Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2014 - Anul XIX, nr. 232 (5741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri

Investiţii în centrele din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe centre din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului vor beneficia de investiţii importante până la finele acestui an. Una din cele mai consistente investiţii va fi executată la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică de la Zvoriştea, unde va fi realizată o reţea de alimentare cu apă în caz de incendii. ”Ca urmare a modernizării centrului, a măririi capacităţii de cazare, precum şi în vederea respectării cerinţelor pentru prevenirea şi stingerea incendiilor, se impune necesitatea proiectării şi executării instalaţiilor de stingere a incendiilor cu hidranţi exteriori, centrul aflându-se în situaţia în care dotarea cu astfel de instalaţii este obligatorie.

Această lucrare constă în realizarea unei reţele de apă pentru incendiu pe o lungime de 420 metri în vederea alimentării celor cinci hidranţi necesari acoperirii ariei protejate şi este necesară în vederea obţinerii avizelor PSI care stau la baza autorizaţiei de funcţionare a centrului. Reţeaua de apă va fi conectată la un grup de pompare necesar menţinerii presiunii permanente în instalaţia de hidranţi. Grupul de pompare va fi achiziţionat împreună cu tabloul de comandă automatizat”, a declarat şeful Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Dan Ionuţ Adomniţei.

Investiţii importante se vor mai realiza şi la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, unde cazanul de abur pe combustibil lichid uşor va fi înlocuit cu unul pe biomasă mult mai eficient şi economic, la Complexul Terapeutic Ama – Deus din Siret, unde se vor executa lucrări de termoizolare a plafonului şi la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică de la Costâna, unde vor fi executate reparaţii capitale la instalaţia electrică din spălătorie şi la centrala termică. La sediul Serviciilor multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni va fi înlocuită tâmplăria la magazia de alimente, iar la cel din Gura Humorului va fi schimbată tâmplăria la unul din apartamentele sociale. Investiţii vor fi făcute şi la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Suceava, unde vor fi reparate scările şi va fi realizată o rampă pentru persoane cu dizabilităţi la intrarea principală. Documentaţiile tehnico-economice pentru aceste investiţii au fost aprobate în ultima şedinţă a deliberativului judeţean.

”Prin lucrările de construcţii, reparaţii, amenajări şi modernizări se va asigura o mai bună desfăşurare a activităţii în cadrul centrelor, atât în ceea ce priveşte accesul beneficiarilor la serviciile sociale, cât şi pentru crearea unui climat corespunzător unei mai bune funcţionări, conform standardelor minime obligatorii”, a spus Adomniţei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţii în centrele din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
 Vizualizări articol: 1546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Investiţii în centrele din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty Porţii:1 (350 g)Timp de preparare:20-25 minuteCalorii:900 calorii / porţieIngrediente:Muşchiuleţ porc - 250 gCartofi - 150 gOuă - 1Făină - 10 gSmântână dulce - 20 gUlei - 10 gTelemea vacă - 20 gUnt - 15 gGorgonzola - 15 gMozzarella - 15... Citeşte