Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 dec 2014 - Anul XIX, nr. 288 (5797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Nou!

Antigel şi lichid de parbriz la cel mai mic preţ, de producător, pentru şoferii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un om de afaceri sucevean a deschis o societate prin care produce şi comercializează prin magazinul propriu antigel, lichid de parbriz şi alte produse similare la preţ de producător. Produsele sunt realizate în unitatea de preparare a societăţii, El Fluido Suceava, care este certificată de Registrul Auto Român (RAR) ca producător de antigel, lichid de parbriz, detergenţi lichizi şi săpunuri în domeniul cosmeticii auto. Noul agent economic speră să-şi găsească cât mai repede un loc pe piaţa de profil, având ca argumente un adaos comercial scăzut şi un raport bun calitate - preţ.

Constantin Maftei, administratorul societăţii, care are punct de vânzare deschis pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, lângă Railex, a precizat că antigelul produs de societatea sa se vinde în magazin cu 8 lei pe litru, iar lichidul de parbriz, foarte căutat în această perioadă, cu 8 lei PET-ul de 5 litri.

„Pentru cei care cumpără cantităţi mai mari sau pentru societăţi se pot negocia reduceri importante. Îi invităm pe şoferii suceveni şi nu numai să testeze produsele noastre şi suntem siguri că vor reveni. De multe ori, grăbiţi, consumatorii cumpără produse din marile magazine sau din benzinării, la preţuri cu mult mai mari decât cele pe care le oferim noi ca producători. Suntem o societate mică, dar sperăm să putem concura cu succes cu marile magazine”, a declarat Constantin Maftei.

În viitorul apropiat societatea va oferi la vânzare şi apă distilată şi dedurizată, detergenţi pentru spălătorii auto şi PET-uri, de asemenea produse proprii, la preţuri atractive. În acest sens societatea caută alţi agenţi economici interesaţi de a achiziţiona astfel de produse.

„Avem un colectiv tânăr, aflat la început de drum, însă suntem foarte ambiţioşi şi ne propunem să ne dezvoltăm cât mai mult”, a spus administratorul societăţii.

Mai multe detalii despre produsele societăţii pot fi găsite pe site-ul www.elfluido.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antigel şi lichid de parbriz la cel mai mic preţ, de producător, pentru şoferii suceveni.
 Vizualizări articol: 6514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.79/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 19 voturi
Antigel şi lichid de parbriz la cel mai mic preţ, de producător, pentru şoferii suceveni2.8519

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei