Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2014 - Anul XIX, nr. 223 (5732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Migrație

Încă patru primari ai opoziţiei sucevene s-au înscris în PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul primarilor PDL şi PNL care aleg să treacă la PSD creşte de pe o zi pe alta. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Maftei, a anunţat în cursul zilei de ieri că alţi patru primari aleşi în 2012 din partea PNL sau PDL au decis să se alăture „cu acte” social-democraţilor, în baza Ordonanţei nr. 55/2014 cu privire la migraţia aleşilor locali. Ultimii care au trecut în tabăra PSD sunt primarii liberali din Drăgoieşti, Vasile Petroaie, şi  din Preuteşti, Ion Vasiliu, dar şi primarii PDL din Frătăuţii Vechi, Artiom Ionesi, şi din Hânţeşti, Daniel Olariu.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a mai adăugat că tot în baza Ordonanţei nr. 55/2014, nu mai puţin de 50 de consilieri locali din judeţ au ales să facă parte din PSD.

Reamintim că până în momentul de faţă şi-au anunţat înscrierea în PSD primarii PDL din Dolhasca, Maria Cojocariu, din Mălini, Petru Nistor, din Berchişeşti, Violeta Zenovia Ţăran, şi din Frasin, Marinel Bălan. La aceştia se adaugă primarii PNL din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, şi din Ostra, Ioan Oros. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă patru primari ai opoziţiei sucevene s-au înscris în PSD.
 Vizualizări articol: 3731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Încă patru primari ai opoziţiei sucevene s-au înscris în PSD1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(25 sep 2014, 12:17:30
Ce clasa politica de c..kt avem , oportunisti , excroci si minciunosi , ca si Pinochio spre tabara caruia tind!
Oare nu va e rusine de electoratul care v-a ales ,cum puteti fi atat de ieftini?
2.   Spre noi succese in intrecerea socialista tovarasi trimis de
(25 sep 2014, 12:51:10
Cu cata mandrie purtatorul de cuvant PSD spune ca a mai racolat cateva trilioane de primari.Parca ar raporta productia la hectar de porumb.Au reusit ce-au vrut.Au dat o ordonanta de guvern profund anticonstitutionala,au incalcat toate legile statului si au obtinul remorci de primari.Probabil ca dupa 45 de zile toti primarii si consilierii vor fi la PSD .Avocatul poporului Victor Ciorbea,sluga lui Ponta,tace ca porcul in papusoi si nu vrea sa dea ordonanta la Curtea Constitutionala.Si asa PSD a calcat in picioare votul democratic al cetatenilor din 2012.Practic acum au fost alte alegeri locale dar fara alegatori.Adica primarii si consilierii s-au ales singuri si direct la ciolan.
3.   Nu schimbati regulile in timpul jocului trimis de
(25 sep 2014, 13:00:15
Legea electorală nu se schimbă înainte de campanie - acesta este mesajul unei scrisori pe care premierul Victor Ponta, aflat acum în SUA, a primit-o, zilele trecute, din partea unui congresman american, care s-a declarat îngrijorat de modificarea legii electorale în această perioadă şi prin ordonanţă de urgenţă.
E vorba de congresman-ul american Cristopher Smith."Modificarea procedurilor pe durata unei campanii electorale nu poate face decât să stârnească dubii în legătură cu momentul şi motivaţia unei asemenea acţiuni şi poate avea consecinţe asupre cooperării politice şi bunei guvernări după alegeri. Sunt îngrijorat că, dacă vor fi aplicate, aceste modificări electorale vor afecta capacitatea celui care câştigă alegerile de a lăsa în urmă divergenţele de campanie şi de a-i îndruma pe români să se concentreze asupra problemelor şi provocărilor reale pe care dumneavoastră împreună cu noi trebuie să le abordăm", scrie Christopher Smith.

4.   ...PCR? trimis de
(25 sep 2014, 13:52:15
Si, uite asa, se reface un nou partid unic.Votul nostru nu mai conteaza.
5.   Un nou PCR!!! trimis de
(25 sep 2014, 22:20:03
...si uite asa PSD-ul(noul PCR) in frunte cu Pinochio au inceput pregatirea pemtru fraudarea alegerilor!!!In caz ca la numaratoarea voturilor nu o sa iasa prea bine...au grija primarii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei