Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 ian 2015 - Anul XX, nr. 4 (5816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Faptă groaznică

Mama care şi-ar fi asfixiat fiica de patru săptămâni va fi expertizată privind discernământul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânăra în vârstă de 22 de ani din Râșca pusă sub acuzare pentru o groaznică faptă de agresiune în urma căreia fiica acesteia, în vârstă de 4 săptămâni, a decedat, va fi supusă unei expertize medico-legale psihiatrice care trebuie să lămurească, în cel mai scurt timp, dacă femeia a avut discernământ la comiterea faptei şi poate sau nu fi anchetată pentru omor. 

Tribunalul Suceava urmează să ia o decizie în acest caz pe data de 26 ianuarie. Până atunci, a fost înaintată adresă către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice cu privire la inculpată. Până la o decizie a instanţei de judecată tânăra va rămâne internată la Secţia de Psihiatrie Burdujeni. Dacă se va stabili că are discernământ, tânăra de 22 de ani riscă să petreacă ani buni după gratii.

 

Nu a mai suportat plânsul micuţei

Femeia este originară din Bacău, dar locuia în comuna Râşca, la domiciliul concubinului ei, un bărbat de etnie romă. Cei doi au o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate, iar pe 21 octombrie 2014 tânăra a adus pe lume un al doilea copil, tot fetiţă.

Pe 2 noiembrie 2014, Iuliana Andreea Ciubotariu s-a internat la Spitalul municipal Fălticeni, în Secţia de Pediatrie, pentru că micuţa era bolnavă, fiind diagnosticată cu pneumonie. Cinci zile mai târziu, pe 7 noiembrie, tânăra de 22 de ani a părăsit spitalul, împreună cu bebeluşul.

Iuliana Andreea Ciubotariu a fost dată dispărută de soţul său, fiind identificată de poliţie după câteva zile la Mălini, în satul Pâraie, unde se mutase la un alt bărbat. La domiciliul acestuia, o casă foarte modestă din comunitatea de romi din Pâraie, avea să se petreacă grozăvia din noaptea de 17 spre 18 noiembrie 2014.

În urma necropsiei s-a stabilit că micuţa de nici o lună de zile a avut o moarte violentă, asfixie mecanică prin comprimare toracică şi cranio-facială.

Tânăra de 22 de ani intrat într-o stare nervoasă din cauză că fetiţa plângea foarte tare, de mai multe ore şi, într-un moment de nebunie, ar fi omorât-o.

Conform unor surse, tânăra de 22 de ani a mărturisit că i-a obturat micuţei căile respiratorii folosindu-se de mâneca hainei, în timp ce cu cealaltă mână a comprimat-o în zona toracelui. După ce fetiţa a „tăcut”, mama s-a culcat lângă ea, dându-şi seama că este moartă abia dimineaţă, în jurul orei 7.00.

Tânăra de 22 de ani are grad de handicap, retard uşor. Fetiţa mai mare a acesteia a rămas la Râșca, în îngrijirea tatălui şi a soacrei sale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama care şi-ar fi asfixiat fiica de patru săptămâni va fi expertizată privind discernământul.
 Vizualizări articol: 1842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mama care şi-ar fi asfixiat fiica de patru săptămâni va fi expertizată privind discernământul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei