Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2014 - Anul XIX, nr. 232 (5741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ţel

PSD şi aliaţii săi îşi propun un scor de 59% pentru Ponta la Suceava, la alegerile prezidenţiale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderii organizațiilor judeţene Suceava ale PSD, PC şi UNPR, Cătălin Nechifor, Cezar Cioată şi Cătălina Vartic, au marcat începutul campaniei electorale cu o conferinţă de presă comună, în cadrul căreia au anunţat că obiectivul acestei alianţe pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie este obţinerea unui scor de 59% din voturile sucevenilor pentru candidatul PSD, Victor Ponta. Este vorba despre scorul prognozat pentru turul II al alegerilor prezidenţiale.

Preşedintele PSD, Cătălin Nechifor, a declarat că această alianţă politică şi-a demonstrat deja funcţionalitatea la alegerile locale, parlamentare şi europarlamentare, astfel încât este încrezător într-un rezultat bun şi pentru alegerile prezidenţiale. „Zestrea noastră de militanţi, aleşi locali şi membri de partid s-a mărit şi, prin aportul colegilor de alianţă, credem că vom obţine un scor bun. Atuul nostru principal este ceea ce a făcut prim-ministrul Victor Ponta până acum, precum şi rădăcinile sale în comuna suceveană Pîrteştii de Jos”, a afirmat Nechifor.

 

UNPR îl consideră pe Iohannis mai util ca primar de Sibiu decât ca preşedinte al României

La rândul său, preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că pentru candidatul alianţei PNL-PDL, Klaus Iohannis, cea mai bună variantă este să rămână primar al Sibiului deoarece acolo a avut rezultate foarte bune. „Noi îl susţinem pe Klaus Iohannis să rămână alături de sibieni pentru că a performat acolo”, a spus Vartic despre principalul contracandidat al lui Victor Ponta.

În ceea ce priveşte poziţia PC, liderii săi apreciază că în judeţul Suceava voturile pentru Victor Ponta vor fi de două ori mai multe decât cele pentru Iohannis, pe de o parte datorită încrederii pe care ar avea-o sucevenii în candidatul PSD, iar pe de altă parte pentru a-i sancţiona pe cei care ieri se înjurau, iar astăzi „merg braţ la braţ”, respectiv PNL şi PDL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD şi aliaţii săi îşi propun un scor de 59% pentru Ponta la Suceava, la alegerile prezidenţiale.
 Vizualizări articol: 2786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 11 voturi
PSD şi aliaţii săi îşi propun un scor de 59% pentru Ponta la Suceava, la alegerile prezidenţiale1.7511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dragi tovarasi si militanti trimis de
( 6 oct 2014, 11:37:00
Stimati tovarasi militanti,voi cei vechi si voi cei noi care ati venit in sanul nostru din constiinta de ciolan,va trasam sarcina de partid ca tovarasu Ponta sa obtina 100% din voturi la alegerile prezidentiale.
Se aude o voce in sala.Da tovarasa Vartic,spuneti:
„Noi îl susţinem pe Klaus Iohannis să rămână alături de sibieni pentru că a performat acolo”.De asemenea am dori ca sa depasim productia de voturi la hectar si sa obtinem pentru prea iubitul nostru conducator,tovarasu Ponta,120% din voturi.
Urale aprinse UUUUUUUURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA

2.   PSD a inchis usa Parlamentului trimis de
( 6 oct 2014, 11:43:50
Parlamentarii PSD au inchis Parlamentul României în faţa Justiţiei. Săptămâna care începe va găsi clădirea Parlamentului pustie. Senatorii şi deputaţii au renunțat la dezbaterea legilor şi au plecat în teritoriu pentru campania electorală. Lasă în aşteptare proiecte importante, cum ar fi avizul pentru începerea urmăririi penale a trei foşti miniştri implicaţi în dosarul Microsoft, dar şi ordonanţa de urgenţă privind traseismul aleşilor locali.
Procurorii DNA aşteaptă de la Senat avizul pentru a putea începe urmărirea penală a foştilor miniştri Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu. Numele celor doi apare în celebrul dosar de corupţie Microsoft.Aceeaşi situaţie şi la Camera Deputaţilor, de unde DNA a cerut aviz pentru începerea urmăririi penale pentru fostul ministru Valerian Vreme.
3.   PSD a inchis usa Parlamentului trimis de
( 6 oct 2014, 11:47:14
Senatorii au mai lăsat în aşteptare alte două proiecte arzătoare - două ordonanţe de urgenţă.Prima, este ordonanța privind traseismul aleşilor locali, care a fost respinsă în primă fază la Camera Deputaţilor.Nu au fost suficienţi deputaţi în sală pentru a o vota şi a fost trimisă la Senat, unde nu va fi discutată în săptămânile următoare. O altă ordonanţă este cea privind secţiile de vot speciale, desfiinţate de Guvern pentru acest scrutin. Practic, orice cetăţean din România care nu se află în localitatea de domiciliu poate vota la orice secţie în acest moment.
Președintele Traian Băsescu a anunțat vineri că a aprobat solicitarea ministrului Justiției privind începerea urmăririi penale pentru cei cinci foști miniștri în dosarul Microsoft.
4.   Voturile din diaspora trimis de
( 6 oct 2014, 11:54:25
Senatorul PDL de Diaspora Viorel Badea a susţinut că Guvernul Ponta pregăteşte ”fraudarea masivă a alegerilor”, arătând că prin modul de organizare a secţiilor de votare Executivul urmăreşte blocarea posibilităţii românilor din străinătate de a-şi exprima dreptul la vot la prezidenţiale.Viorel Badea a dat ca exemplu situaţia din Italia şi din Portugalia, arătând că în Torino, unde sunt 40.000 de cetăţeni români, din două secţii de votare a rămas una, în schimb fiind suplimentat numărul secţiilor de votare la Triestre, în condiţiile în care aici trăiesc doar 1.500 de români.
El a arătat că în Portugalia au fost desfiinţate secţii de votare în zonele cu comunităţi de 10.000 de români, dar s-a înfiinţat o secţie de votare într-o staţiune turistică unde nu sunt nici români care să lucreze în acea zonă în noiembrie.
5.   Voturile din Republica Moldova trimis de
( 6 oct 2014, 12:09:41
"De asemenea, în Republica Moldova au fost înfiinţate secţii de votare în localităţi unde există majoritari rusofoni, mulţi dintre ei neavând cetăţenie română. Aşa că din punctul nostru de vedere se pregăteşte o fraudare la acest nivel." a mai spus Viorel Badea.
Premierul României a vizitat Chişinăul în ziua în care Republica Moldova, cea mai dependentă țară din Europa, își sărbătorea independența.Un jurnalist care a fost la Chișinău spunea:" aveam impresia că am nimerit în plin Crăciun în Republica Moldova. Cadourile curgeau din toate părțile, SMURD, gazoduct, grădiniţe, iar domnul Leancă era numai un zambet."
Iurie Leancă: "Îl susțin pe Ponta în ceea ce face și mai departe .De când au venit cele 5 autospeciale SMURD, au fost salvate 75 de vieți omenești. Doar pentru acest gest, m-aș fi dus la București și să îi spun că îl susțin în ceea ce face și mai departe", a subliniat Iurie Leancă.
5.1  RE: Voturile din Republica Moldova trimis de
( 6 oct 2014, 19:58:18
domnul Radu pana mai ieri ierati cu stanga acum cu dreapta, va rog sa ma faceti sa inteleg..
6.   RUSINEEEEE trimis de
( 6 oct 2014, 12:15:20
Cred ca trebuie sa ma duc la un control oftalmologic, nu vad bine sau am uitat sa citesc...astia vor sa castige alegerile la Suceava??? niciodata, soseaua de centura e gata si nu stim noi???? la Campulung s-a investit pt turism iar d ponta sau tonta a inchis acea investitie facuta in proportie de 85%, caldura in apartamentele din sv, cu portia, e friiiiggg domnule nechifor, dar cel mai grav pt zona nu o sa avem pana in 2030 nici urma de autostrada...vrei sA-ti mai dau exmple????RUSINE SA VA FIE TRADATORI DE NEAM SI TARA
6.1  RE: RUSINEEEEE trimis de
( 6 oct 2014, 12:29:46
bravo... bine spus!
7.   Votati PSD si Ponta si va meritati soarta! trimis de
( 6 oct 2014, 12:25:33
Nici o problema,,,asa stie sa aleaga acest popor iubitor de hoti, tarfe, smenari si dictatori...asta o sa si aveti...deci nu va mai tot plangeti....executati ordinele si ochii inchisi si gura mica!...Cultura??? Dar cine are nevoie de asa ceva la noi in parlament sau guvern???? Astia sunt in stare sa scoata pistolul cand aud de cultura....
8.   Votez cu Ponta, dar vreau banii inapoi trimis de
( 6 oct 2014, 12:33:09
Pentru a obtine 59% pentru Ponta trebuie ca mai intai , profesorul de educatie fizica si sport , Catalin Coman, primarul de la Falticeni , sa dea banii luati de la cei carora le-a promis ca le da un ANL, dar acum o cam da cotita . Ajuta-l si tu Cataline , de la Suceava, caci altfel nu va mai votez niciodata
9.   Comentariu trimis de
( 6 oct 2014, 13:33:17
d/l Nechifor ori glumeste ori il saboteaza pe Ponta.cum spune ca/si propune 59 % din voturi ??????? eu cu cine am discutat si discut toti spun ca voteaza cu Ponta .in aceste conditii Ponta trebuie sa aiba 85 - 90 % din voturile sucevenilor.si asta nu neaparat ca este ponta un foarte bun politician ci pentru ca ceilalti,cu exceptia lui Tariceanu , sunt de tot  ☭ ul.
10.   80-90? trimis de
( 6 oct 2014, 13:55:12
80-90%? Prietene, poate 80-90% dintre pensionari....
11.   Oameni de nimic... trimis de
( 6 oct 2014, 16:28:56
Dârdâim de frig in blocuri cu mucegai si cu tevi colmatate, fara apa calda, fara caldura si lor le sta capul la cit mai multe procente pentru Pontac!
Asta dovedeste, pentru a cita oara, cit sunt de preocupati acesti indivizi de problemele MARI ale obstii.
Acesti indivizi merita a fi degradati nu numai din functiile gras remunerate, pe care le detin, ci din calitatea de OM.
Scandalos si dezonorant pentru aceasta clasa politica!
12.   Comentariu trimis de
( 6 oct 2014, 17:42:56
si din comentariile de mai sus rezulta ca ceilalti candidati sunt de tot  ☭ ul ca nici macar nu se vorbeste de ei deloc .daca ponta este injurat insemna ca tot a facut ceva,este normal sa nu multumeasca pe toata lumea,mai ales lichelele pdl\iste ,deghizate in pnl/iste pentru a/si pierde urma,ca adevaratii tilhari,dupa ce au bagat adanc mana in buzunarele cetatenilor onesti si muncitori .este normal ca acestia sa/l huleasca ca li s/a inchis robinetul la .... bani moca.
13.   Coment trimis de
( 6 oct 2014, 17:57:37
Iată- că vin şi alegerile,oamenii mai bine informaţi şi aceeia care n-au uitat imnul :"hai la lupta cea dreaptă,rob cu rob să vă uniţi"v-or vota cum trebuie ?.
Multă prostime există,influenţată şi de propaganda tv-ului dar şi din primării,pentru că acolo s-au făcut sau se fac "cărţile".
Se ştie,şi nu-i un secret că mai cu seamă "zarurile au fost aruncate"de dinainte la multe scrutinuri.
Dar, ce-a da Partidul şi cu COM-ul(consiliul oamenilor care muncesc) în politicile regionale,în "promovările"în funcţii pe sectoare de activitate.
Da,aduceri aminte :raţionamentul socialismului ştiinţific,organizat până-n măduva oaselor,care o să ne-aştepte în curând dacă n-om căsca ochii şi nu v-om acţiona aşa cum trebuie.
14.   Bla Bla trimis de
( 6 oct 2014, 19:23:11
Atuul nostru principal este ceea ce a făcut prim-ministrul Victor Ponta până acum, a afirmat Nechifor. N-aȚI făcut NIMIC în Suceava.
N-ați fost în stare ca să terminați șoseaua de centură a Sucevei. N-ați fost în stare ca să construiți o fabrică în care să lucreze tinerii.N-ați fost în stare de NIMIC. Ați făcu GROAPA ECOLOGOCĂ pe Mestecăniș....atat ați făcut. Ați RACOLAT TOȚI primarii traseiști ....atata, în rest NIMIC. ȚINEȚI-O TOT AȘA.
15.   Oare asa va fi??? trimis de
( 6 oct 2014, 19:55:24
tare ma tem ca cei fara cultura politica si cei care mai mult stau decat muncesc o sa voteze cu tonta acest individ care nu a facut nimic pt Suceava...ne meritam soarta, stam si ne certam cu necunoscuti pe net fiecare cu id-ul cat mai sofisticat dar ei porcii din politica fac cartile iar noi consumam curentul degeaba..
15.1  RE: Oare asa va fi??? trimis de
( 6 oct 2014, 23:07:58
DACĂ AM FI UNIȚI AM SCHIMBA CEVA ÎN ȚARA ASTA, DAR AȘA...NE MERITĂM SOARTA....UITE ÎN SUCEAVA CĂ NU AVEM NIMIC ȘI NICI N-OM AVEA....
16.   Comentariu trimis de
( 6 oct 2014, 20:15:02
D/le Nechifor ,face/ti va rog ceva si pentru politicienii si simatizantii pdl/isti , in prezent(dar nu pentru mult timp ,doar pana dupa alegerile din noiembrie) deghizati in pnl/isti,terminatile naibii centura asta dupa care plang atata .saracii ,cred ca se calca pe picioare unul pe altul pe centura actuala. nu auzi pe cei din transporturi solicitand atat de insistent finalizarea acestei centuri cum o cer astia.lumea ii credea curve doar in politica ......
16.1  RE: Comentariu trimis de
( 6 oct 2014, 23:05:01
LINGĂUL PSD-ULUI CE EȘTI, DAR CE-A FĂCUT MĂI DOBITOCULE PSD-UL ÎN SUCEAVA, IA UIMEȘTE-MĂ??DĂ CÂTEVA EXEMPLE, AȘA CĂ NU MAI MÂNCA RAHAT, CĂ.....ORICINE AR IEȘI FIE PONTA, FIE IOHANIS NU VOR FACE NIMIC, AȘA CĂ.....HAI CA SĂ NU MAI FIM LINGĂI, OK?
17.   Comentariu trimis de
( 6 oct 2014, 22:12:45
Cand vezi ca la un articol mediocru ca si numar de expuneri sant atat de multi limbisti tragi fireasca concluzie ca ajtia posteaza mai mult din interes dar mai ales pe bani. Unde este interesu, este si statistica, monitorizarea pe ce cheltui ca sa obtii ceva la schimb.Pe scurt, hoarta asta de trancanici angajati pe timpul campaniei nu aduc profit deloc.Doar mananca si gura lor ceva din furat.
18.   Comentariu trimis de
( 6 oct 2014, 23:47:51
Un articol de toată p...a. Postacii nelipsiți: radumamii liberalul care-l pupa in șira spinării pe Ponta acu 2 ani , imi provoacă o greață profunda. Janik, marele bugetar si bugetat care e de partea aialaltă si-mi explica despre normalitatea faptului ca n-avem centura. Istet om, mare caracter esti bre! dar nea janik, da-ti cravata de pionier de pe ochi, si daca esti PSD-ist, valul asta de comentarii anti-Ponta ar trebui sa te îngrijoreze. Nu de alta, dar noi, astia care vrem centura si caldura si pârtii de schi si gropi de gunoi ecologice ....noi nu numai ca ieșim la vot, dar avem tăria sa încercam sa ne convingem tatii, bunicii si bătrânii sa deschidă ochii. Si daca l-am convins eu pe al meu bătrân sa-l voteze pe neamt, vor reuși si alții.....așa ca tic tac......daca vrei sa iasă Ponta, pune osul la munca, gurgutane, ca ai concurenta serioasă!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muşchiuleţ de porc cu sos de brânzeturi pe un pat de cartofi Rosty Porţii:1 (350 g)Timp de preparare:20-25 minuteCalorii:900 calorii / porţieIngrediente:Muşchiuleţ porc - 250 gCartofi - 150 gOuă - 1Făină - 10 gSmântână dulce - 20 gUlei - 10 gTelemea vacă - 20 gUnt - 15 gGorgonzola - 15 gMozzarella - 15... Citeşte