Isadora și George Topârceanu au devenit cunoscuți atât în județul Suceava, cât și în întreaga țară, după ce au participat la ultima ediție a concursului MasterChef. După ce au ajuns în etapele de vârf ale concursului, prezentând amândoi feluri de mâncare care au fost apreciate de juriul MasterChef, Isadora și George Topârceanu au luat decizia de a-și transforma hobby-ul într-o afacere, despre care spun că va fi complet inedită pentru Suceava. Cu experiența acumulată la MasterChef, dar și cu multă pasiune pentru gătit, cei doi s-au decis să deschidă un restaurant cum nu mai există în municipiul Suceava.
Copa Cabana Restaurant & Lounge se va deschide sâmbătă, 7 martie, de la ora 12:00, iar cei doi promit că toți cei care vor fi prezenți la acest eveniment vor avea parte de un adevărat show culinar. Noul restaurant este la parterul blocului turn de pe esplanada din centrul Sucevei, în apropierea fântânii arteziene. La deschidere vor participa o parte a colegilor de la MasterChef ai celor doi, la evenimentul de sâmbătă fiind invitat și Chef Foa, unul dintre membrii juriului concursului.
„Restaurantul nostru va avea o ofertă unică în Suceava. Și asta pentru că vom veni cu bucătărie braziliană, portugheză, românească, dar și internațională”, ne-au spus Isadora și George Topârceanu. Cei doi ne-au declarat că principalul fel de mâncare care va putea fi servit la restaurantul Copa Cabana va fi rodizio, o specialitate din Brazilia, adică 12 feluri de carne gătită la grătar, din care clienții își vor alege cât vor să mănânce. Cei doi au dat asigurări că prepararea și servirea rodizio-ului vor alcătui un adevărat spectacol pentru clienții restaurantului. „Este un concept de succes în întreaga lume. Iar la noi, meniul rodizio va fi pe conceptul «all you can eat», adică mănânci cât poți. Bineînțeles, din aceleași cărnuri vom prepara și diverse specialități, cu diverse garnituri la alegere”, a explicat George Topârceanu. El a adăugat că pe lângă bucătăria braziliană și portugheză, meniul restaurantului Copa Cabana va include și specialități din bucătăria românească și internațională, clienții având întotdeauna siguranța că toate felurile pe care le servesc sunt proaspăt gătite, într-o prezentare de MasterChef și la prețuri accesibile pentru toată lumea.
„Politica bucătăriei noastre va fi aceasta: nu vor fi mâncăruri de pe o zi pe alta sau supe făcute de trei zile. Pentru că în 20 de minute poți să faci o supă extraordinară. Și nu este nici o necesitate să o faci cu două zile înainte. Viitorii noștri clienți trebuie să știe că mâncărurile sunt întotdeauna proaspete. Acesta este atuul nostru”, ne-a declarat Isadora, care a adăugat că în meniul restaurantului Copa Cabana se vor regăsi și paste, pește, fructe de mare, „toate preparate așa cum nu se mai prepară nicăieri în Suceava”.
De altfel, trebuie spus că Isadora a venit în Suceava din Portugalia, împreună cu soțul său George, având o experiență îndelungată în prepararea fructelor de mare și în bucătăria braziliană și portugheză.
Isadora și George Topârceanu au ținut să precizeze că restaurantul lor va fi cel mai potrivit atât pentru cei care vor să servească un meniu al zilei, cât și pentru cei care vor să comande a la carte, dar și pentru familiile care vor să vină să servească masa alături de copii. Astfel, pentru copiii de până la 4 ani meniul rodizio va fi gratis, iar pentru copiii cu vârste între 4 și 9 ani, se va plăti doar jumătate din prețul acestui meniu.