Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 ian 2015 - Anul XX, nr. 4 (5816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Dările locale pentru 2014 au fost încasate în proporţie de 103% faţă de prevederi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful serviciului Taxe şi Impozite din primăria rădăuţeană, economistul Silviu Ursescu, s-a declarat mulţumit de nivelul încasărilor la bugetul local pentru anul 2014, în condiţiile în care acestea au depăşit prevederile bugetare cu aproape trei procente. „Încasările din taxele şi impozitele locale aferente anului 2014 au fost realizate în proporţie de 103%, deci cu trei procente peste prevederile bugetului de venituri şi cheltuieli estimat la începutul anului fiscal. Ne-am propus să încasăm 25,63 milioane de lei şi am reuşit să încasăm 26,29 milioane de lei, cu circa 658 de mii de lei în plus faţă de prevederi. Pe capitole, avem depăşiri la impozitul pe clădiri - persoane fizice, cu 186 de mii de lei, la impozitul pe clădiri - persoane juridice, cu 198 de mii de lei, apoi la impozitul pe teren - persoane fizice şi juridice, 78 de mii de lei, la mijloace de transport - persoane fizice, 163 de mii de lei. Dacă ar fi să ne raportăm la încasările din anul 2013, observăm că în anul care s-a încheiat recent au fost încasări mai mari cu 1,023 milioane de lei din impozite şi taxe locale, adică 26,29 milioane de lei anul trecut, faţă de 25,26 în anul 2013”, a declarat economistul Silviu Ursescu. Şeful Serviciului Taxe şi Impozite a mai arătat că s-a decis ca startul campaniei pentru colectarea dărilor locale din acest an să fie dat lunea viitoare, 12 ianuarie, şi a reamintit contribuabilor rădăuţeni că cei care vor achita integral taxele şi impozitele până la 31 martie vor beneficia de o bonificaţie de 10 la sută. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dările locale pentru 2014 au fost încasate în proporţie de 103% faţă de prevederi.
 Vizualizări articol: 1414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dările locale pentru 2014 au fost încasate în proporţie de 103% faţă de prevederi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei