Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2014 - Anul XIX, nr. 223 (5732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probă în dosar

Ultrajul asupra poliţiştilor, la Straja, filmat de radarul de pe Logan-ul poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul de la Straja acuzat că a agresat la sfârşitul săptămânii trecute doi agenţi de poliţie, după o urmărire în trafic de aproximativ cinci kilometri, pe unul dintre poliţişti lovindu-l cu o piatră în faţă,  a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri, principala probă a anchetatorilor fiind înregistrările video surprinse de aparatul radar de pe maşina de poliţie a victimelor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi l-au audiat ieri pe Emanuel Motrescu (24 de ani), iar apoi l-au dus în faţa judecătorilor, care au decis arestarea preventivă a tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

La audieri, Emanuel Motrescu a negat toate acuzaţiile, susţinând că nu el a condus una dintre cele două maşini urmărite de poliţişti şi că nu i-a agresat pe cei doi agenţi. Referitor la acuzaţia că a lovit cu piatra un poliţist, Motrescu a negat de asemenea acest lucru, susţinând că el nu a pus mâna pe nici o piatră.

El este însă contrazis de imaginile surprinse de radarul de pe Logan-ul cu care se aflau în misiune cei doi agenţi agresaţi, imagini în care se vede clar cum suspectul are o piatră în mână, iar mai apoi încearcă să-i lovească pe poliţişti cu o bârnă de lemn de aproximativ trei metri, fiind împiedicat în ultima clipă de mai multe rude ale tânărului.

 

Urmărire în trafic, după două maşini suspecte

Toate astea s-au petrecut sâmbătă după-amiază, după ce un echipaj al poliţiei rutiere de la Vicovu de Sus a observat în trafic două maşini suspecte, ai căror şoferi au virat brusc când au văzut maşina de poliţie şi au refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale oamenilor legii.

Unul dintre şoferii fugari, susţin poliţiştii, era Emanuel Motrescu, care avea permisul reţinut după ce a fost implicat nu cu mult timp în urmă într-un eveniment rutier. Acesta a fost identificat în apropierea casei sale şi a devenit violent în momentul în care cei doi agenţi de la Circulaţie s-au dus să-l ia la întrebări.

Potrivit scenariului conturat de procurori, tânărul în vârstă de 24 de ani a pus mâna pe o piatră, piatră cu care i-a ameninţat pe cei doi agenţi, iar pe unul dintre aceştia l-a lovit în faţă.

În încercarea de a-l imobiliza pe agresor, cei doi agenţi au fost agresaţi de acesta, fiind împiedicaţi de rude ale tânărului să-i pună cătuşele acestuia din urmă.

Unuia dintre poliţişti i-a căzut un spray iritant lacrimogen, iar una dintre rudele lui Emanuel Motrescu a luat acel spray şi a pulverizat mai multe jeturi înspre poliţişti.

Dându-şi seama că sunt depăşiţi fizic şi numeric, cei doi agenţi au dat să se retragă spre maşina de poliţie, moment în care suspectul ar fi încercat să îi lovească cu acea bârnă din lemn, însă a fost oprit în ultimul moment de fraţii acestuia.

Cei doi polițiști implicați în scandalul de sâmbătă după-amiază de la Straja au suferit leziuni pentru care necesită aproximativ o săptămână de îngrijiri medicale.

Emanuel Motrescu a fost căutat ulterior de poliţie la domiciliu, dar şi la alte adrese, însă nu a fost de găsit.

Marţi, însă, tânărul s-a prezentat singur la poliţie, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultrajul asupra poliţiştilor, la Straja, filmat de radarul de pe Logan-ul poliţiei.
 Vizualizări articol: 5253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Ultrajul asupra poliţiştilor, la Straja, filmat de radarul de pe Logan-ul poliţiei5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu se poate, judecatorii e corupti :) trimis de
(25 sep 2014, 12:15:50
Las'ça vine Taz si ne explica cum s-a trucat filmarea de pe Logan , cu pixel albastru , si judecatorii este inculti si i-au dat arestare preventiva fara probe la interlopul de Straja. Taz, sunt deschis pentru monologurile tale. Ai facut injectia ? Haloperidolul ?
2.   Deci a a vut efect ... trimis de
(25 sep 2014, 14:18:25
Sa inteleg ca intre 13:15 si 13:55 ai bagat prima doza. Sfatul meu este sa repeti, dar doar o singura data. N-are cine sa-ti spuna de la Vicov ceva de mine. Sunt sub acoperirewinking . Toti vicovenii mei de sus care citesc Monitorul sunt acum la carat de tigari. Fiindca ramai recunoscator oricarei sugestii, iti dau eu una : ia-ti glanda singur si nu ne mai obosi pe noi, boacterii de noapte.
2.1  RE: Deci a a vut efect ... trimis de
(25 sep 2014, 14:36:05
Te astept. Uite, hai sa ne vedem la 17:00 pe Dacia ( drumul spre MHC ). Ar trebui sa ajungi, de oriunde ai veni din judet. E liniste, nu trece aproape nimeni prin zona... Poti sa-mi dai in freza linistit, baieteste. O sa ma identifici usor : sunt singurul de pe acolo cu burta mare si merg de parca as topai. Ca un kangur.
2.2  RE: Deci a a vut efect ... trimis de
(25 sep 2014, 15:03:00
Pai atunci lasa gargara cu parte in parte, baieteste. Te sfatuiesc totusi sa bagi si a doua doza . Daca nu se poate la Burdujeni din cauza de distanta, anunta acolo local sa vina sa te prinda cu plasa.
3.   Pentru un dobitoc....Tazmanianul mele!!! trimis de
(25 sep 2014, 16:32:25
bă prostane....tu nu vezi că de mai multă vreme te cerți singur prin comentariile tale ciudate! esti un frustat ,puțin educat , căruia i-a pus măsa un rahat de calculator în brațe, stai toată ziua belit în monitor și mănânci rahat!!
Vorbește gura fără tine...tu spui, tu te-n juri așa că SPÂNZURÂ-TE și să te găsească miliția după vreo 15 ani!!! boule care ești!!!
4.   Sa mori tuuuu !!! trimis de
(25 sep 2014, 17:35:03
Pentium la 200 MHz nu exista in 1994 ( probabil nici tu nu existai pe atunci ). Iar daca in '94 tu aveai 8Gb de SDRAM inseamna ca s-a descoperit cel care a sustras un server NASA in 1994. Poate in toate calculatoarele din oras erau 8Gb de SDRAM. In alta ordine de idei , 486DX4 la 100 MHz cu 8MB de RAM , HDD de 1,08 GB, placa video cu 1 MB RAM si CD-ROM 4x era un calculator foarte puternic in Suceava anilor '96. Dar tu viseaza in continuare... Vezi ca ai ignore de la toata lumea. Paduche...
4.1  RE: Sa mori tuuuu !!! trimis de
(25 sep 2014, 19:56:50
Idiotule, te-ai transformat ?

comentariul nr.2 : Ceea ce este pe camera video NU SE REFERĂ LA INFRACȚIUNEA FLAGRANTĂ de „Refuz de a opri la semnalele agentului de circulaație”

5.   Pentru tazamanianul lunatic trimis de
(25 sep 2014, 20:14:03
De ce nu ne spui de ce te-au dat afara din M.A.N. si-acum tai frunze la caini pe-aici si prin sat? Nu cumva erai si tu o buba neagra si urat mirositoare, la fel ca exemplele pe care le dai in comentariile tale? Stii doar sa critici... De autocritica nu te-au invatat la liceu, scoala militara etc.? Ai auzit de schizofrenie? Sunt sigur ca stii tot de aceasta boala, dar nu stii un singur lucru: esti bolnavior...grav! Avand in vedere diagnosticul, imi este clar ca nu ai cum sa-ti dai seama cat de bolnav esti. Pacat ca te pierzi, aiurea, in loc sa faci ceva care sa te ajute sa iesi din mocirla.
6.   Comentariu trimis de
(25 sep 2014, 20:27:27
Decit sa va crantaiti si prezenta numarul neuronilor si adincimea circumvulutiunilor existente in cutia craniana , mai bine pozitionativa de o parte s-au alta a combatantilor din STRAJA si recomandati-le ce sa faca legal pe viitor . Cu glagorie de hoti , interlopi , politicieni si oameni de afaceri corupti lumea s-a cam saturat de trait . Cautati solutii , chiar daca vin de la antipozi , poate sunt creative si in zona carpatina . Calitatea se simplu cetatean ma face sa gindesc si asa cu speranta .
7.   Pentru tazamaniacul lunatic trimis de
(25 sep 2014, 20:29:36
ESTI BOLNAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8.   Deci a a vut efect ... trimis de
(25 sep 2014, 21:20:18
Cine e bolnav ma? Eu sunt foarte destept pentru secolu asta:))) Chiar daca sunt sincer acum cu voi si recunosc ca m-am drogat si inca ma droghez , dar asta e problema mea.
9.   Deci a a vut efect ... trimis de
(25 sep 2014, 21:22:35
Cand eram mic am fost batut de tata cu lopata in cap si de aia am atata minte incat pot sa vi-o soggg fara sa o ud:)))
10.   Hmmm... trimis de
(25 sep 2014, 22:26:44
Impresionantă desfășurare de forțe melițienești acilea pe faleza monitorului.
Haita de maidanezi înșăpcuiți latră de zor și încearcă să marcheze un teritoriu ce nu-i al lor, cu dejecții ce nu-s altceva decât rezultatul unei combinații nefericite de incultură, prostie, sarcasm de doi lei(la nivel de clasa a-IV-a), toate astea fiind înghesuite într-o uniformă de la al cărei deținător ar trebui să ne așteptăm la cu totul altceva.
Dar dehh...romanian style, carpathian garden...mare e și grădina asta...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei