Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 oct 2014 - Anul XIX, nr. 240 (5749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Minor arestat

Lăsat în libertate de judecători, a mai comis o infracțiune și a uitat de prezențele obligatorii la poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lăsat în libertate, sub control judiciar, un adolescent în vârstă de 17 ani, acuzat că a tâlhărit mai mulţi minori din cartierul Burdujeni de telefoane mobile, a ajuns după gratii, după ce a mai comis o infracţiune.

Mai mult, adolescentul a uitat de prezențele obligatorii la sediul Poliţiei municipiului Suceava, deşi potrivit obligaţiilor dispuse prin măsura controlului judiciar, adolescentul trebuia să se prezinte la poliţie, potrivit programului de supraveghere întocmit de către oamenii legii.

Narcis Popa a fost reţinut pe la începutul lunii august a acestui an, fiind acuzat că a tâlhărit trei minori, de la care, susţineau poliţiştii la acea vreme, a luat prin ameninţări şi acte de violenţă telefoane mobile în valoare de aproximativ 1.000 de euro.

Procurorii au cerut la acea vreme arestarea preventivă a minorului, însă judecătorii au respins propunerea, hotărând ca adolescentul să fie cercetat în stare de libertate, sub măsura controlului judiciar, stabilindu-se mai multe obligaţii, printre care şi aceea de a nu mai comite o nouă infracţiune şi de a se prezenta la sediul poliţiei, potrivit unui grafic stabilit de către anchetatori.

Minorul, însă, arată poliţiştii, a călcat din nou pe bec, iar pe data de 29 septembrie a.c. a mai furat un telefon de la un tânăr, fapta petrecându-se pe Calea Unirii din municipiul Suceava, valoarea telefonului sustras fiind estimată la 2.200 de lei.

De asemenea, în perioada 30 septembrie-3 octombrie a.c., Narcis Popa nu mai venit la poliţie să semneze condica persoanelor aflate sub control judiciar, iar când a fost luat la întrebări de anchetatori a motivat că a uitat, întrucât era sub influenţa etnobotanicelor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au cerut instanţei înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestării preventive, de data aceasta judecătorii hotărând să-l trimită în spatele gratiilor.

Narcis Popa, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a fost săltat luni de poliţişti şi, în baza mandatului emis de judecători, încarcerat pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie calificată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăsat în libertate de judecători, a mai comis o infracțiune și a uitat de prezențele obligatorii la poliţie.
 Vizualizări articol: 2017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăsat în libertate de judecători, a mai comis o infracțiune și a uitat de prezențele obligatorii la poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei