava, la intrarea în oraş dinspre Ipoteşti. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30, doi dintre cei trei şoferi implicaţi în accident ajungând la Spitalul Judeţean Suceava. Din ancheta poliţiei rezultă că vinovată de producerea accidentului este o tânără în vârstă de 22 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Toyota.

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, Cătălin A., din Bîrlad, aflat la volanul unei autoutilitare Mercedes, care circula spre municipiul Suceava, a redus viteza pentru că o maşină din faţă a virat la stânga, spre Grădiniţia "Sf. Ioan". În acel moment, autoutilitara a fost lovită violent din spate de un Audi A 4, care, la rândul său, a fost tamponat din spate de o Toyota condusă de Silvia S., o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Suceava.

Aceasta din urmă a observat târziu că maşinile din faţă au redus viteza şi nu a mai putut evita impactul. În aceste condiţii aceasta se face vinovată de nepăstrarea distanţei regulamentare în mers. O cauză a accidentului ar putea fi legată şi de starea carosabilului, care era ud şi cu aderenţă scăzută.

În urma accidentului au fost răniţi tânăra de 22 de ani şi şoferul autoturismului Audi, Constantin C., în vârstă de 33 de ani.

Conform primelor investigaţii medicale, cei doi au scăpat cu leziuni uşoare. Cei trei şoferi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemii 0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în lanţ, la intrarea în Suceava, provocat de o şoferiţă de 22 de ani.
 Vizualizări articol: 5230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Accident în lanţ, la intrarea în Suceava, provocat de o şoferiţă de 22 de ani4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Covrigei cu mere de Voinești Se spune că dacă mnânci mere de Voinești... întinerești. C-o fi, că n-o fi așa, n-aveți decât să-ncercați. E și aceasta un fel de ispitire, ca aceea ce-a dus la alungarea strămoșilor noștri din Rai. Dar mărul ne-a deschis și... Citeşte