Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 feb 2015 - Anul XX, nr. 28 (5840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Radio

Campania „Trăiește-ți dragostea pe frecvențele VIVA FM!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând din această săptămână, Radio VIVA FM a demarat campania „Trăiește-ți dragostea pe frecvențele VIVA FM!”, care se derulează în perioada 1-14 februarie. Campania este dedicată Zilei Îndrăgostiţilor. Până pe 14 februarie, cei interesaţi trebuie să trimită un SMS cu tarif normal la 0737 500 300 cu numele orașului de unde ascultă VIVA FM și textul „IUBIRE” (exemplu: Rădăuți IUBIRE) și pot câștiga cine romantice, minunate aranjamente florale, torturi, precum și marele premiu, un weekend all inclusive la hotelul Belvedere din Vatra Dornei. Campania este realizată cu sprijinul hotelui Belvedere Vatra Dornei, al florăriei Diva Suceava, al cofetăriei Amalia Fălticeni, al pensiunii Iristar Fălticeni, al restaurantului Casa Vatra & Mon Amour din Fălticeni și al restaurantului Capriciu din Suceava.

Premiile se acordă pe 13 februarie, pe frecvențele Radio VIVA FM, iar fericiţii câştigători vor intra în posesia lor chiar de Valentine’s Day.

Ziua de 14 februarie va fi una specială pentru ascultătorii VIVA FM. Realizatorii de programe Radio VIVA FM au pregătit multe surprize. Potrivit regulamentului de participare la concursurile VIVA FM, persoanele care au câștigat deja în cadrul acestei campanii nu mai pot participa încă o dată la concursul „Trăiește-ți dragostea pe frecvențele VIVA FM!”. Coordonatorul proiectului, Iulia Sîrghi, a declarat: “VIVA FM sărbătorește Valentine's Day. Luna aceasta, dragostea şi muzica se trăiesc împreună la VIVA FM. Dacă nu ştiţi cum să vă surprindeţi persoana iubită de Valentine's Day, avem noi câteva idei. Cupidonii de la programe și partenerii vă oferă multe cadouri, de la dulciuri la cine romantice, aranjamente florale și marele premiu, un weekend all inclusive la pensiunea Belvedere din Vatra Dornei. Totul pentru că Radio VIVA FM își iubește ascultătorii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „Trăiește-ți dragostea pe frecvențele VIVA FM!”.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania „Trăiește-ți dragostea pe frecvențele VIVA FM!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de iarnă Dintotdeauna, zemurile au fost considerate o binefacere pentru stomac. Calde sau reci, dese, drese, concentrate, cu pâine sau „goale”, cu legume ori simple fierturi, ele n-au dezamăgit niciodată. De aceea le iubim, le respectăm și... Citeşte