Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 dec 2014 - Anul XIX, nr. 302 (5811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deszăpezire

Pe drumurile judeţene din Suceava se circulă în condiţii de iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că în cursul zilei de ieri nu au fost înregistrate drumuri judeţene blocate din cauza ninsorilor abundente. Cătălin Nechifor a spus că 37 de utilaje de deszăpezire au intervenit pe 45 de trasee de drumuri judeţene, astfel încât nu au fost înregistrate blocaje în trafic, circulaţia desfășurându-se în condiţii de iarnă. „Sunt foarte multe tronsoane din totalul celor 1.153 de kilometri de drumuri judeţene care sunt în situaţia de a fi deszăpezite. A nins destul de mult, dar situaţia este sub control, circulându-se în condiţii de iarnă. Am intervenit cu 37 de utilaje pe 45 de trasee judeţene. Şi avem în continuare rezerve de utilaje până la cele 55 câte sunt în contractul pentru deszăpezire”, a explicat şeful administraţiei judeţene. El a adăugat că utilajele de deszăpezire intervin în special pe traseele de drumuri judeţene cu nivelul de viabilitate 1, 2 şi 3. Cătălin Nechifor a dat asigurări că utilajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină în orice moment şi le-a recomandat şoferilor care vor să pornească la drum în această perioadă să-şi pregătească maşinile pentru trafic în condiţii de iarnă. „Cum arată prognoza pentru următoarea perioadă se pare că la Suceava nu va fi mult mai rău ca până acum. Dar suntem pregătiţi să intervenim şi vreau să recomand tuturor celor care vor să plece la drum în această perioadă să fie pregătiți şi echipaţi. Nu suntem în situaţia de a închide drumuri, putem circula în condiţii de iarnă, dar şi în condiţiile în care maşinile sunt pregătite pentru trafic de iarnă”, a mai spus Cătălin Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe drumurile judeţene din Suceava se circulă în condiţii de iarnă.
 Vizualizări articol: 1461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pe drumurile judeţene din Suceava se circulă în condiţii de iarnă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei