Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 feb 2015 - Anul XX, nr. 28 (5840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 5 – 11 februarie

Invitaţie la patinoar, la Shopping City

Iubitorii mişcării pe gheaţă sunt invitaţi să se relaxeze în aer liber, la patinoarul din parcarea Shopping City Suceava. Destinaţia de distracţie oferă toate ingredientele necesare pentru a petrece momente de neuitat alături de prieteni sau familie: o calitate superioară a gheţii, patine noi care conferă siguranţă în timpul patinajului, muzică bună şi băuturi calde. Cei care îşi doresc să petreacă mai mult timp la patinoar au ocazia de a-şi face abonament, de minimum două săptămâni, beneficiind astfel de 50% reducere atât la taxa de intrare, cât şi la cea de închiriere a patinelor. Un alt tip de abonament este cel de tipul 3 + 1 gratuit. Totodată, pentru grupurile organizate, de minimum 10 persoane, se oferă o reducere de 50%. Programul patinoarului este zilnic, între orele 10:00-22:00. Marele avantaj pe care îl au iubitorii sportului pe gheață este acela că se plătește doar 10 lei intrarea și 10 lei închirierea patinelor, iar timpul este nelimitat.

 

Salonul Anual de Artă, la Shopping City

Shopping City Suceava și Filiala Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici (UAP) din România vă invită până pe 11 februarie, la City Gallery, să admirați lucrările de artă expuse în cadrul Salonului Anuala 2014. Membrii Filialei UAP Suceava expun lucrări realizate în tehnicile picturii (ulei, acrilic, tehnică mixtă), graficii (tuș, culori de apă, pastel) și tapiseriei (lână și bumbac). Veți putea viziona și vă vor încânta creații plastice originale, compoziții în stiluri diverse, pline de culoare și semnificații.

 

Sâmbătă, 7 februarie

Manifestare comemorativă, la Cârlibaba

Uniunea Polonezilor din România organizează, începând cu ora 12.00, la Cârlibaba, o manifestare comemorativă cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la luptele purtate în această zonă de legioniştii polonezi împotriva ruşilor. Programul manifestării cuprinde o slujbă religioasă la Biserica catolică din Cârlibaba, o schiţă istorică prezentată de elevii de la clasele cu predare parţială în limba polonă de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului şi un moment comemorativ la monumentul legioniştilor polonezi unde vor fi rostite discursurile participanţilor. La eveniment vor participa Ex. Sa Marek Szczygiel, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Polone în România, şi deputatul Ghervazen Longer, reprezentantul minorităţii poloneze în Parlamentul României.

 

Duminică, 8 februarie

Kids City, ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, care se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 8 februarie, copiii vor putea participa la atelierul „Frumusețea fluturilor”, în cadrul căruia vor realiza ambalaje pentru dulciuri. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de iarnă Dintotdeauna, zemurile au fost considerate o binefacere pentru stomac. Calde sau reci, dese, drese, concentrate, cu pâine sau „goale”, cu legume ori simple fierturi, ele n-au dezamăgit niciodată. De aceea le iubim, le respectăm și... Citeşte