Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 feb 2015 - Anul XX, nr. 40 (5852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În arestul poliției

Încătușați o zi, după ce au furat trei cai şi 13 oi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi au fost reținuți marți pentru 24 de ore, fiind acuzați de mai multe furturi de animale, comise în cursul anilor 2013 şi 2014.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în urmă cu două zile au fost identificaţi suspecţii în patru cazuri de furt de animale,  comise în perioada 2013 – 2014, pe raza comunelor Boroaia, Forăşti şi în municipiul Fălticeni și înregistrate cu autori necunoscuţi.
“Polițiștii au reușit identificarea a două persoane bănuite de comiterea furturilor ca fiind un tânăr de 22 ani şi un bărbat de 33 ani, ambii din comuna Vadu Moldovei”, a anunţat ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

Acesta a arătat că cei doi suspecţi, Ionuţ D. şi Dumitru S., au sustras trei cai şi mai multe ovine, prejudiciul fiind de peste 15.000 de lei.

Prima cabalină au furat-o, se arată în comunicatul poliţiei, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2013, dintr-o anexă a unei gospodării din comuna Boroaia.

A doua cabalină au furat-o în iunie 2014 de pe o păşune din comuna Forăşti, iar tot în acea lună, au mai luat un cal de pe o păşune de pe raza satului Boura.

Tot anul trecut, în luna martie, cei doi suspecţi ar fi luat de la o stână nu mai puţin de 13 ovine, valoarea acestora fiind estimată la 6.000 de lei.

Dosarele au fost conexate, iar cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior fiind lăsaţi în libertate, sub măsura controlului judiciar.

“Respectarea unor măsuri minime de prevenţie vă poate ajuta să vă protejaţi bunurile proprii de acţiunile infractorilor, având în vedere faptul că prejudiciile create de aceştia sunt foarte greu de recuperat, animalele furate fiind sacrificate rapid. De asemenea, de cele mai multe ori, hoţii, chiar dacă sunt identificaţi, nu au  posibilităţi de a vă despăgubi”, a transmis ieri subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încătușați o zi, după ce au furat trei cai şi 13 oi.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Încătușați o zi, după ce au furat trei cai şi 13 oi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 feb 2015, 11:29:30
daca legile din suceava nu le face nimic atunci facetiva singuri dreptate mai ales acum ca stiti cine sant autorii .
2.   Com trimis de
(19 feb 2015, 11:36:30
uitati ce condamnari da curtea de apel suceava, si in conditile in care faptele sunt foarte grave, cum sa le mai fie frica daca le da suspendari... trebuie sa aducem judecatori din tara ca la suceava e dezastru.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine de casă ca la Valea Dragului Vechea controversă a proporției sării în bucate se încheie o dată cu aluaturile. Acestea nu pot fi nici prea sărate (decât dacă așa le vrem) și nici nesărate la gust. Există o măsură în toate. La aluaturi, ea este medie.... Citeşte