Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 dec 2014 - Anul XIX, nr. 303 (5812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Ger de crapă pietrele, cu temperaturi sub -15 grade Celsius, până pe 2 ianuarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O informare meteorologică emisă pentru judeţul Suceava anunţă temperaturi foarte scăzute în ultima zi a lui 2014 şi în primele două zile din noul an. Este vorba practic de o continuare a gerului care se resimte de la începutul săptămânii, care însă se va intensifica.

Informarea meteo face referire la intervalul 30 decembrie 2014, ora 20.00 – 2 ianuarie 2015, ora 10.00. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă, cu temperaturi minime care vor coborî frecvent sub -15 grade Celsius. Izolat mercurul din termometre ar putea scădea şi sub -24 de grade Celsius, se arată în avertizarea meteorologică.

Nici pe timp de zi temperaturile nu vor creşte peste limita îngheţului. La nivelul judeţului Suceava sunt aşteptate temperaturi diurne între -10 şi -2 grade Celsius.

Există totuşi şi veşti bune din punct de vedere meteorologic. De pe 2 ianuarie vremea ar urma să se încălzească simţitor, cu temperaturi pozitive cel puţin pe timp de zi.

Având în vedere această situaţie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a dispus măsuri de patrulare ale efectivelor de pompieri, jandarmi şi poliţişti, în vederea prevenirii riscului de deces prin îngheţ.  

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a transmis: „Recomandăm cetăţenilor ca înainte de a se porni la drum să se informeze asupra evoluţiei vremii şi a stării drumurilor, să se îmbrace adecvat sezonului rece, cu îmbrăcăminte care să-i protejeze de ger, şi să-şi echipeze autoturismele conform recomandării poliţiştilor. De asemenea, rugăm cetăţenii să anunţe la numărul unic de urgenţă 112, orice situaţie care ar putea ameninţa viaţa, legată atât de ei, cât şi de alte persoane aflate în pericol şi despre care au cunoştinţă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ger de crapă pietrele, cu temperaturi sub -15 grade Celsius, până pe 2 ianuarie.
 Vizualizări articol: 4820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Ger de crapă pietrele, cu temperaturi sub -15 grade Celsius, până pe 2 ianuarie4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care e problema? trimis de
( 4 ian 2015, 11:58:26
Primarul sa-si faca treaba, pretul cel mai mic! Eu nu platesc pana cand primarul nu expune costurile pe sezon in functie de furnizor!
1.1  RE: Care e problema? trimis de
( 4 ian 2015, 12:16:56
PRODUCATOR, SCUZE
2.   La multi ani! trimis de
( 4 ian 2015, 12:02:34
Multumesc Monitorului ca-mi da acces dupa ce am spus sa voteze toti si pentru cei de-afara! Aveti o scuza , au fost alegeri!
3.   Treaba cu nabadai. trimis de
( 4 ian 2015, 12:14:37
Fiecare producator sa-si expuna oferta in buricul targului, cel care e gros in mate, va ceda intotdeauna. Primarul care detine cheia scumpirii absurde va da verdictul, nu uitati ca e facuta publica. Iasul, oras care tindem sa-l copiem are pret pe giga. sub 30 lei la gard si folosind utilaje precum am avut noi ancenstral. Daca va spun ca asta compensa cu pierderile pe vara, cu pierderile pe reteaua primariei, o sa aveti o balanta echilibrata. Diferenta acum, o face ca unul e cu profitul total, gen bioenergi si altul cu paguba maxima , adica primaria.
4.   Ca sa fie clar. trimis de
( 4 ian 2015, 12:36:46
Gazul folosit de bioenergi e platit pana acum la pret de persoana fizica, certificatele verzi platite de populatie e ilegal, faptul ca Romania detine 35% din energie regenerabila, cea hidro, pentru care se platesc certificatele verzi, ar fi dusi la mititica toti parlamentarii. Voi ce faceti? Sa va fie de bine! La muti ani, multa minte cand mai dati vreun ban.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei