Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 oct 2014 - Anul XIX, nr. 240 (5749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură necesară

Strada Gheorghe Doja va fi închisă parţial sau chiar total traficului rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai circulate străzi din Suceava, Gheorghe Doja, care face legătura între cartierele Burdujeni şi Iţcani, dar este tranzitată şi de mulţi dintre cei care merg către Siret sau Rădăuţi, va fi închisă parţial sau chiar total traficului rutier, pentru o perioadă de timp.

Solicitarea a venit din partea firmei Pfeiffer, care execută lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, finanţate din fonduri europene.

La comandamentul de ieri dimineaţă, de gestionare a lucrărilor de POS Mediu, de la sediul Primăriei Suceava, reprezentanţii Pfeiffer au spus că ritmul lucrărilor este unul bun, dar că au nevoie de blocarea traficului rutier pentru a executa numeroasele traversări necesare pentru racordarea tuturor imobilelor la noile conducte.

Directorul tehnic al Primăriei Suceava, Florin Cerlincă, a spus că va da curs solicitării lor, cel mai probabil prin închiderea parţială a străzii Gheorghe Doja, pe porţiunea cuprinsă între intersecţia din zona sediului de primăriei din Burdujeni (capătul de linie al autobuzelor TPL) şi intersecţia cu strada Calea Burdujeni.

Pe măsură ce lucrările vor avansa, vor fi închise alte porţiuni de stradă.

„Ţinând cont de faptul că volumul de lucrări de executat este mare şi vremea s-ar putea să nu ne mai fie favorabilă multă vreme, vom lua în calcul şi varianta închiderii totale a circulaţiei, dacă au mobilizarea necesară pentru a finaliza lucrarea în scurt timp”, a adăugat Cerlincă.

Directorul tehnic al Primăriei Suceava şi-a exprimat temerile referitoare la termenele avansate de Pfeiffer pentru finalizarea multor lucrări – 30 noiembrie, explicând că există riscul de a rămâne peste iarnă cu porţiuni de străzi neasfaltate.

Tocmai de aceea, el nu a exclus posibilitatea să se aplice sancţiuni firmei Pfeiffer, pentru că nu au adus drumurile la starea iniţială, în termenul autorizat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Gheorghe Doja va fi închisă parţial sau chiar total traficului rutier.
 Vizualizări articol: 3122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Strada Gheorghe Doja va fi închisă parţial sau chiar total traficului rutier5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei