Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 feb 2015 - Anul XX, nr. 40 (5852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Calificare

Doi elevi vor reprezenta Suceava la faza naţională a concursului ”Istorie şi societate în dimensiune virtuală”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava a organizat sâmbătă, 14 februarie, la Colegiul Naţional ”Nicu Gane” Fălticeni, faza judeţeană a Concursului Naţional ”Istorie şi societate în dimensiune virtuală”. Participanţii – elevi de la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava, Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava şi Colegiul Naţional ”Nicu Gane” Fălticeni - au prezentat în concurs produsul muncii lor, o pagină web sau un soft educaţional pe teme de istorie, respectiv ştiinţe socio-umane.

Anul acesta, la etapa naţională ce se va desfăşura în perioada 25-28 mai, la Bistriţa, judeţul nostru va fi reprezentat de câştigătorii celor două secţiuni: elevul Sebastian Horătău, de la Colegiul Naţional” Mihai Eminescu” Suceava, la secţiunea Istorie, îndrumat de profesorii Sorin-Ovidiu Ciocan şi Claudiţa Brădăţan, şi elevul David Vultur, de la Colegiul Naţional ”Nicu Gane”, la secţiunea Ştiinţe socio-umane, îndrumat de profesorii Ioan Caulea şi Florin Ilincăi.

Lansat în anul 2004 la Iaşi, acest concurs interdisciplinar se adresează elevilor de liceu cu aptitudini, înclinaţii şi interese deosebite în domeniul istoriei, ştiinţelor socio-umane şi informaticii.

Concursul interdisciplinar „Istorie şi societate în dimensiune virtuală“ este inclus în calendarul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi se desfăşoară pe două secţiuni: Istorie şi Ştiinţe socio-umane. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi elevi vor reprezenta Suceava la faza naţională a concursului ”Istorie şi societate în dimensiune virtuală”.
 Vizualizări articol: 1597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi elevi vor reprezenta Suceava la faza naţională a concursului ”Istorie şi societate în dimensiune virtuală”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine de casă ca la Valea Dragului Vechea controversă a proporției sării în bucate se încheie o dată cu aluaturile. Acestea nu pot fi nici prea sărate (decât dacă așa le vrem) și nici nesărate la gust. Există o măsură în toate. La aluaturi, ea este medie.... Citeşte