Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 dec 2014 - Anul XIX, nr. 288 (5797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Lungu cere firmei Pfeiffer să menţină funcţionale străzile afectate de lucrările la reţelele de apă şi canalizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salariaţii primăriei municipiului Suceava care răspund de drumuri vor avea ca temă în această iarnă să urmărească modul în care firma Pfeiffer se ocupă de întreţinerea străzilor afectate de lucrările la reţelele de apă şi canalizare. Primarul Ion Lungu a declarat ieri, după ultimul comandament de lucru din acest an, că străzile pe care s-a intervenit trebuie menţinute în circulaţie în condiţii normale, această obligaţie revenind firmei de construcţii Pfeiffer. El s-a referit la străzi precum Gheorghe Doja, Zorilor şi Luceafărului. Lungu a spus că i-a cerut constructorului să pună pe străzile afectate de lucrări piatră concasată pentru a se putea circula pe timp de iarnă. Primarul a ameninţat cu amenzi cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei în cazul în care cei de la Pfeiffer nu se vor ţine de treabă.

„În perioada următoare salariaţii din primărie vor urmări întreţinerea pe timp de iarnă a străzilor afectate de lucrările la reţelele de apă şi canalizare, şi aici mă refer în mod deosebit la strada Gheorghe Doja, dar şi la alte străzi, precum Zorilor sau Luceafărului din George Enescu, străduţe foarte înguste pe care sunt lucrări ce trebuie conservate. Primăria va urmări să se conserve aşa cum cuvine aceste străzi. Asta înseamnă să oferi o circulaţie cât de cât normală în aceste condiţii de iarnă. Le-am spus ca idee să pună piatră concasată pe care să o cilindreze, iar în măsura în care nu vor respecta acest lucru îi vom amenda. În loc să le trimitem o felicitare de sărbători, aşa cum se obişnuieşte la noi, la români, o să le trimitem amenzi”, a declarat Lungu.

Primarul a criticat modul în care s-a lucrat la reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare, arătând că impresia a fost aceea că pe unele străzi s-a lucrat în dezordine. Ion Lungu speră ca la anul cei de la Pfeiffer să lucreze mai profesionist, pentru ca lucrările să fie de calitate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu cere firmei Pfeiffer să menţină funcţionale străzile afectate de lucrările la reţelele de apă şi canalizare.
 Vizualizări articol: 1405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 5 voturi
Lungu cere firmei Pfeiffer să menţină funcţionale străzile afectate de lucrările la reţelele de apă şi canalizare2.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vaca trimis de
(10 dec 2014, 13:12:16
Mai Bou|e..Suceava e distrusa total si tu bati cimpii ! Esti un |d|ot primarule!
2.   Cu pluta trimis de
(10 dec 2014, 14:22:57
Alo, tovarasu...... Pai cum sa fie functionale niste obiective aflate in lucrari. Exact ca si cum ai spune ca schimbi bateria de la dus cu apa deschisa..... Daca stiai despre ce este vorba si vroiai sa faci treaba buna, inchideai sistematic cate un sens de circulatie (lasai sens unic) si atat cetatenii cat si muncitorii isi vedeau linistiti de treburi. Dar ce-ai spus dumitale..... "o fac eu pe-a preagrozavul si le spun sa fie mentinute drumurile functionale......ah ce tare sunt....." Tovarasu.....este o vorba : "Unde nu-i cap, vai de picioare"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei