Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2014 - Anul XIX, nr. 232 (5741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorii Anca Ţurcaşiu şi Andrei Duban, pe scena suceveană

Luni, 6 Octombrie 2014 (15:11:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sucevenii vor avea ocazia să-i vadă marţi, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 19:00, pe îndrăgiţii actori Anca Ţurcaşiu şi Andrei Duban, care vor prezenta, împreună cu actorii Liliana Pană, Dragoş Ionescu şi Dan Tudor, spectacolul „Amor în farmacie”, o comedie adaptată după cunoscutul dramaturg francez Eugene Labiche. Reuşita spectacolului, montat cu fantezie de experimentatul regizor Dan Tudor, se datorează în mare măsură şi artei sale de a alcătui distribuţia şi de a grada „intriga”. Spectacolul îl are în prim-plan pe un farmacist de provincie, terorizat de mai multe persoane: o soție aprigă și geloasă, colocatarul său, cel cu nevasta tânără și atrăgătoare, și fostul pretendent la mâna soției doctorului. Sosirea intempestivă din Canada a fostului iubit al soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere. Cei care încă nu şi-au cumpărat bilete la acest spectacol de mare succes pot să o facă astăzi, de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Un bilet costă 50 de lei de persoană. Pentru pensionari şi grupuri organizate mai mari de 20 de persoane, preţul unui bilet este de 35 de lei/persoană. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorii Anca Ţurcaşiu şi Andrei Duban, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 1577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorii Anca Ţurcaşiu şi Andrei Duban, pe scena suceveană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare nu trebuie schimbat titlul.. AMOR in grup”? trimis de
( 6 oct 2014, 17:10:23
De ce in farmacie ? ANCA TURCASIU..cu toata stima pt cariera ei... a cam dat-o in bara,cu fanteziile bolnave...cu sex in grup de SWINGERI... Deci,la ea,paradoxal...cariera si-o imparte exact pe aceleasi coordonate...sexul...ca o fi ,,in farmacie”..ca o fi prin cluburi,schimbandu-si partenerul cu altii...RUSINEEEEEEE....se mai prezinta mare doamna,ea cu medicul ei...doi psihopati,bolnavi psihic,perversi sexual ! Oare mai stie,cati au fost la funduletul ei,in orgiile sexuale ? SCUZE...nu-i in ,,farmacie”..pt ea...sa nu se mai planga de divort...normal,ca se distruge relatia,psihologic,psihic...va nevasta cum si-o pune cu altul,in fatza ochilor tai !
2.   Bravo CENTAUR trimis de
( 6 oct 2014, 20:31:50
Bun comentariulaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty Porţii:1 (350 g)Timp de preparare:20-25 minuteCalorii:900 calorii / porţieIngrediente:Muşchiuleţ porc - 250 gCartofi - 150 gOuă - 1Făină - 10 gSmântână dulce - 20 gUlei - 10 gTelemea vacă - 20 gUnt - 15 gGorgonzola - 15 gMozzarella - 15... Citeşte