Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 feb 2015 - Anul XX, nr. 47 (5859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Lucian AVRAMESCU

Lucian AVRAMESCU


Amantlâc sau furt de bani în trei?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieşirea lui Traian Băsescu marţi seara la B1TV, unde şi-a consacrat întreaga energie pentru a spune că Elena Udrea n-a furat în viaţa ei, că-i simbolul sincerităţii şi întruchiparea cinstei, e un bumerang. Aşa cred eu. Fostul preşedinte, cu toate abilităţile actoriceşti, este disperat. Când el spune că e prima dată în viaţă când doarme liniştit, arată, în traducere exactă (chiar el se contrazice, în timpul interviului, spunând că-l nelinişteşte soarta Elenei Udrea, că vorbesc zilnic şi a vizitat-o la domiciliu, arestată fiind), că este cumplit de neliniştit. Traian Băsescu se teme ca protejata lui să nu vorbească şi, în întâmpinare, îi transmite, aşa cum ea i-a transmis mesaje cu nasul, laude nemărginite. Cea mai apăsată laudă fiind că-i o femeie puternică, puternică, puternică. ”Va spune doar ce vrea ea!”. Și apoi detaliul, subliniat şi el prin gest, mimică, tonalitate a vocii, că-i este ”de-o loialitate formidabilă”. Aşa o fi. Dar odaia celulei cu closet turcesc mai înmoaie din putere, şobolanii şi lipsa feonului dezechilibrează loialităţi, oricât de profunde ar fi ele.

Presa, maneliştii şi lăutarii care au făcut cântece pe subiectul ăsta, bârfa populară toacă etern despre amantlâncul care l-ar lega pe Băsescu de Udrea. E, în acest trinom, şi unul Cocoş, care ba duce, ba aduce bani, ia hoteluri, mijloceşte întâlniri ale ruşilor de la ALRO la Cotroceni, de profesie soţ blajin şi om de afaceri, care a profitat din plin de statutul de ”amantă” al fostei neveste, adunând averi colosale. Doar pentru el? Nu cumva pentru toţi trei? Nu cumva, la masa asta cu împărţiri de averi uriaşe, partea, poate partea leului, îi revenea lui Băsescu, de numele căruia sunt legate mari şi nelămurite furtişaguri? Elena Udrea n-a furat în viaţa ei! Dar tu, Băsescule, care te prezinţi crispat de atâta ”linişte” de dormi neîntors, ai furat vreodată? Flota încă pluteşte în ceţuri şi nişte sume astronomice de dolari s-au evaporat pe iscălitura ta.  Nu cumva ”femeia asta cinstită” fura, dacă fura - şi vom vedea sper repede - şi pentru mătăluţă, că prea îţi ţâţâie nădragii de grija ei, mai mult, mult mai mult decât au tremurat la arestarea frăţiorului care lua mită de la ţiganii mafioţi să-i scoată din puşcărie? Putea el să-i scoată pe mafioţi de la pârnaie? Nu. Putea frate-său de la Bucureşti.

Poporul toacă mult prea mult amănuntul amantlâcului şi uită  potul uriaş care a stat mereu în faţa celor trei – Băsescu, Udrea, Cocoş, jucători la aceeaşi masă. Sunt, zice Băsescu, prea multe cereri de arestare. Nu, fostule preşedinte, lipseşte una. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amantlâc sau furt de bani în trei?.
 Vizualizări articol: 4320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
Amantlâc sau furt de bani în trei?4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti plin de ura trimis de
(27 feb 2015, 11:54:21
cred ca esti ultimul om din tara care ar trebui sa vorbeasca pe tema asta: esti doar un latrau balos care dai din falci pentru doi firfirei varsati de cloaca varanului si a latrinei 3; daca Base a gresit o sa plateasca cu varf si indesat dar nu la comanda ta...iar flota a vandut-o Nicu V(ot)caroiu...mai documenteaza-te!!! Cat priveste amantlacul pe care-l invoci e din ciclul "ba pe-a ☭ ", asa cum erau motivele de divort, el betiv si ea...curva...nu ai alte argumente o bagi pe asta ca erau amanti!!! Si daca ce? Te deranjeaza cu ceva pe tine? Esti gelos?
2.   Și nici măcar nu e „pe felie” băietanul trimis de
(27 feb 2015, 12:16:38
Cică singurul ménage à trois, care este valid în lumea asta, este cel alcătuit din sare, lămâie și tequila.
3.   Nu credeam ! trimis de
(27 feb 2015, 13:37:46
Vad ca si pe meleagurile bucovinene sunt multi care aproba comportamentul unui om care a facut ce a vrut din tara asta . Cand era marinar se ocupa mai mult de bisnita decat de serviciu , si este si mincinos dupa cum a demonstrat de nenumarate ori . A castigat alegerile prezidentiale foarte dubios , a fost inconjurat de persoane care erau ajustate pe acelasi calapod cu el . Elena Udrea ar trebui sa- si dea seama ca acest om a tradat pe toti apropiati, nici ea nu o sa fie o exceptie , dar probabil se teme de niscaiva probe si dovezi pe care le are Udrea si de aceia se milogeste la bunavointa ei .Totusi ma gandesc cum se simte nevasta acestui om vazand cu ce patima o jeleste pe Elena (din Troaia ).
4.   Comentariu trimis de
(27 feb 2015, 15:04:03
Bai luciane,mai schimba banda bre,vezi ca ai ramas printre ultimii care predica in pustiu impotriva lui Basescu.Ce vierme te roade? Banuțu ,nu-i asa? Niciodata indeajuns.Ia-ti o munca pe santier daca nu ai inspiratie la scris.Aaa,nu-i asa de simplu nu-i asa? Nu sunt job-uri.Cei pe care i-ai lins in scris nu s-au ocupat de asta,au fost mult mai atrasi de banisori obtinuti usor.
Si in final o intrebare pe care sa v-o puneti toti cei care inca mai muscati la curul capitanului de cursa lunga,Cine si ce ii opreste pe cei in drept sa-l lege pe Basescu? Nu cumva lipsa de probe? Cine il apara cu atata indarjire? PMP?,SRI?,B1?,Pulimea?
Cat despre moderatul de mai sus,ia si informeaza-te cum functioneaza lucrurile si nu mai judeca dupa infatisare sau meserie oamenii.Esti probabil unul din aia care dimineata cand se uita in oglinda isi inchipuie ca e vreun Arsenie Boca bucovinean nascut pe la Coțușca.
5.   Comentariu trimis de
(27 feb 2015, 15:23:56
"Ba,Niculaie"!!!?,daca nu sunt probe(pe moment),inseamna ca-i "Alba ca Zapada"?
6.   Comentariu trimis de
(27 feb 2015, 17:15:06
Ba jimmy boy,lasa Italia,vino acasa,Ponta a reparat TOT ce a stricat marinarul si amanta lui odioasa,a redeschis scoli,spitale,economia e pe cale sa se desprinda de la sol, asa un avant a luat,benzina e la jumatate de pret si cel mai important....BASESCU E OUT !!! Gata,aţi scapat!!!
Dupa aproape trei ani de reparatii capitale efectuate Romaniei de catre Ponta & Co, romanii se gandesc la plecare mult mai intens decat la intoarcere .Cu toate astea problema unora ramane amantlacul lui Base cu Udrea si problema flotei vandute de acelasi malefic Base.
E bine de stiut ca indiferent cine a vandut flota a facut bine,vasele noastre erau deja cam vechi,reparatiile extrem de scumpe si cel mai neplacut fenomen nu erau lasate sa intre in majoritatea porturilor si amendate din cauza starii tehnice precare.Cine se ocupa de flota stia bine ca se lucra in pierdere.
Nu,Base cu siguranta nu e Alba ca Zapada insa,altcineva se ocupa sa scoata adevarul la suprafata si sa faca dreptate.

7.   Spuneti va rog! trimis de
(27 feb 2015, 18:19:25
Macar o fapta memorabila pozitiva facuta de Base in timpul celor doua mandate . Sa fiu sincer eu nu-mi amintesc sa ma fi bucurat macar o data de pe urma unei fapte create de Base. Cele mai multe mi-au creat rusine ca presedintele meu se plimba printre somitatile lumi ca voda prin loboda si nimeni nu-l lua in seama ci din contra ducea degetul la tampla aratand ca ceva nu e in regula la capul lui Base. ( vezi cazul cu Berlusconi ) . Daca un astfel de om are adepti inversunati atunci in continuare imi este rusine .
8.   Comentariu trimis de
(27 feb 2015, 18:45:24
Nicule,stai linistit ca si eu vad ce a facut Pinochio cu gasca lui!Eu am fost votant fidel al lui Basescu.L-am votat de fiecare data(si chiar si la referendum am votat contra demiterii).Am plecat din tara in timpul primului sau mandat cu speranta ca in al doilea o sa pot sa ma intorc,datorita schimbarilor in bine facute datorita lui.M-am inselat amarnic,in al doilea a inceput sa se vada ce vrea de fapt sa faca,si ce-a facut dealtfel.Toti cei care au condus din '90 incoace au facut doar ce-a fost in favoarea lor,si nimic pentru oamenii de rand.Si acum imi vine sa rad cand imi aduc aminte de "sceneta" Draga Stolo...!!! Nu ti se pare ciudat ca a sustinut-o pana in panzele albe pe Udrea la presedintie ?Stia foarte bine ca n-are cum sa castige intr-un duel cu Ponta in turul doi !Si-atunci ?Ciudat !(N-ar fi ciudat,daca ma gandesc la celebrul pact de coabitare dintre el si Ponta.Cine stie ce cuprindea de fapt.Prea a jucat pe aceasi mana cu Ponta in campania pentru prezidentiale).Stii vorba ai veche :"schimbarea domnilor,bucuria prostimii" !Veche vorba,dar perfect adevarata.Pentru noi oamenii de rand,a ramas doar speranta !
9.   Re-PRAGMATIC trimis de
(27 feb 2015, 21:56:20
Voiam sa tac,dar prostia ta este chiar imensa.Oare cati cretini Basisti aaaaaa-ti mai ramas? NICULAE=Pulimea.Noi muscam,iar tu lingi curul Jigodei cu limbuta ta dulce ce s-a umplut de  ☭ ul capitanului.
10.   Nimic nu poate schimba o zoaie de așa-zis biped trimis de
(28 feb 2015, 05:26:56
Avramescule ai rămas în urma cu istoria. Dar tu tot redactor șef la scânteia tineretului te crezi și în realitate culmea, chiar asta ești! Nu pot să că unele poezii îți aparțin. La cât demonstrezi în ultimul timp cred că le-ai luat cu japca de la unii tineri talentați. Chiar apropo dc ce nu te mai chinuie talentul în domeniul liric de vreo 25 de ani?
11.   Comentariu trimis de
(28 feb 2015, 09:32:00
Stiu acum ca esti Vasile si ca ai un IQ 50.Antena 3 e acolo?
12.   Re-NICULAIE trimis de
(28 feb 2015, 10:00:37
Antena 3 e acolo,in schimb Tva de 24% este aici salariile taiate cu 25% au fost aici ,impozitul crescut la pensii cu 5,5% a fost aici,spitale si scoli inchise au fost aici,mii de tineri sfatuiti de BASE plecati in strainatate au fost aici,hotiile care au fost efectuate de clica Basista sunt aici.IQ-ul tau,unde este???.Se pare ca s-a pierdut pe la B1.La revedere si mult succes in cautarea lui!!!
13.   Re-vasile50 trimis de
(28 feb 2015, 12:56:28
Bai Vasile, iar ai dat cu mucii-n fasole...
14.   Re-PRAGMATIC trimis de
( 1 mar 2015, 18:28:31
Vreau exemple. Eu nu vreau sa fiu presedinte la masa verde....,dar a fost.--------------------Dragi romani oricare v-ar fi optiunea iesiti la vot------------ dragi romani va rog nu iesiti la vot. Cand a mintit ? Spune D-le PRAGMATIC,apoi vedem cine curata fasolea.Cu respect Vasile

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mălainic sau turtă de mălai E astăzi Joia Iepelor, când alte interdicții din Săptămâna Mare a Postului Paștilor trebuie respectate.. Nu se folosesc obiecte ascuțite, fiind pericol de înțepături atât pentru animale, cât și pentru oameni. Acum se... Citeşte