Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2014 - Anul XIX, nr. 232 (5741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty

Porţii:

  • 1 (350 g)

Timp de preparare:

  • 20-25 minute

Calorii:

  • 900 calorii / porţie

Ingrediente:

  • Muşchiuleţ porc - 250 g
  • Cartofi - 150 g
  • Ouă - 1
  • Făină - 10 g
  • Smântână dulce - 20 g
  • Ulei - 10 g
  • Telemea vacă - 20 g
  • Unt - 15 g
  • Gorgonzola - 15 g
  • Mozzarella - 15 g
  • Germeni de porumb - 15 g
  • Sare, piper - după gust
Mod de preparare:Muşchiuleţul de porc se tranşează în 3 părţi egale (în formă de butoiaş), se pun pe grătarul încins timp de 2 minute şi apoi se dă la cuptorul încins la 180 grade timp de 10 minute. În acest timp se curăţă şi se spală cartofii care se vor răzui. Într-un bol se pun cartofii răzuiţi, 1 ou, sare, piper şi făină. Se omogenizează bine iar compoziţia obţinută se pune într-o tigaie încinsă cu un strop de ulei în formă de clătită. Se rumenesc cartofii pe ambele părţi, se aşează pe un platou fierbinte iar peste cartofi se aşează cele 3 bucăţele de muşchi „în picioare”. Peste muşchiuleţ se toarnă sosul format din telemea, unt, gorgonzola şi mozzarella. Se ornează cu germeni de porumb.
Mod de servire:Se serveşte alături de un pahar de vin roşu demisec.

Pofta mare şi vă aşteptăm la Restaurant Centru Vechi!
0749222202

Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty.
 Vizualizări articol: 9206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty Porţii:1 (350 g)Timp de preparare:20-25 minuteCalorii:900 calorii / porţieIngrediente:Muşchiuleţ porc - 250 gCartofi - 150 gOuă - 1Făină - 10 gSmântână dulce - 20 gUlei - 10 gTelemea vacă - 20 gUnt - 15 gGorgonzola - 15 gMozzarella - 15... Citeşte