Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 ian 2015 - Anul XX, nr. 8 (5820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

De pe 15 ianuarie

Zeci de magazine se întrec în reduceri de preţuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În mai puţin de două zile, comercianţii, dar şi cumpărătorii, vor fi cuprinşi de febra reducerilor de sezon, în care mii şi mii de produse vor fi scoase la vânzare cu preţuri reduse chiar şi cu 70-80%. Soldurile umplu buzunarele comercianţilor, care au nevoie de bani pentru a se aproviziona deja cu noi stocuri de mărfuri, dar aduc beneficii şi consumatorilor, care încep o adevărată vânătoare de preţuri mici.

Conform prevederilor legale, toate articolele nealimentare având caracter sezonier intră în „febra reducerilor” în perioada 15 ianuarie - 15 aprilie. În mod normal, reducerile la articolele din colecţia toamnă-iarnă trebuie să fie anunţate la primărie cu 15 zile înainte de aplicarea lor, iar produsele sunt ieftinite în funcţie de politica fiecărei firme în parte, respectând însă anumite reguli.

Chiar dacă reducerile de sezon vizează în special articolele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, comercianţii fiind interesaţi să vândă tot ce au pe stoc din colecţiile de iarnă, pentru a se pregăti deja cu marfă pentru primăvară, de anul acesta, politica de reducere a preţurilor, a început să fie aplicată şi de alt fel de magazine, precum cele de bricolaj.

 

Reducerile de sezon, anunţate la Primăria Suceava de doar zece firme

Chiar de legea spune că aplicarea unor politici de reducere a preţurilor în perioada menţionată trebuie anunţată administraţiei locale pe teritoriul căreia se află magazinele participante la campania de reduceri, numai zece firme au respectat această obligaţie la nivelul municipiului Suceava.

Pe partea de articole de îmbrăcăminte sau de încălţăminte, reduceri au fost anunţate pentru magazinele Salamander, pentru H&M, Auchan, Intersport, Decathlon, Motivi şi cel al firmei Benar SRL.

Până şi magazinele de bricolaj ori cele de instalaţii au intrat în hora reducerilor, trei mari magazine anunţând reduceri substanţiale în această perioadă. Este vorba de Bricostore, magazinul de bricolaj din cadrul Iulius Mall Suceava, Baumax, din cadrul centrului comercial Shopping City Suceava, care anunţă lichidări de stocuri, precum şi High Tech Suceava.

 

Vânzări cu preţ redus, dar nu mai mic decât costul de producţie

„Vânzările cu preţ redus“ reprezintă atracţia principală a magazinelor după sărbătorile de iarnă, consumatorii fiind tentaţi să achiziţioneze articole de îmbrăcăminte sau încălţăminte chiar dacă nu au neapărată nevoie de ele acum, ci în ideea că le vor avea de noi pentru următorul sezon rece, chiar dacă nu vor mai fi „în trend“. În această categorie sunt incluse toate produsele nealimentare cu caracter sezonier.

Potrivit legislaţiei cu privire la protecţia consumatorului pe acest segment de activitate, preţul produsului scos la soldare „nu trebuie să fie mai mic decât costul de producţie“. Drept urmare, fiecare patron de magazin care recurge la această practică comercială numită soldare poate reduce preţul în funcţie de aşteptări: dacă vrea să vândă mai mult, preţul va fi scăzut până la limita de jos admisă.

 

Reduceri de până la 80% la Shopping City Suceava

Magazinele din Shopping City Suceava au dat startul reducerilor de iarnă, oferind clienţilor promoţii de până la 80% la produsele de sezon.

Toţi cei care au aşteptat această perioadă pentru a-şi achiziţiona produsele favorite la un preţ redus sunt aşteptaţi în magazine. Cei care intenţionează să îşi reînnoiască garderoba au ocazia de a alege dintr-o paletă variată de produse la preţuri accesibile: New Yorker şi magazinul Raison D`Etre by Insense oferă reduceri de până la 80%; Dovani, Eponge, Mustang, Next Level, Noriel, Champion, Decathlon – până la 70% reducere la produsele semnalizate în magazine, iar Coax, New Line, Orsay, Secuiana, Killtec, Takko Fashion, Texval, Coccodrillo – până la 50% la anumite produse. Pentru a vă reîntregi ţinuta, magazinele Kartel şi Moda Miss vă aşteptă cu reduceri de până la 40%, Camiceria Italiana – 1+1 gratis, Neo Fashion – 1 + 1 cadou, Gatta şi Mondex – 30%, La Bionda – 20% la anumite produse.

Şi în materie de încălţăminte, clienţii vor beneficia de reduceri şi promoţii speciale: Deichmann – 50% reducere pentru articolele marcate prin eticheta de reducere; Benvenuti – până la 55% reducere la produsele semnalizate; Leonardo – până la 50% discount la articolele de sezon şi nu numai; Otter – până la 40% reducere la o selecţie de articole.

Reduceri vor exista şi la cosmetice, magazinul Marionnaud oferind până la 70% reducere la o gamă variată de produse; Kendra – până la 40% reducere la produsele semnalizate. Totodată, bijuteriile şi accesoriile beneficiază de reduceri speciale: Splend`or – între 10% și 50%; Sabrini – până la 35%, Stil Biju – 5% reducere la bijuterii din aur, 10% la verighete și 5% la bijuterii din argint. Pasionaţii de lectură vor găsi la Alexandria Librării sute de cărți cu preț special: reduceri până la 50%, 1+1 gratuit, 2+1 gratuit. De asemenea, magazinele de optică îşi aşteaptă clienţii cu oferte irezistibile: Optic Land – până la 50% reducere; Plus Optic – până la 40%. De altfel, Centrofarm și Plafar a pregătit până la 50% reducere la o gamă largă de produse.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, la Mobexpert găsiţi preţuri reduse cu până la 50% la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni; Black Sheep Home Collection – între 20% și 30% reducere la anumite produse; Ofertele speciale vor continua şi în zona de food: KFC – Smart Menu la doar 11,90 lei, Roti Grill – o shaorma + o băutură răcoritoare gratis şi La Bunica – meniul zilei la doar 15 lei, Trattoria di Matteo – meniul zilei la 12 lei.

Media Galaxy şi Flanco au pregătit oferte speciale la produsele electronice şi electrocasnice semnalizate în magazin, dar şi la cele cu tehnologie de ultimă oră, iar în magazinul Electro Top vor fi până la 30% reducere la anumite produse.

Hipermarketul Carrefour vă așteaptă cu reduceri de până la 50% la sute de produse, iar în Baumax găsiţi reduceri şi oferte speciale pe placul tuturor.

 

Reduceri de până la 70% la magazinele din Iulius Mall Suceava

Prima lună din 2015 debutează cu promoţii de până la 70% în magazinele din Iulius Mall Suceava. Sezonul ofertelor de iarnă aduce motive de bucurie celor care doresc să se înnoiască cu ţinute şi încălţăminte la modă, accesorii în trend sau seturi de răsfăţ. Discounturi de până la 70% îi aşteptă pe iubitorii de cumpărături în magazinele Terranova, Dovani şi Be You şi de până la 60% la Kenvelo. Articole vestimentare în tendinţe, la jumătate de preţ, se găsesc la Steilmann, Nichi Cristina Nichita, Bigotti, Sofiaman, Onix, Junker, Motor, Republica şi The City. Oferte de până la 40% se găsesc la Teo & Sophia, de până la 30% la Adidas, Ely Alindor şi Mondex, de până la 25% la Blue´63, dar şi de până la 20% la America Skate, Valerio Studio şi Janice. Promoţii irezistibile sunt la H&M, Paolo Bertolucci, Jaquisse şi multe alte branduri din Iulius Mall Suceava. 

Şi magazinele destinate prichindeilor se întrec în oferte atractive. Cei mici se pot înnoi cu articole mai ieftine cu până la 50% de la Dinoland şi Louise, iar distracţia la Hopa Hopa, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-13.00, are sloganul „Te joci cât vrei cu 10 lei!”.

Clienţii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să meargă la CCC şi Salamander, unde sunt reduceri de până la 70%, dar şi la Medea, care propune discounturi de până la 15%. Şi articolele de marochinărie de la Samsonite sunt cu până la 70% mai ieftine. 

Cei care adoră parfumurile şi cosmeticele sunt aşteptaţi cu preţuri mai mici cu până la 70% la Sephora şi cu până la 30% la Pro Beauty Shop. Iubitorii de lectură vor găsi oferte pe rafturile Cărtureşti, în timp ce clienţii dornici să îşi decoreze casa găsesc promoţii la magazinele Your Home ... Your Style, Deco Center şi Top Shop. Clienţii Iulius Mall se pot bucura de oferte şi la furnizorii de servicii, la restaurantele sau cafenelele din cadrul centrului comercial. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de magazine se întrec în reduceri de preţuri.
 Vizualizări articol: 2717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de magazine se întrec în reduceri de preţuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei