Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 ian 2015 - Anul XX, nr. 4 (5816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liberalii propun construirea a două terenuri de sport noi în municipiul Suceava

Joi, 8 Ianuarie 2015 (17:22:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Consilierii locali suceveni ai PNL îi vor propune primarului Sucevei, Ion Lungu, să includă în bugetul pentru anul 2015 alocarea sumelor necesare pentru construirea a minim două terenuri de sport noi în cartierele municipiului. Anunţul a fost făcut de copreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, care a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că toate solicitările pe care consilierii liberali le vor face pentru investiţii se bazează pe cerinţele formulate de suceveni. „Am avut o discuţie cu reprezentanţii fostului PDL şi fostului PNL din Consiliul Local şi am căzut de acord pe câteva lucruri pe care le vom susţine şi pe care primarul trebuie să le aibă în vedere la construcţia bugetară. Sunt câteva lucruri pe care le-am văzut ca şi cerinţe în campania electorală, atunci când am discutat cu foarte mulţi suceveni, care au ridicat şi au reclamat câteva probleme extrem de importante, printre care şi lipsa spaţiilor de joacă şi a terenurilor de sport”, a afirmat Ioan Balan. El a spus că în aceste condiţii, liberalii vor propune construcţia a minim două terenuri de sport noi, iar acest aspect va fi discutat inclusiv cu reprezentanţii majorităţii create în jurul PSD. „Va trebui să avem o discuţie cu toţi colegii noştri, pentru că ei sunt majoritari la această dată în Consiliul Local, şi să vedem cum vom putea impune acest deziderat, care nu e al PNL, ci al sucevenilor”, a subliniat Balan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii propun construirea a două terenuri de sport noi în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii propun construirea a două terenuri de sport noi în municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei