Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 feb 2015 - Anul XX, nr. 28 (5840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cereri

25 de şcoli din judeţ solicită autobuze pentru transportul elevilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

25 de şcoli din judeţ au trimis Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava solicitări pentru a primi autobuze pentru transportul elevilor care zilnic merg la şcoală kilometri întregi pe jos sau fac naveta în condiţii grele.

Potrivit insp. Mariana Drumea, purtător de cuvânt al IŞJ, „necesarul a fost transmis Prefecturii Suceava, ulterior, în baza acestor cereri, urmând a se face repartiţia microbuzelor de către Ministerul Dezvoltării Regionale”.

Realizarea necesarului de microbuze, la nivel de judeţ, vine în contextul în care, la începutul acestei luni, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a anunţat că a fost creat cadrul legal pentru achiziţionarea unui număr de 100 de autobuze care vin să completeze parcul auto naţional folosit pentru transportul elevilor.
Ministerul a anunţat că microbuzele urmează să fie achiziţionate în următoarele două luni, acestea având o capacitate de 28+2 locuri.

Reprezentanții ministerului au precizat că, până în martie, vor mai fi cumpărate alte 365 de microbuze cu 16+1 locuri, urmând ca în vacanța de vară să mai fie achiziționat un lot de microbuze.

 

37 de comune sucevene au primit microbuze anul trecut

În 2014, 37 de microbuze şcolare au ajuns în tot atâtea comune sucevene, în două etape. Primele maşini au fost distribuite în vara anului trecut, în comunele Berchişeşti, Gălăneşti, Bălăceana, Boroaia, Dorna Candrenilor, Drăguşeni, Forăşti, Horodnic de Sus, Moldoviţa, Muşeniţa, Panaci, Pârteştii de Jos, Poiana Stampei, Putna, Râşca, Ulma, Vadu Moldovei şi Valea Moldovei.

În cea de-a doua jumătate a anului, au primit microbuze comunele Adâncata, Burla, Bogdăneşti, Breaza, Cornu Luncii, Dărmăneşti, Fundu Moldovei, Horodnic de Jos, Iacobeni, Ilişeşti, Ipoteşti, Izvoarele Sucevei, Moldova Suliţa, Sadova, Şaru Dornei, Şcheia, Straja, Udeşti şi Vultureşti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25 de şcoli din judeţ solicită autobuze pentru transportul elevilor.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
25 de şcoli din judeţ solicită autobuze pentru transportul elevilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de iarnă Dintotdeauna, zemurile au fost considerate o binefacere pentru stomac. Calde sau reci, dese, drese, concentrate, cu pâine sau „goale”, cu legume ori simple fierturi, ele n-au dezamăgit niciodată. De aceea le iubim, le respectăm și... Citeşte