Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 dec 2014 - Anul XIX, nr. 302 (5811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revelion 2015

Programul Revelionului în aer liber, cu Desperado, Simona Nae, Sofia Vicoveanca şi Odyssey

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor putea petrece şi în acest an Revelionul în aer liber, în compania unor cunoscuţi interpreţi de muzică populară, trupe şi solişti de muzică uşoară, dar şi a unor ansambluri folclorice. Printre cei care vor contribui la buna dispoziţie a sucevenilor în noaptea dintre ani se numără membrii trupei Desperado, cântăreaţa Simona Nae, trupa suceveană Odyssey, iar dintre cei care vor reprezenta muzica populară, unul dintre principalii invitaţi este îndrăgita Sofia Vicoveanca, care va cânta chiar la miezul nopţii.

La fel ca şi în ultimii trei ani, Revelionul va fi organizat în parcarea centrului comercial Iulius Mall Suceava, care nu doar că a pus gratuit locaţia la dispoziţie, ci a contribuit şi cu suma de 50.000 de lei, adică tot atât cât a fost alocat de Consiliul Local Suceava, din bugetul local.

Programul Revelionului în aer liber începe de la ora 21.00, cu muzică populară, interpretată de Roxana Sava, Laura Haidău, Viorica Dulceag şi Rodica Andronic.

De la 21.30, iubitorii muzicii rock pot urmări cea mai de succes trupă suceveană a acestui gen muzical – Odyssey, care va concerta aproximativ jumătate de oră.

De la ora 22.00, pe scena din parcarea Iulius Mall vor urca din nou îndrăgiţi interpreţi de muzică populară – Bianca Ciubotaru, Nicoleta Cojocaru, Gabriela Teişanu, Ciprian şi Doina Pietroaie, precum şi Dana Dăncilă.

De la ora 22.40, sucevenii se vor încălzi alături de trupa Desperado, cunoscută pentru hit-uri precum „Am cazanul meu”, „Beţivan ratat”, „La fel ca tata”, "La tăt ni-igreu" și "Fata de la ţară".

În ultima oră a anului 2014, sucevenii care se vor aduna în parcarea de la mall pentru a petrece împreună cu mii de alţi oameni trecerea în noul an se vor distra pe ritmurile muzicii cântate de tânărul, dar talentatul Edi Hanuseac, dar şi alături de artişti consacraţi ai muzicii populare româneşti – Nicoleta Hafiuc, Silvia Semeniuc, Alexandru Recolciuc.

La fel ca şi în alţi ani, numărătoarea inversă, la cumpăna dintre ani, se va face în prezenţa îndrăgitei interprete de muzică populară Sofia Vicoveanca, invitată special pentru acest moment de primarul Sucevei, Ion Lungu.

„Este un program artistic pentru toate vârstele şi toate gusturile”, a declarat edilul sucevean, care a precizat că la miezul nopţii va putea fi admirat şi un frumos foc de artificii, care va lumina cerul timp de aproximativ 10 minute.

Cea care le va cânta sucevenilor în prima oră a anului 2015 va fi Simona Nae,  care a devenit cunoscută după lansarea melodiei „Coji de portocală”, iar ulterior a devenit şi vedetă TV, participând şi la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Muzica populară revine apoi în forţă, prin interpreţi precum Cristina Gheorghiu, Nicolae Vieru, Lucian Motoveleţ, Manuela Pohoaţă şi Alexandru Dumbravă, care va cânta după ora 1,00 dimineaţa, până pe la 2,00, când va preda „ştafeta” Fanfarei de la Stamate, care va face închiderea programului de Revelion.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul Revelionului în aer liber, cu Desperado, Simona Nae, Sofia Vicoveanca şi Odyssey.
 Vizualizări articol: 3769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 7 voturi
Programul Revelionului în aer liber, cu Desperado, Simona Nae, Sofia Vicoveanca şi Odyssey2.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(30 dec 2014, 11:15:54
Asta e revelion pentru cei din comunele suburbane,multi interpreti de muzica populara si atat,dupa gustul conducatorului din Prelipca,pardon,din Oras Sacea.
2.   Comentariu trimis de
(30 dec 2014, 14:58:13
asta-i un revelion pentru tarani la fel ca si edilul nostru,ce poti sa-i ceri unui taran din prelipca care el stie ca la sarbatori trebuie sa aduca balciul?......rusine d-le primar,ar trebui sa-ti mai arunci si tu ochii spre alte orase....cum ar fi iasul de exemplu...in toate mandatele tale ne-ai intoxicat cu popularii tai de success....dreptate au cei care spun caci trebuie sa scapam de "taranul din prelipca"...ader si eu la aceasta adeziune.....inca odata rusine,este cel mai de " ☭ "revelion organizat de primarie......ce sa-i faci daca primarul este liberal de cand s-a nascut si-l pupa-n fund pe ponta......rusine......huuuuo
3.   Comentariu trimis de
(30 dec 2014, 15:00:54
in comentariul de mai sus nu contest calitatile musicale care sunt recunoscute de toti de marea noastra d-na a muzicii populare d-na sofia vicoveanca......
4.   Xaxaxa trimis de
(30 dec 2014, 16:27:59
mai bine stau în casă, sau mă duc la bodega de la colț (ăăăă, stai, că acum se spune Pub, hâc), decât să mă perind prin gloata de imbecili puturoși și nespălați (cu IQ-ul mai mic decât mărimea pantofului) ce vor fi prezenți.
5.   Pentru KAPUT cu K de la k.k.. trimis de
(30 dec 2014, 20:54:27
Bai nene, care ai IQ mai mare decat nr. la pantof ,cred ca mai bine ai lua ceva in gura decat sa vorbesti.
Bai neica nimeni cum poti tu sa jignesti atatia oameni de diferite varste care au chef sa participle la acest spectacol gratuit in aer liber.
Tu poti ramane acasa sau sa te duci la bodega La Biblioteca ca sa citesti niste wisichi si eventual sa tragi ceva pe nas, dupa care sa faci un pic de sex tot cu o autodidacta si desteapta ca tine. Ai fost tare nenea IQ-STULE
5.1  RE: Pentru KAPUT cu K de la k.k.. trimis de
(31 dec 2014, 01:14:57
dudule din Pașcani, îmi placi, că îți pui numele la purtător...
nu prea m-ai nimeri cu La Biblioteca...prefer ceva...mai rustic, cărți am și citesc acasă destule...deci ce să mai caut La Bibliotecă...și înainte să sari la concluzii, autodidacți suntem cu toții, tontule! autodidact ești si tu, cand citesti prospectul de la Durex, să afli cum să-ți pui prezervativul pe pulă, hăhăhăhă

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei