Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 feb 2015 - Anul XX, nr. 28 (5840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar în lucru

Prefectul Florin Sinescu, urmărit penal de DNA pentru trafic de influenţă şi trei fapte de abuz în serviciu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, au anunţat oficial că au început urmărirea penală faţă de prefectul Florin Sinescu. Acesta este cercetat pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu şi pentru o faptă de trafic de influenţă.

Infracţiunile pentru care se derulează cercetările privesc atât casele construite la Brodina pentru familiile afectate de inundaţiile din 2008, cât şi activitatea lui Săvel Botezatu, primarul din Udeşti.

Procurorii DNA Suceava consideră că prefectul Florin Sinescu l-a menţinut în funcţie pe Săvel Botezatu în perioada 1 octombrie 2012 – 4 decembrie 2014 prin nerespectarea legii. Mai exact, prefectul de Suceava nu a respectat prevederile Legii 176/2010 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate. Concret, deşi inspectorii ANI au cerut în mai multe rânduri prefectului să pună în aplicare sentinţa civilă a Curţii de Apel Suceava prin care s-a constatat că Săvel Botezatu s-a aflat în conflict de interese, Florin Sinescu nu a dat curs acestor solicitări.

 

Episodul APIA

Legat de fondurile europene obţinute drept subvenţii de Primăria Udeşti şi Asociaţia Crescătorilor de Animale şi Utilizatorilor de Păşune „Oadici”, anchetatorii consideră că şi în acest caz Florin Sinescu nu şi-a făcut treaba în mod corespunzător.

„Controlul de legalitate asupra Hotărârilor de Consiliu Local Udeşti, prin care s-a concesionat ilegal (fără procedura de achiziţie şi licitaţie publică) suprafaţa de 806 hectare de păşune din patrimoniul comunei către Asociaţia Crescătorilor de Animale şi Utilizatorilor de Păşune <Oadici>, a fost exercitat deficitar şi subiectiv de către suspectul Sinescu Florin”, au arătat procurorii DNA Suceava.

Anchetatorii consideră că asociaţia amintită a fost înfiinţată la iniţiativa lui Săvel Botezatu şi cu complicitatea Marinelei Borza, casiera Primăriei Udeşti, şi avea ca scop obţinerea ilegală de fonduri europene de la APIA Suceava.

De asemenea, procurorii anticorupţie consideră că prefectul Florin Sinescu s-a implicat fără drept în activitatea unei instituţii publice, APIA Suceava, „în afara cadrului legal şi oficial”.

„Prin aceste acţiuni a urmărit aprobarea de către funcţionarii APIA a subvenţiilor către Consiliul Local Udeşti în campania 2012, deşi la o verificare a dosarului de subvenţie se putea lesne constata că cererea de subvenţie nu îndeplinea condiţiile de eligibilitate, suspectul Sinescu Florin urmărind şi de această dată favorizarea primarului comunei Udeşti, Săvel Botezatu”, au mai menţionat procurorii DNA Suceava.

 

Casele ridicate pentru sinistraţii de la Brodina, o problemă spinoasă

Anchetatorii au început urmărirea penală faţă de prefectul Florin Sinescu şi pentru infracţiunea de trafic de influenţă în dosarul privind reconstrucţia caselor din Brodina distruse de inundaţiile din 2008. Tot în această cauză a fost demarată urmărirea penală şi împotriva primarului din Brodina, Vasile Viorel Melen. Acesta este acuzat de comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă.

În timp ce prefectul de Suceava nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere, primarul din Brodina a spus că în opinia lui acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate.

După inundaţiile din 2008 şase case din Brodina au fost luate de ape, iar Guvernul a alocat câte 100 de milioane de lei vechi pentru fiecare locuinţă distrusă. Casele trebuiau ridicate la roşu şi predate oamenilor afectaţi de calamităţi.

Sarcina de a reface casele le-a revenit celor de la Test Prima, care în intervalul 2008-2009 au reuşit să finalizeze lucrările. Pe parcurs, între Primăria Brodina şi Test Prima s-au încheiat mai multe acte adiţionale, iar casele au fost finalizate integral şi nu la roşu, aşa cum se stipula într-o ordonanţă de urgenţă emisă de Guvern în 2008.

Pentru aceste lucrări, Test Prima a primit cei 600 de milioane de lei vechi proveniţi de la Guvern, plus încă aproximativ două miliarde de lei vechi din bugetul Primăriei Brodina. Totuşi, suma care trebuia achitată către Test Prima era mult mai mare.

Din actele adiţionale încheiate între cele două părţi, Primăria Brodina mai avea de plătit 4,6 miliarde de lei vechi. Această sumă nu a mai fost achitată, iar în 2012 Test Prima a acţionat în instanţă primăria, iar în cursul anului 2014 a câştigat procesul. Între timp, între Primăria Brodina şi Test Prima s-a ajuns la o înţelegere şi cei 4,6 miliarde de lei vechi se vor plăti în mai multe tranşe, începând cu luna februarie a acestui an.

La acea vreme, Florin Sinescu era şeful departamentului din Prefectura Suceava care se ocupa cu gestionarea materialelor de construcţie trimise de Guvern pentru familiile sinistrate.

 

Extinderi de urmărire penală şi faţă de alte persoane

Procurorii DNA Suceava au mai dispus extinderea urmăririi penale şi faţă de alţi inculpaţi din dosarul APIA şi care au legătură cu prefectul Florin Sinescu. Unul dintre aceştia este Gheorghe Dorel Benu, fostul director general al structurii centrale a APIA. Acesta este cercetat şi pentru abuz în serviciu contra intereselor publice dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial.

Mai exact, Gheorghe Benu ar fi primit un telefon de la un reprezentant al administraţiei sucevene prin care i s-a solicitat să facă demersuri pe lângă Angela Coroleucă, şefa APIA Suceava de la acea vreme, în vederea acordării subvenţiilor europene către Consiliul Local Udeşti.

Cercetările au fost extinse şi faţă de Săvel Botezatu, dar şi faţă de Marinela Borza, pentru infracţiunea de schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor obţinute din bugetul general al Uniunii Europene.

 

Mandatul primarului din Udeşti a încetat pe 26 ianuarie 2015

Ordinul prin care s-a luat act de încetarea de drept a mandatului de primar al comunei Udeşti de către Săvel Botezatu a fost luat pe 26 ianuarie 2015, cu trei zile înainte ca DNA să-l pună oficial sub acuzare pe prefectul Florin Sinescu. Anunţul Prefecturii cu privire la încetarea mandatului de drept a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă sec: „Luni, 26 ianuarie 2015, prin Ordinul Prefectului nr. 24 s-a luat act de încetarea de drept a mandatului de primar al comunei Udești, județul Suceava, înainte de expirarea duratei normale a acestuia”.

În afară de această frază, nu a existat nici o motivare oficială cu privire la decizia de încetare de drept înainte de termen a mandatului de primar al lui Săvel Botezatu. Aşa se face că în jurul motivului pentru care Săvel Botezatu şi-a pierdut mandatul de primar există o ambiguitate totală.

 

Primarul Săvel Botezatu, în a treia lună de arest preventiv

Cererea de prelungire a mandatului de arestare emis la începutul lunii decembrie pe numele lui Săvel Botezatu a cuprins printre altele şi extinderea urmăririi penale dispuse împotriva sa. Tribunalul Suceava a considerat că sunt suficiente motive pentru ca Săvel Botezatu să stea în arest preventiv încă 30 de zile, aceasta fiind a treia lună de privare de libertate. Soluţia de marţi de la Tribunalul Suceava a fost contestată la Curtea de Apel Suceava, acolo unde se va lua o decizie definitivă în ceea ce priveşte modul cum se vor derula cercetările în continuare: cu Săvel Botezatu în arest preventiv sau în arest la domiciliu, ori sub control judiciar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Florin Sinescu, urmărit penal de DNA pentru trafic de influenţă şi trei fapte de abuz în serviciu.
 Vizualizări articol: 105175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 14 voturi
Prefectul Florin Sinescu, urmărit penal de DNA pentru trafic de influenţă şi trei fapte de abuz în serviciu3.7514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezonorant pentru o astfel de functie! trimis de
( 5 feb 2015, 11:39:03
Bani si iar bani, fara scrupule! Nu va mai saturati, oricit de multi ar fi. Functia este buna doar pentru a agonisi bani. Suceava arata ca dupa razboi, dar asta nu intra in preocuparile voastre. !
1.1  RE: Dezonorant pentru o astfel de functie! trimis de
( 5 feb 2015, 16:11:46
Am prieteni care au plecat in Praga in aprilie anul trecut. Au venit acum in decembrie de sarbatori si au fost revoltati de cum arata Suceava, mai ales strazile, trotuarele si soselele.
In cazul Sucevei propuneri au fost ca in zonele aglomerate, soselele, sa fie largite la 4 benzi.
Ce s-a facut cu banii, In ce buzunare au intrat? Niciodata nu sunt bani pentru Suceava .
1.2  RE: Dezonorant pentru o astfel de functie! trimis de
( 5 feb 2015, 16:33:36
Imi cer scuze pentru comentariul anterior. Oameniii astia trebiue sa inteleaga ca sunt in folosul comunitatii. Nu sunt imuni la faptul ca merge si asa. Eu iubesc tiganii prin natura lor, sunt frumosi , stau de vorba, cand plec, uit cu cine am facut scuipatul.
2.   La puscarie! trimis de
( 5 feb 2015, 13:36:32
Sa-i bage pe toti la puscarie!
3.   Baietii destepti joaca la rupere trimis de
( 5 feb 2015, 14:02:36
Stim ca de 25 de ani se fura totul in tarisoara asta.Stim ca parlamentarii,ministrii,prim ministrii(poate si presedintii)sunt putrezi de corupti si de bogati(nu toti chiar,cam 90%:))).Stim ca prefectii,primarii,presedintii de Consiliii judetene,consilierii sunt putrezi de corupti si de bogati(nu toti chiar,cam 90%:))).Stim ca cei care conduc tara de 25 de ani au facut-o praf si pulbere.Au distrus tot:Industria,agricultura,turismul,au vandut pe degeaba banci,telefonie,petrol,gaz,pad facut jaf national.Si rezultatul se vede.Dupa 25 de ani nu avem infrastructura,avem cele mai mici salarii si pensii din UE,suntem rupti in kur si lihniti de foame.
4.   Baietii destepti joaca la rupere trimis de
( 5 feb 2015, 14:09:30
Vad ca domnul prefect este urmarit penal in mai multe cauze .Ai senzatia ca individul incalca legea la fel cum respira.A depasit-o si pe marea maestra a cauzelor penale,Elena Udrea.Nu le mai ajunge frate.Intra in sistem si rup tot.Sa adune purcoaie de bani,pentru ei si pentru familiile lor pe zeci de generatii.Rezultatul se vede din cosmos.vedem in ce hal e judetul nostru.Infrastructura e varza.se cacaie cu soseaua de centura de parca ar traversa Alpii.Intrarea aia in falticeni zici ca a luat premiul pentru cea mai peticita strada.Orasele arata ca niste cocine de porci.Drumurile parca sunt bombardate,mizeria ne inunda,cainii vagabonzi umbla in haite.Dar totul se explica nu?La asa conducatori asa judet.
5.   Baietii destepti joaca la rupere trimis de
( 5 feb 2015, 14:16:42
Marele nostru noroc este ca dintr-o data am devenit o tara foarte importanta pentru americani.Suntem in coasta rusilor si au mare nevoie de noi.Ei si atunci au preluat problema coruptiei ingrozitoare.E normal ca nu puteau conlucra cu o tara profund corupta.Din ce vedem cu ochiul liber,cu dosarele Microsoft,Eads,Loteria Romana,etc,probabil ca o mare parte din clasa politica,din ministrii vor intra la puscarie.Faptul ca s-a sifonat banul public(cam 5 miliarde euro pe an)se vede.Totul este la pamant.Sistemul de sanatate e praf.Sistemul de invatamant e praf.Locuri de munca din parti.Infrastructura e ca in evul mediu.Salariile sunt de second hand.3,4 milioane de romanasi au sters-o in strainatate.Pleaca tinerii,pleaca doctorii,pleaca toata lumea.Asta si vor politicienii,sa plece toti si ei sa vanda tara pe loturi.
6.   Coruptia cancerul societatii trimis de
( 5 feb 2015, 14:23:35
În 2012, şeful Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, făcea o declaraţie şoc: “Din 100 de lei bani publici, 40% dispar pe diferite căi”.
Afirmaţia, bazată pe faptul că în România bugetul public se cheltuieşte aiurea, ascundea un adevăr devenit astăzi certitudine: acela că mai bine de o treime din banii statului sunt furaţi organizat, de cei cu relaţii sus-puse.
România e “roasă” aproape în orice domeniu de corupţie, iar fenomenul este atât de periculos, încât afectează întreaga societate. Numărul făptuitorilor, dar şi lezarea directă şi indirectă a românilor de rând îi zugrăvesc ţării noastre imaginea cuiva răpus de ciumă, fără nici o şansă de scăpare.

7.   Coruptie generalizata trimis de
( 5 feb 2015, 14:26:26
n aceasta poveste incalcita de la Brodina apare si firma Test Prima a lui Juravlea.daca citesti despre aceasta firma pur si simplu te inspaimanti in cate scandaluri si dosare este implicata.sa purcedem:
"Compania SC Test Prima SRL, deţinută de pastorul şi omul de afaceri sucevean Viorel Juravlea, este abonată constant la contractele încheiate cu statul român, din fonduri europene.n 1992, pastorul Viorel Juravlea de la Biserica Penticostală din cartierul sucevean Iţcani şi-a înfiinţat propria companie. Obiectul principal de activitate al firmei: lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. În subsidiar, stau „la vedere” alte opt domenii de activitate. De la magazine mixte şi până la depozit de produse proprii, parc şi comercializare piese auto, spaţii de cazare, staţii de betoane, birou de proiectări şi testări, analize tehnice ba chiar şi patiserie. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 6 milioane de euro, în 2010, şi 133 de angajaţi, într-o uşoară scădere faţă de anii precedenţi, potrivit ultimelor date înregistrate la Registrul Comerţului, pastorul de la Iţcani nu stă deloc rău la capitolul afaceri.
8.   Coruptie generalizata trimis de
( 5 feb 2015, 14:27:22
"Viorel Juravle, patronul SC Test Prima SRL, nu mai are nici o limită. Fără să ţină cont de vreo normă în domeniu, fără să aibă autorizaţie şi fără să-i pese măcar cât negru sub unghie de autorităţile statului, oamenii lui Viorel Juravle au intrat în albia râului Suceava, de unde au exploatat balast.
Totul s-a derulat hoţeşte, în miez de noapte, pentru ca nimeni să nu observe şi să nu reclame ilegalităţile celor de la Test Prima.Reprezentanţii SGA Suceava spun că firma lui Viorel Juravle nu avea autorizaţie de exploatare a balastului din acea zonă. „Firma Test Prima a avut autorizaţie de exploatare pentru acest perimetru doar până în 2011. Pentru acest an nu avea dreptul să exploateze de aici, iar ceea ce s-a întâmplat este total ilegal. Chiar tâlhărie, având în vedere că operaţiunile se derulau pe timp de noapte pentru a nu fi văzuţi de nimeni”, a concluzionat Florin Boeru."
9.   Coruptie generalizata trimis de
( 5 feb 2015, 14:28:14
"Viorel Juravle, administratorul unei firme care se ocupa cu diverse afaceri în judetul Suceava, de la constructii si gestionarea deseurilor menajere si pâna la activitati de comert, este cercetat penal de catre politisti.Viorel Juravle, administratorul SC Test Prima SRL Suceava, este acuzat ca nu a anuntat autoritatile despre faptul ca firma sa utiliza doua betoniere auto furate din Italia.Potrivit oamenilor legii, cele doua autovehicule au fost descoperite la punctul de lucru din Bilca al societatii.Valoarea celor doua betoniere auto se ridica la 160.000 de euro, iar politistii le-au indisponibilizat pâna la finalizarea anchetei."
10.   Ptr.RADUMAMII trimis de
( 5 feb 2015, 15:03:00
AI PERFECTA DREPTATE SANTEM RUPTI IN FUND SI LIHNITI DE FOAME.....VINOVATI SUNTEM TOTI ,IN FRUNTE CU TINE ....AI SUSTINUT USL ....NU??/CLASA POLITICA =0,0000
11.   Dosarul Lungu trimis de
( 5 feb 2015, 15:10:36
Nu am nimic personal cu domnul Lungu.Nu am vorbit niciodata cu el si il cunosc din vedere si de la TV.Dar cu primarul Lungu am foarte multe lucruri sa-i spun.faptul ca orasul Suceava arata in halul in care arata nu poate fi explicat decat in urmatoarele moduri.ori primarul este un monument de incompetenta,nepasare si delasare,ori firmele care lucreaza in proiecte umfla devizele si fac lucrari de proasta calitate,ori este inconjurat de oameni incapabili,ori banii de la buget se evapora misterios(probabil luati de extraterestrii).Mentionez ca pana in prezent domnul primar ESTE CURAT CA LACRIMA.Nu a avut nici un fel de probleme cu justitia.
12.   Dosarul Lungu trimis de
( 5 feb 2015, 15:17:41
Asa ca am deschis dosarul Lungu acum doua saptamani.Mentionez ca nu e un dosar penal,doar cautam sa ne explicam de ce orasul Suceava arata catastrofal.Cautam explicatii si vrem sa gasim solutii.De aceea afirmatiile facute in cadrul dosarului trebuie sa fie cat de cat acoperite.
Am inceput cu situatia de pe strada Mirauti.Atunci domnul Constantin Cimpoesu a adus o serie de acuze la adresa primariei.Ancheta jurnalistica a ziarului Monitorul a confirmat spusele domnului Cimpoesu.S-a vorbit atunci de vreo 7 case fara autorizatie de constructie,de faptul ca 55 de persoane au buletine pe aceeasi adresa(comicareala mare).Domnul Cimpoesu a mai pomenit ceva si de bransament electric ,de consum de curent si apa platit de nu se stie cine,etc.
13.   Dosarul Lungu trimis de
( 5 feb 2015, 15:26:27
Voi continua dosarul Lungu.Tocmai pentru a ne edifica pana la capat.Sunt prezent pe acest forum de multi ani.Dar aparitia colegului LIKILEAKS a fost un adevarat soc.Colegul a facut despre primar afirmatii naucitoare.A venit cu date concrete si,important,cu sume exacte.Trebuie sa precizam totusi ca atunci cand aducem acuze unei persoane trebuie sa avem oarece dovezi.Un articol de ziar,pe surse,afirmatiile unor politicieni,etc.De aceea am o mare rugaminte la Likileaks.In cadrul dosarului Lungu afirmatiile sale sunt fenomenale daca sunt adevarate.Likileaks,daca stii ca aceste afirmatii sunt adevarate,daca crezi in ele,am o rugaminte.Strange-le pe toate care le-ai spus pana acum si mai trimite-le o data pe forum in cadrul dosarului Lungu.Dar sa stii tu ca sunt adevarate,altfel ele sunt lipsite de valoare.Multumesc anticipat.
14.   Dosarul Lungu trimis de
( 5 feb 2015, 16:56:22
Voi continua dosarul Lungu cu declaratiile unei somitati politice a judetului,si anume domnul senator Ovidiu Dontu.
Suntem in 2008 ,au loc alegerile locale.La primaria Sucevei candideaza Lungu si Ovidiu Dontu.Ovidiu Donţu, candidatul social-democraţilor la primăria municipiului reşedinţă de judeţ, vine cu o nouă dezvăluire la adresa primarului în exerciţiu, Ion Lungu, candidat PD-L pentru un nou mandat. Donţu a susţinut într-o conferinţă de presă că fratele primarului Lungu, Constantin Lungu, a făcut prin firma sa lucrări în subantrepriză la şcoli din municipiul Suceava. „Dacă erau la şcolile din Rădăuţi nu mi se părea nimic nepotrivit pentru că şi firma fratelui domnului primar trebuie să trăiască. Îl întreb pe domnul Lungu cum poate să controleze calitatea lucrărilor la acele şcoli când în subantrepriză fratele domniei sale realizează acele lucrări”, a spus social democratul. Donţu a prezentat „patrulaterul portocaliu” al afacerilor din şcoli patrulater în care pe lângă fraţii Lungu se mai regăsesc directoarea economică a primăriei şi soţul acesteia. „Filiera pe care s-au realizat aceste lucrări este următoarea: Ion Lungu, primarul controla aceste lucrări, economicul Primăriei, doamna Văideanu le aviza, soţul doamnei Văideanu fiind şeful investiţiilor de la Inspectoratul Şcolar le ajuta, iar fratele domnului primar, Costică Lungu le realiza. Iată că patrulaterul este portocaliu domnule primar. Prezint opiniei publice patrulaterul portocaliu privind lucrările în şcoli şi las pe cetăţenii municipiului Suceava să spună dacă e în regulă sau nu. Iată domnule primar nici nu fabulez, nici nu exagerez nici nu mint. Ca sucevean am o datorie de onoare să arăt cetăţenilor realitatea”, a declarat Ovidiu Donţu

15.   Dosarul Lungu trimis de
( 5 feb 2015, 16:57:42
n 2008 "Afacerea Sugativa”, în care bani din programul de termoficare ar fi ajuns la firma fratelui geamăn al primarului Ion Lungu.
Donţu a susţinut, într-o conferinţă de presă, că firma Pro Tehnica, aparţinând lui Constantin Lungu, a efectuat lucrări în subantrepriză la modernizarea punctului termic Obcini 3 pentru care s-au alocat 30 de miliarde de lei vechi.
Donţu l-a întrebat pe Lungu din ce lucrări ale bugetului public a realizat firma Pro Tehnica o cifră de afaceri de 4 miliarde de lei vechi în 2006, cu şapte angajaţi, şi care a fost cifra de afaceri în 2007, anul în care s-au desfăşurat lucrările de reabilitare a punctului termic Obcini 3.
„În Suceava băieţii deştepţi sunt doi: fraţii Lungu. Risipa banului public şi prosperitatea afacerilor familiei sunt programul electoral al primarului Ion Lungu”, a încheiat Donţu.

16.   Dosarul Lungu trimis de
( 5 feb 2015, 16:58:55
n 2008."În mandatul Lungu s-au cheltuit sume imense în afacerea Asfalt Tango. Asfalt de la asfaltările de mântuială şi Tango de la jongleriile făcute cu şapte milioane de euro din banii sucevenilor. Totul a pornit de la încredinţarea asfaltărilor din municipiul Suceava societăţii SCCF Iaşi a sspus Ovidiu Dontu.. „SCCF Iaşi a făcut lucrările pe Calea Unirii înainte de data licitaţiei, iar subantrepenor pe parcursul mandatului primarului Lungu a fost firma Pro Tehnica, firma fratelui său geamăn. Ce gospodar este acela care face lucrările scump şi de mântuială? În ritmul acesta Suceava va fi un oraş european peste 100 de ani. Domnule primar, opriţi risipa banului public!", a încheiat Ovidiu Donţu.

17.   Comentariu trimis de
( 5 feb 2015, 19:22:39
Ma subscriu intru-toate cele prezentate de RADUMAMII , mai sunt si alte genuri de sulfanii comise de demnitarii ce ne reprezinta la diferite nivele ale societatii noastre , speram sa fie cit de curind descoperite , fie de organe competente fie dati in git de oameni de buna credinta . Se stringe latul jecmanitorilor si vai de furia celor multi si napastuiti .
18.   Nu-i de ras. E de nurca trimis de
( 5 feb 2015, 21:42:31
"Face" astia misto de matale domnu prefect. Cica la ei la statistici ai "vreo" 102800 de vizualizari. La cat de aberante sant cerintele vis-a-vis de indeplinirea "targhetelor" totul e posibil. Este o frenezie aberanta cu praguri care trebuie atinse in firmele astea care se dau corporatiste ca te doare capul la cat de cretini sant. Poate ca vreun "corporatist" de-al vostru care s-a adaptat vremurilor raporteaza ca pe vremea lu nea Nicu sute de mii, catralioane de fani si care toti cuminti , citesc, se informeaza si se afiliaza la armata "tinerilor frumosi si liberi" .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de iarnă Dintotdeauna, zemurile au fost considerate o binefacere pentru stomac. Calde sau reci, dese, drese, concentrate, cu pâine sau „goale”, cu legume ori simple fierturi, ele n-au dezamăgit niciodată. De aceea le iubim, le respectăm și... Citeşte