Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2014 - Anul XIX, nr. 223 (5732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Nocturna Bibliotecilor”

Activităţi diverse, pentru toate categoriile de public, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În noapte de vineri spre sâmbătă, 26 spre 27 septembrie, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” organizează un eveniment cultural inedit, „Nocturna Bibliotecilor”. Desfășurat sub egida Asociației Naţionale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), cu sprijinul IREX România și Biblionet, „Nocturna Bibliotecilor” va cuprinde activități diverse, pentru toate categoriile de public.

Evenimentul va debuta la ora 18:00. După deschiderea oficială, la Secţia împrumut pentru copii este programată acţiunea “Maratonul lecturii!”, în limba română şi engleză, care va dura o oră. Între orele 18:30-19:30, în Sala de Artă “Elena Greculesi”, are loc teatrul de păpuşi “Pinocchio”, spectacol susţinut de secţia de teatru din cadrul Ansamblului Artistic “Ciprian Porumbescu” a Centrului Cultural Bucovina.

În Sala de Internet, între orele 18:30-23:55, este programată acţiunea „Biblioteca publică în era digitală: Laborator IT”. Între orele 19:00-22:00, în Secţia periodice o altă acţiune interesantă îi aşteaptă pe suceveni: “Revista presei… de ieri şi de azi”.

În Sala de Artă “Elena Greculesi”, între orele 19:30-20:30, va avea loc un recital de chitară susţinut de elevi de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”.

Între orele 20:30-21:30, în Sala mansardă, va avea loc un spectacol de teatru, „Ai paria pe utopie?”, adaptare după „Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal” scrisă de Matei Vișniec, susţinut de Trupa „Pi” a Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava. În aceeaşi sală, între orele 21:30-23:00, sucevenii sunt invitaţi la Karaoke.

În intervalul 23:55-00:05 este programat momentul: “Se stinge lumina la bibliotecă”. Din 30 în 30 de minute, sucevenii pot face turul bibliotecii, în intervalul 18:00-23:55. Între orele 19:00-21:00, puteţi primi un portret realizat de maestrul Mihai Pânzaru PIM, în holul etajului I din corpul A. O altă acţiune interesantă inclusă în „Nocturna Bibliotecilor” este şi „Lectura la ea acasă”, expunere şi acces liber la albumele din colecţiile Sălii de lectură, între orele 19.00-22.00. La Secţia împrumut pentru copii, între orele 19:00-23:55, copiii pot viziona filme, pot participa la diferite jocuri, şah, lecturi publice.

„Ajută bibliotecile publice: Donează o carte”, „Noaptea iertării”, în care fiecare abonat care a întârziat să returneze o carte o poate returna fără penalizări sau “Înscrie-ţi prietenul la bibliotecă”, concurs cu premii pentru cititorii care îşi vor aduce un prieten pentru a se înscrie la bibliotecă, sunt alte trei activităţi interesante ce vor avea loc la „Nocturna Bibliotecilor”. Intrarea este liberă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activităţi diverse, pentru toate categoriile de public, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”.
 Vizualizări articol: 1932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Activităţi diverse, pentru toate categoriile de public, la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei