Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mar 2015 - Anul XX, nr. 53 (5865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Profesionişti

Essenze by Nobil Lemn oferă cele mai bune soluţii pentru sistemul de încălzire în pardoseală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu o experienţă de peste 15 ani, cei de la Essenze by Nobil Lemn sunt adevăraţi profesionişti ai parchetului şi oferă consultanţă tehnică de specialitate completă pentru beneficiari. Practic, soluţiile acoperă toată gama de servicii, de la măsurători, montaj şi raşchetare, astfel încât oferă o garanţie completă pentru pardoseala montată.

 

Magazin specializat care oferă montaje şi materiale profesionale

Achiziţionând un parchet stratificat dintr-un magazin de bricolaj, preţul mai mic cu câţiva euro, care poate fi criteriul decisiv de selecţie, ar putea duce la un produs final care să nu corespundă cu ce şi-a imaginat clientul la început. Inevitabil parchetul va fi montat de un „meseriaş universal”, iar din acest motiv specialiştii spun că clientul nu va beneficia niciodată de o garanţie reală a produsului. Asta din cauza faptului că producătorul de parchet va invoca un montaj incorect, iar cumpărătorul va suporta greşelile şi costurile ulterioare.

Essenze by Nobil Lemn oferă practic soluţia de la A la Z pentru pardoseli. Firma oferă tot ce este necesar pentru parchet, precum lacuri, adezivi, răşini, chituri, baiţuri, atât pentru interior, cât şi pentru exterior, dar şi produse pentru finisarea şi întreţinerea parchetului masiv şi stratificat, plinte din lemn natural sau MDF. Essenze by Nobil Lemn mai comercializează uşi din lemn stratificat realizate la comandă, pardoseală laminată profesională, accesorii pentru parchet, tapet şi mozaic din lemn natural.

 

Parchetul nu se demodează

Unii spun că parchetul nu se poate monta pe sistemul de încălzire în pardoseală, fiind catalogat ca izolator. Prin experienţa dobândită în domeniu, cei de la Essenze by Nobil Lemn spun că „parchetul stratificat este cel mai bun, deoarece lemnul preia şi distribuie uniform căldura. Astfel, pe timpul verii, când nu veţi porni încălzirea, veţi simţi o pardoseală caldă”.

Brandurile comercializate de Essenze by Nobil Lemn sunt de la firme de renume mondial, Berti şi Il Davide. Acestea recomandă montarea pe sistemul de încălzire în pardoseală a parchetului dublu stratificat de 10 mm şi 13 mm. Cu o rezistenţă termică de 0,07 mp K/W, parchetul dublu stratificat este ideal pentru acest tip de montaj. Suportul creat din lemn de mesteacăn multistrat (şi nu din placaj) oferă cea mai bună rezistenţă termică şi o rezistenţă crescută la amprentare.

Chiar dacă mulţi spun că parchetul dublu şi triplu stratificat nu se poate şlefui, datorită tehnologiei oferite de cei de la Essenze by Nobil Lemn, lemnul nobil de 4 mm permite patru şlefuiri o dată la 20 de ani.

La o amenajare clasică sau modernă cu esenţe de lemn precum stejar, frasin, iroko, merbau, doussie, teak, wenge, clienţii au garanţia unui parchet care va rezista şi în timpul generaţiilor viitoare.

„În afară de stratificare, un alt aspect foarte important îl reprezintă calitatea şi proveninţa materialelor folosite: finisarea şi adezivul cu care sunt lipite straturile între ele. Producătorii cu care colaborăm respectă normele europene, astfel primiţi garanţia că trăiţi într-un mediu sănătos”, au mai subliniat cei de la Essenze by Nobil Lemn. Aceştia au mai precizat: „Parchetul masiv nu se poate monta pe sistemul de încălzire în pardoseală deoarece acesta izolează termic. Cu o amplă diversitate de montaj, parchetul masiv satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi. Băiţuit, bizotat, periat, parchetul din lemn natural este mereu la modă. Lemnul este cald, plăcut la atingere. El trăieşte odată cu tine!”

Pentru mai multe informaţii şi detalii, clienţii sunt invitaţi să viziteze showroom-ul din municipiul Suceava, de pe strada Traian Vuia nr. 11B, după Fabrica de Sticlă, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00, iar sâmbătă, între orele 9.00-14.00. De asemenea, clienţii au la dispoziţie site-ul www.nobillemn.ro, dar şi numărul de telefon 0749 360 125, unde pot obţine mai multe detalii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Essenze by Nobil Lemn oferă cele mai bune soluţii pentru sistemul de încălzire în pardoseală.
 Vizualizări articol: 3421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 10 voturi
Essenze by Nobil Lemn oferă cele mai bune soluţii pentru sistemul de încălzire în pardoseală3.4510

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei