Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mar 2015 - Anul XX, nr. 53 (5865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Statistică

Peste 150 de firme sucevene au fost radiate din Registrul Comerţului în prima lună a acestui an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul firmelor sucevene care au fost radiate din Registrul Comerţului în prima lună a acestui an este mai mic decât al celor aflate în aceeaşi situaţie în luna ianuarie 2014. Potrivit datelor prezentate de Oficiul Registrului Comerţului (ORC), în luna ianuarie 2015 au fost radiate 153 de firme, cu 26,79% mai puţin decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, când numărul firmelor radiate a fost de 209. De asemenea, tot în prima lună a acestui an au fost dizolvate 37 de firme din judeţul Suceava, cu 27,59% mai mult decât în luna ianuarie din 2014, când s-au înregistrat 29 de firme dizolvate. În luna ianuarie a acestui an alte 11 societăţi comerciale din judeţ au intrat în insolvenţă.

În raportul ORC se mai arată că în luna ianuarie 2015, în judeţul Suceava s-au înmatriculat 211 persoane fizice şi juridice. Dintre acestea 99 au fost Societăţi cu Răspundere Limitată, 58 au fost persoane fizice autorizate, 46 întreprinderi individuale şi opt întreprinderi familiale. Numărul persoanelor fizice şi juridice înfiinţate în prima lună a acestui an este cu puţin mai mare decât al celor deschise în aceeaşi perioadă de anul trecut (205).

Potrivit statisticilor Oficiului Registrului Comerţului, la data de 31 ianuarie 2015 în judeţul Suceava erau active 13.804 persoane juridice şi 10.651 de persoane fizice autorizate. Comparativ cu aceeaşi dată a anului trecut, numărul persoanelor fizice autorizate şi al persoanelor juridice a crescut cu 10,53%. Cu acest procent, judeţul Suceava se situează pe locul al treilea la nivel naţional din punctul de vedere al creşterii numărului de persoane fizice autorizate şi persoane juridice.

De precizat că cele 13.804 persoane fizice active din judeţul Suceava aveau în total 21.808 asociaţi sau acţionari persoane fizice. Dintre aceştia, mai mult de o treime, adică 8.035, erau femei, diferenţa de 13.773 fiind asociaţi sau acţionari bărbaţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 150 de firme sucevene au fost radiate din Registrul Comerţului în prima lună a acestui an.
 Vizualizări articol: 2145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 150 de firme sucevene au fost radiate din Registrul Comerţului în prima lună a acestui an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei