Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 dec 2014 - Anul XIX, nr. 303 (5812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Loviţi de maşini

Trei pietoni, victime în accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia a fost sesizată, acum două zile, de producerea a trei accidente în care au căzut victime pietoni, unul dintre evenimentele rutiere având loc cu o zi înainte.

Pe 29 decembrie, la ora 14.00, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de Spitalul Judeţean Suceava că la unitatea medicală s-a prezentat o tânără de 18 ani, din comuna Arbore, care a fost rănită într-un accident rutier care a avut loc cu o zi mai înainte, pe 28 decembrie.

Din ancheta poliţiei rezultă că duminică seară, în jurul orei 20.45, un şofer în vârstă de 19 ani, din Arbore, a acroşat cu partea din faţă a autoturismului pe care îl conducea o adolescentă de 18 ani, localnică, care a traversat drumul pe lângă o maşină parcată.

Tânăra a fugit în curtea unei locuinţe, şoferul implicat declarând că a plecat după aceasta, însă fata nu a dorit să discute cu el. Şoferul s-a deplasat ulterior la Postul de Poliţie Arbore, unde a fost audiat şi testat cu aparatul etilotest.

A doua zi, pentru că acuza dureri, tânăra a fost transportată la spital de tatăl său.

 

O femeie accidentată de o maşină care a derapat şi un tânăr acroşat în timp ce mergea pe mijlocul drumului

Un alt accident rutier s-a petrecut luni, în jurul orei 10.00, pe DJ 208D, pe raza comunei Adâncata. Din ancheta poliţiei rezultă că un şofer în vârstă de 40 de ani, din Hânţeşti, aflat la volanul unui autoturism, a intenţionat să ocolească un pieton ce se deplasa pe sensul său de mers, moment în care a intrat în derapaj, a pătruns pe sensul opus de mers şi a accidentat ușor o femeie de 35 de ani, din localitate, tot pieton. Maşina scăpată de sub control a intrat apoi în coliziune cu un podeţ din beton. Femeia accidentată a scăpat cu leziuni uşoare.

Un al treilea pieton a fost accidentat luni seară, în jurul orei 19.20, pe DJ 209A, pe raza comunei Mălini. Din ancheta poliţiei rezultă că un şofer de 23 de ani, din Mălini, aflat la volanul unui autoturism, a accidentat un pieton în vârstă de 25 de ani, din Slatina, care se deplasa pe mijlocul carosabilului.

Conform unui comunicat al Poliţiei „în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului, care, din cauza manifestării violente pe timpul transportului cu ambulanța și al investigațiilor medicale a fost transferat la Secția de Neuropsihiatrie Burdujeni. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și nici nu i s-au putut preleva probe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei pietoni, victime în accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 2901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei pietoni, victime în accidente rutiere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei