Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 feb 2015 - Anul XX, nr. 40 (5852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoarea adresată membrilor PNL Suceava

Dragi colegi,

Datorită articolelor apărute în ultima perioadă în presa locală privind activitatea liberalilor la nivelul municipiului Suceava aș dori să precizez câteva aspecte legate de viața de partid.

Ceea ce s-a petrecut la finalul săptămânii trecute în interiorul partidului, acea tentativă eșuată de a destabiliza activul liberal sucevean, prin crearea unei suspiciuni asupra legitimității unui for de conducere la nivel local, face parte din cursul firesc al luptelor interne din cadrul unui partid politic. Totuși, păcat este că aceste dispute nu rămân în cadrul partidului, acolo unde ar fi normal să se discute și să se rezolve, pe principii statutare și în forurile abilitate.

Faptul că unii consideră că disputele politice se fac la televizor sau în ziare și nu în interiorul partidului nu poate să-mi lase decât un gust amar. Se pare că unii nu au înțeles nimic din evoluția lucrurilor din ultima vreme, de votul românilor pentru schimbare, de dorința noastră a tuturor de a avea o clasă politică, inclusiv la nivel de partid, construită pe principii democratice și nu de sorginte comunistă, în care un singur om decide cine e bun și cine e rău, după bunul plac. Transmit acestor colegi că statutul este unul pentru toți și trebuie respectat, fie că ai funcție de demnitate publică sau fie că ești simplu membru.

În altă ordine de idei, la Suceava lucrurile sunt cât se poate de clare. Noul PNL există și funcționează!

Am fost prima organizație municipală PNL din Moldova care a înțeles că pentru ca lucrurile să se miște în sensul dorit de votanții noștri a realizat Consiliul Local Executiv de conducere al noului PNL la nivelul municipiului Suceava, conform hotărârilor Consiliul Național din 31.01.2015, fără scandal, fără certuri, ci cu acordul și votul majoritar al membrilor BPM al PNL Suceava.

De altfel, lucrurile au urmat un curs firesc și la ședința comună de CLEX. În fapt, buna colaborare cu colegii din noul PNL există încă de anul trecut, lucru demonstrat și la alegerile prezidențiale când am fost cea mai performantă organizație municipală din Moldova, obținând 58,82% din voturi, un scor semnificativ și peste organizația județeană care a obținut un scor de 51,50% din voturi.

Drept urmare, ca și copreședinte al unei organizații fanion a PNL Suceava, consider că bătălia noastră nu trebuie să fie una internă, ci va trebui să ducem o luptă cu socialiștii, pe idei și principii, prin care să convingem alegătorii că dreapta este soluția politică pentru o Românie modernă!

 

Vă mulțumesc.

Marius Zmău, Copreședinte al PNL filiala municipală Suceava

Suceava, 18.02.2015    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoarea adresată membrilor PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Scrisoarea adresată membrilor PNL Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 feb 2015, 11:29:52
foarte frumos scrie acest domn despre ceea ce au dorit romanii la ultimele alegeri,adica la o schimbare radicala a oamenilor care conduc in aceasta tara,la nivel local ori central.numai ca in practica nu se prea vede acest lucru si in structurile noului pnl sunt prea multi dintre cei vechi,care si/au batut joc de romanul de rand pentru a face pe plac lui base si udrea.si vad ca mai si dau din coate sa iasa chiar in fata ,sa aiba functii de conducere acesti oameni ceea ce denota o lipsa mare de bun simt....
1.1  RE: Comentariu trimis de
(19 feb 2015, 11:33:27
Eu l-as lasa o saptamana sa-l invete pe de rost si apoi sa il vad daca reuseste sa vorbeasca la fel fara text in fata.
Sa fim seriosi, e scris de un consilier ceva, nu e stilul astuia.
2.   De ce aceste dispute nu rămân în partid! trimis de
(19 feb 2015, 12:54:44
Pacat ca cei ce alearga neaparat dupa ,,tot ce -i nou”, fara o minima capacitate de a discerne valoarea de non-valoare au pe moment si puterea de decizie in detrimentul intregii societati.
3.   Scrisoare pe giumătate deschisă... trimis de
(19 feb 2015, 13:06:45
... adresată membrilor PNL Suceava.

Stimați fripturiști din „S.C. Quellbossul liberal S.R.L” Suceava ,
Io* și aidoma mie zeci și zeci de votanți eminamente apolitici, scârbiți de cloaca voastră politică, ultragiați de nivelul înfiorător al corupției generalizate, cei care am făcut efortul de a înghiți o lămâie la alegerile din data de 2 și 16 nov. 2014, cei care, fără a vă mânca micii și a vă bea berea, au dus o disperată campanie pro-bono în sprijinul candidatului PNL - Klaus Werner Iohannis, vă anunțăm cu nestăpânită mânie faptul că S-A SCUMPIT KILA DE PROȘTI.
Astfel încât, luând în considerare că vorbirea multă e sărăcia mujicului și belșugul pochilor, vă anunțăm că, dacă veți continua pe această linie a PROSTELII PE FAȚĂ ORDINARE, la viitoarele tururi de alegeri o să obțineți uluitorul scor de 0,7% din opțiunile electorilor.
Fără pic de stimă,

Io*
AM ZIS!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine de casă ca la Valea Dragului Vechea controversă a proporției sării în bucate se încheie o dată cu aluaturile. Acestea nu pot fi nici prea sărate (decât dacă așa le vrem) și nici nesărate la gust. Există o măsură în toate. La aluaturi, ea este medie.... Citeşte