Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 dec 2014 - Anul XIX, nr. 288 (5797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conferinţă

Antreprenori şi manageri locali, faţă în faţă cu studenţi ai Universităţii din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Aula corpului E al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) se va desfăşura astăzi, începând cu ora 17.00, cea de-a doua ediţie a conferinţei „Career Advice for Students”, cu tema „Drumul spre succes”. Evenimentul va pune faţă în faţă antreprenori de succes şi manageri locali cu studenţii USV preocupaţi de dezvoltarea carierei.

Printre invitaţii de marcă care vor susţine câte o prelegere de 10 minute şi vor răspunde la întrebările studenţilor se numără: Viorel Nuţu – director general al firmei General Construct Suceava, Vasile Armenean – manager general Betty Ice Suceava, Daniela Ungureanu –manager resurse umane Egger, Lucian Lungoci – coordonator zonal vânzări CEC Bank şi Radu Vasile Ianovici – director vânzări Auto Mitric Suceava. Tinerii vor asculta povestea carierei lor şi sfaturi pe care să le urmeze în timpul, dar şi după finalizarea studiilor.

„Sperăm că acest eveniment, aflat la a doua ediţie, va avea cel puţin impactul celui de anul trecut şi va oferi studenţilor participanţi noi perspective de dezvoltare a carierei şi îi va motiva să se implice activ în progresul lor profesional”, a menţionat preşedintele Asociaţiei Studenţilor Implicaţi în Dezvoltarea Carierei (AStIDC), Oana Narcisa Alexa.

Evenimentul de astăzi coincide şi cu lansarea Asociaţiei Studenţilor Implicaţi în Dezvoltarea Carierei (AStIDC), organizatoarea acestui eveniment.

Asociaţia Studenţilor Implicaţi în Dezvoltarea Carierei (AStIDC) este reprezentată de un grup de tineri studenţi din anul II, de la programul de studii Economie Generală şi Comunicare Economică, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, care din dorinţa de a pune în practică competenţele dobândite la cursuri şi seminarii au decis să înfiinţeze o asociaţie studenţească, în cadrul căreia să-şi dezvolte abilităţile cerute pe piaţa muncii.

Iniţiativa de a derula activităţi practice în continuarea cursurilor şi seminarelor aparţine lectorului univ. dr. ec. Ovidiu-Aurel Ghiuţă, profesor la disciplina Politici de marketing şi comunicare de piaţă.

Ca public ţintă, asociaţia vizează studenţii care din timpul facultăţii sunt preocupaţi activ de dobândirea cunoştinţelor şi aptitudinilor în vederea ocupării unor posturi importante conform nivelului de pregătire universitară. 

Principalul scop al asociaţiei este de a planifica, crea şi gestiona proiecte ce includ  un ansamblu de evenimente: conferinţe, training-uri, parteneriate cu firme din mediul public şi privat care sunt dispuse să ne împărtăşească tainele succesului lor. Aceste proiecte vor ajuta studenţii să-şi cunoască şi dezvolte capacităţile personale pentru o mai bună integrare pe piaţa muncii sau în mediul antreprenorial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antreprenori şi manageri locali, faţă în faţă cu studenţi ai Universităţii din Suceava.
 Vizualizări articol: 1453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Antreprenori şi manageri locali, faţă în faţă cu studenţi ai Universităţii din Suceava4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei