Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mar 2015 - Anul XX, nr. 50 (5862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Shopping City Suceava

Horia Brenciu & HB Orchestra au dat startul distracţiei în această primăvară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe 1 Martie, mii de suceveni au răspuns invitaţiei Shopping City Suceava de a sărbători venirea primăverii printr-un show de excepţie al carismaticului Horia Brenciu, care a revenit la Suceava alături de HB Orchestra, într-un superconcert live, care a fermecat publicul timp de aproape două ore.

Sucevenii au îmbinat sesiunile de shopping cu participarea la concursuri cu mii de premii, dar şi cu admirarea noilor colecții de sezon ale magazinelor din SCS, cunoscutul interpret dovedindu-se un adevărat mesager al primăverii, debordând de energie şi optimism, stare pe care a transmis-o şi celor din sală.

 

Modă pentru toate vârstele, din colecţiile de primăvară-vară

Prezentările de modă au adus în faţa publicului cele mai noi colecţii pentru primăvară-vară 2015 ale brandurilor din Shopping City Suceava. Spectatorii au putut admira atât ţinute colorate pentru copii, propuse de magazinele Coccodrillo, Carrefour, Takko Fashion, cât și ținute fresh și în tendințe pentru tineri sau domni și doamne, vestimentaţii propuse de magazinele Raison D`Etre by Insense, Mustang, Moda Miss, Eponge, Coax, New Line, City, Orsay, Camiceria Italiana, Ghio`s și New Yorker. Şi cum orice ţinută nu este completă fără încălțăminte, magazinele Leonardo,  Deichmann și Seven au prezentat cele mai noi modele pentru noul sezon, iar Salonul D`Anais din Shopping City Suceava a asigurat coafura şi machiajul modelelor.

Show-ul de modă prin care organizatorii evenimentului au ales să întâmpine primăvara a fost unul de bun augur, succesul fiind garantat atât de diversitatea şi varietatea stilurilor, cât şi de reacţia publicului, care a fost de-a dreptul fermecat de vestimentaţiile prezentate, dar şi de modelele care le purtau.

 

“Fenomenul” Horia Brenciu

Horia Brenciu şi HB Orchestra au oferit sucevenilor, duminică seară, la Shopping City, un supershow, la care au luat parte mii de oameni. Concertul de aproape două ore susţinut de inconfundabilul Horia Brenciu, împreună cu membrii HB Orchestra, instrumentişti foarte buni, dar şi cu voci minunate, a fost pe placul publicului, care i-a răsplătit cu aplauze zgomotoase.

Încă din primele momente spectacolul s-a dovedit a fi unul incendiar, plin de viață și voie bună. Ca de obicei, sarea şi piperul spectacolului a fost inegalabilul Horia Brenciu, cu al său umor debordant, care a făcut ca întregul centru comercial să răsune de râsete şi aplauze, dar şi de vocile publicului minunat, care a cântat şi a dansat alături de artiştii de pe scenă, de la început până la sfârşit.

Repertoriul muzical abordat în spectacol a fost unul foarte variat, fiind interpretate piese extrem de diversificate, de la swing, pop, rock, latino, până la country, gospel, jazz.

Într-o regie absolut spectaculoasă, trecerea de la un solist la altul a fost nostimă şi aplaudată de public. Au fost întrerupte unele piese, pentru ca altele să le ia locul, microfonul circulând de la un interpret la altul într-un mod foarte amuzant. Unul dintre artiştii de pe scenă începea o melodie, altul din spate venea şi îi „fura” microfonul, continua să cânte un fragment dintr-o altă melodie, lucrul acesta repetându-se până când toţi ajungeau să cânte live bucăţi muzicale cunoscute de suceveni.

La final, Horia Brenciu a fost asaltat de sute de suceveni dornici să obţină autograful său, artistul stând alături de fanii săi o oră, până când a obţinut iscălitura dorită chiar şi ultima persoană care a aşteptat la coadă.

 

Roata Norocului

Shopping City Suceava este alături de suceveni de şapte ani, răsplătindu-le întotdeauna fidelitatea. Astfel, în prag de primăvară, clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei pe un singur bon de casă, din oricare dintre magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava, apoi se prezintă la info point-ul special amenajat şi învârt roata norocului, câştigă pe loc premii de răsfăţ, constând în accesorii și cosmetice Avon, o varietate de servicii de înfrumusețare și îngrijire oferite de Salon D`Anais, dar şi numeroase vouchere de cumpărături oferite de Shopping City Suceava, Plusoptic, Opticland, Roti Grill și magazinul Kendra.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Horia Brenciu & HB Orchestra au dat startul distracţiei în această primăvară.
 Vizualizări articol: 1766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Horia Brenciu & HB Orchestra au dat startul distracţiei în această primăvară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei