Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2014 - Anul XIX, nr. 232 (5741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Vizită

O delegaţie a Biroului Şerifului din Broward - Florida i-a vizitat pe poliţiştii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret şi de la Poliţia municipiului Rădăuţi au fost vizitaţi, la finele săptămânii trecute, de o delegaţie americană de la Biroul Şerifului din Broward – Florida, delegaţie din care a făcut parte şi detectivul Traian Breabăn, originar din comuna suceveană Marginea.

După ce au intrat în România prin PTF Siret, oaspeţilor americani le-au fost prezentate câteva din problemele curente cu care se confruntă lucrătorii de la frontiera româno-ucraineană, după care aceştia au vizitat Poliţia din Rădăuţi.

Delegaţia a fost primită de şeful Biroului Investigaţii Criminale, inspector principal Liviu Andrişan, iar americanii le-au dăruit colegilor români un dispozitiv girofar pentru autospeciale de intervenţie. „Am făcut o vizită oficială în Ucraina şi fiind atât de aproape de ţară nu am putut să rezist ispitei de a trage o fugă şi până acasă. Sunt fericit că am reuşit să mă întâlnesc cu colegii şi prietenii de la Poliţia de Frontieră şi cu cei de la Poliţia Rădăuţi”, a declarat Traian Breabăn.

Conducătorul delegaţiei americane, executive officer Donald Prichard, a precizat: „Sunt pentru a cincea oară în România şi chiar m-am îndrăgostit de ţara dumneavoastră. Apreciez oamenii de aici, bunătatea şi ospitalitatea lor, aşa cum e şi colegul nostru Traian Breabăn, care este un ofiţer respectabil, un foarte bun profesionist”. Oaspeţii americani au mai vizitat mănăstirile din Bucovina, iar sâmbătă seară s-au întors în Ucraina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O delegaţie a Biroului Şerifului din Broward - Florida i-a vizitat pe poliţiştii suceveni.
 Vizualizări articol: 2572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O delegaţie a Biroului Şerifului din Broward - Florida i-a vizitat pe poliţiştii suceveni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty Porţii:1 (350 g)Timp de preparare:20-25 minuteCalorii:900 calorii / porţieIngrediente:Muşchiuleţ porc - 250 gCartofi - 150 gOuă - 1Făină - 10 gSmântână dulce - 20 gUlei - 10 gTelemea vacă - 20 gUnt - 15 gGorgonzola - 15 gMozzarella - 15... Citeşte