Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2014 - Anul XIX, nr. 232 (5741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Cu dedicaţie specială pentru răsuflatul Mircea Dinescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am mai spus-o, dar sunt nevoit să repet şi nu-mi face nici cea mai mică plăcere: într-o ţară ruptă de sărăcie cum este ţara noastră, numai de o povară ca TVR nu mai este nevoie.

Această întreprindere a fost şi a rămas un loc mizerabil, un focar de infecţie, o rezervaţie a nontalentului. A fost condusă, în ultimii 25 de ani, de inşi mai mult sau mai puţin necuraţi, precum Darie Novăceanu. Care în 1990 îi felicita din inimă pe mineri, pentru acţiunile lor, comise în timpul invaziei din Bucureşti. „Minerii noştri”, îi numea cu afecţiune Novăceanu, în ziarul „Adevărul”, gata să-i pupe în bot.

TVR – cu tot cu studiourile ei teritoriale - a fost şi a rămas o armă de manipulare a neamului telespectator. În ultimii ani, de când concurenţa pe plan audiovizual a crescut, manipularea a devenit cam anevoioasă. Aşa că TVR s-a transformat  într-un loc al manevrelor financiare. Un paradis fiscal cu dedicaţie. De unde pornesc şi se îndreaptă nişte saci plini cu bani pentru cine trebuie. În principal pentru oameni din specia Turcescu. Oameni cu dublă legitimare, vreau să spun.

Cel mai recent şi revoltător exemplu este cel al lui Mircea Dinescu. Poetul ratat care „realizează” şi el o „emisiune” la TVR, că doar n-o fi mai fraier. O „emisiune” unde amfitrionul şi invitaţii lui trăncănesc vrute şi nevrute, mănâncă toate porcăriile, drojdesc şi ascultă lăutari care în general aparţin de aceeaşi etnie cu Dinescu.

O „emisiune” tipic de crâşmă, pigmentată cu o filozofie de crâşmă, cu profunzimi de crâşmă, cu putere educaţională de crâşmă. O „emisiune” pentru care pe numele lui Dinescu sunt emişi aproape 50.000 de euro lunar. Făcând împărţirea, rezultatul iese de circa 10.000 de euro pentru fiecare ediţie.

Ţineţi-mă, că mă prăbuşesc! Simt cum îmi plesneşte inima! Toate înjurăturile acestui popor îmi vin pe buze. Atâta bănet pentru a plăti un răsuflat! Într-o ţară unde crăpăm de foame!  

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu dedicaţie specială pentru răsuflatul Mircea Dinescu.
 Vizualizări articol: 1694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
Cu dedicaţie specială pentru răsuflatul Mircea Dinescu4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 oct 2014, 12:30:57
Poate ca aveti dreptate dar totusi acele retete prez. de d-nul DINESCU sunt foarte bune calitativ vorb. , nemaipunand faptul ca sunt relativ usor de realiz. in marea lor majorit. si foarte naturale .Eu insumi am realiz . o parte din ele si vreau sa spun ca au iesit FELURI DE MANCARE EXTRAORDINARE ( cu foarte mici reglaje ) , spre deoseb . de retet. masterchefilor standard ce or fi ele deosebite insa sunt foarte greu de facut si foarte pretentioase si scumpe si nu prea naturalo-sanatoase .Eu vizionez emis . pe internet .Toate cele bune !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty Porţii:1 (350 g)Timp de preparare:20-25 minuteCalorii:900 calorii / porţieIngrediente:Muşchiuleţ porc - 250 gCartofi - 150 gOuă - 1Făină - 10 gSmântână dulce - 20 gUlei - 10 gTelemea vacă - 20 gUnt - 15 gGorgonzola - 15 gMozzarella - 15... Citeşte