Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mar 2015 - Anul XX, nr. 50 (5862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Acuzaţii

Mama elevei care a ascuns o sarcină până i s-a făcut rău la şcoală crede că fata a fost abuzată sexual

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Părinţii minorei în vârstă de 16 ani descoperită cu sarcină avansată după ce i s-a făcut rău la ora de sport acuză că fiica lor a fost constrânsă să facă sex de vecinul cu 30 de ani mai în vârstă. După cum am relatat în exclusivitate în ziarul nostru de sâmbătă, minora în vârstă de 16 ani, din Berchişeşti, a fost descoperită cu o sarcină de şapte luni şi jumătate pe care a ascuns-o de toţi membrii familiei. Tinerei i s-a făcut rău pe 24 februarie, în timpul orei de sport, iar profesorul de educaţie fizică a dus-o la medicul din sat, care a trimis-o ulterior la Spitalul din Gura Humorului, unde s-a stabilit că are o sarcină de peste 30 de săptămâni şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Din ancheta demarată de poliţie rezultă că minora a făcut sex în mai multe rânduri, în vara anului trecut, cu un vecin în vârstă de 46 de ani.

Mama tinerei spune că fiica ei era chemată de vecin şi de soţia acestuia să-i ajute la treburile gospodăreşti, iar în momentul în care bărbatul era singur acasă a abuzat de adolescentă. 

„Fata mi-a povestit că prima dată el a închis uşa la casă şi a forţat-o să se dezbrace. Fata a venit acasă şi nu mi-a spus nimica... În altă zi a chemat-o să-i scuture covoarele, iar când fata a venit acasă s-a plâns că o dor mâinile şi picioarele, era speriată şi incoerentă. Cred că atunci a fost violată...”, a declarat Rodica Moroşan, mama tinerei. Aceasta nu a putut explica totuşi de ce fiica sa a mers în mai multe rânduri acasă la vecin, dacă a fost abuzată sexual.

Bărbatul acuzat că a profitat de minora în vârstă de 16 ani, un anume Alexandru O., este tată a trei copii, ultimul fiind născut chiar în aceste zile.

Poliţia a confirmat că a deschis o anchetă în acest caz, însă bărbatul în vârstă de 46 de ani nu a fost pus sub acuzare. Asta pentru că bărbatul susţine că nu a constrâns-o în vreun fel pe fată să facă sex. Cum o agresiune sexuală nu a putut fi probată, cel puţin deocamdată, bărbatul nu poate fi pus sub urmărire penală. Infracţiunea de act sexual cu un minor se pedepseşte doar în cazul minorilor cu vârste până în 15 ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama elevei care a ascuns o sarcină până i s-a făcut rău la şcoală crede că fata a fost abuzată sexual.
 Vizualizări articol: 4439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mama elevei care a ascuns o sarcină până i s-a făcut rău la şcoală crede că fata a fost abuzată sexual5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei