Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 oct 2014 - Anul XIX, nr. 240 (5749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Nechifor a tras un semnal de alarmă cu privire la serviciile necorespunzătoare oferite de hotelul Alpin de pe Rarău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a tras un semnal de alarmă cu privire la serviciile oferite de hotelul Alpin de pe masivul Rarău, pe care le consideră necorespunzătoare. Cătălin Nechifor a spus că după ce a fost la acest hotel, are o supărare faţă de cei care îl administrează.

„Nu pot să înţeleg de ce nu pot să ofere condiţii civilizate pentru cei care doresc să consume ceva acolo, o cafea, un suc sau ceva de mâncare. Practic nu găseşti mai nimic în acest moment, nici măcar o cafea de calitate, nici apă sau sucuri la jumătate, ci doar la doi litri”, a spus Nechifor. El a arătat că dacă cei care administrează hotelul „nu îşi revizuiesc acest comportament”  intenţionează să invite presa pentru a vedea care este situaţia exactă şi pentru a-i întreba pe turişti dacă la rândul lor sunt mulţumiţi de serviciile oferite de această unitate de primire turistică.

„Cred că soluţia corectă este să vă invit şi pe dumneavoastră acolo şi să vedem ce e de făcut. Pentru că nu putem să ne batem joc de o investiţie atât de importantă cum a fost modernizarea drumului Chiril - Rarău – Pojorâta, iar cei din zona privată să nu înţeleagă faptul că trebuie să ţină pasul cu noi”, a spus şeful administraţiei judeţene într-o conferinţă de presă. Cătălin Nechifor a adăugat că în situaţia în care turiştii se vor declara nemulţumiţi de serviciile oferite de hotelul Alpin vor fi sesizate instituţiile statului cu atribuţii în acest domeniu.

„Eu am dorit să trag un semnal de alarmă pentru că astfel de investiţii, cum a fost modernizarea drumurilor respective, au fost aşteptate 20 de ani acolo şi e păcat să le pierdem. În momentul în care vin turiştii din alte judeţe şi văd cât de frumos e Rarăul, văd că drumul e în regulă, şi apoi ajung undeva unde nu ai o toaletă cum trebuie, nu ai o apă minerală sau nici măcar o cafea. Şi mă întreb şi eu. Acel turist se mai întoarce? Acel turist vorbeşte frumos despre Rarău şi Suceava mai departe?”, a mai spus Nechifor. El a mai adăugat că a dorit să tragă acest semnal de alarmă în calitate de om care administrează banii publici ai judeţului, din care s-au modernizat cele două drumuri, şi care îşi doreşte şi servicii turistice de calitate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor a tras un semnal de alarmă cu privire la serviciile necorespunzătoare oferite de hotelul Alpin de pe Rarău.
 Vizualizări articol: 2054 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor a tras un semnal de alarmă cu privire la serviciile necorespunzătoare oferite de hotelul Alpin de pe Rarău5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Am fost acolo trimis de
(15 oct 2014, 13:40:49
duminica 12.10.2014 am fost acolo. dl nechifor are dreptate. apa numai la 2 l , o cafea botezata .barmanul a deschis usa la bucatarie cd eu eram l;a bar. ce am vazut: tavi deinox ruginite, un cuptor dezafectat si multaaaa mizerie . la wc nici nu mai vorbesc si mai cer si un leu taxa . in rest peisaj superb, parcare decenta , loc pt gratar amenajat . pacat ca in cabana era mizerie. si patronul are si o fata de aia care il deranjezi cd comanzi ceva si mai si platesti. poate isi revine !!!1
2.   Dar centura? trimis de
(15 oct 2014, 18:09:51
Domnul Nechifor ar trebui sa se ocupe de centura Sucevei. Ca pe Rarau ajungem din 5 in 5 ani.
3.   Bn, trimis de
(17 oct 2014, 19:38:40
bai klaws vorbesti prosti tu poate jungi din 5 in 5 ani ca esti un pantofar care sta in fata calculatorului si cred ca nu stii altceva, dar daca ai fi fost vreodata pe RARAU cu ruxacul in spate nu ai fi vorbit..trebuie sa facem de toate..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei