Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 sep 2014 - Anul XIX, nr. 204 (5713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

De la 1 septembrie

Schimbări la cârma unor şcoli din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În vreme ce echipa de conducere a Inspectoratului Şcolar Suceava a fost reconfirmată, tumultul schimbărilor nu îi ocoleşte pe directorii unităţilor de învăţământ din judeţ.

Cu toate că cei mai mulţi dintre ei au fost înştiinţaţi că vor păstra funcţiile de conducere şi în următorul an şcolar, alţii au pierdut sau au renunţat la fotoliile de director.

La Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Crăiţa Buda Niga a pierdut funcţia de director în favoarea directoarei adjuncte Tatiana Hladiuc, profesor de protecţia mediului. Crăiţa Buda Niga conducea unitatea de învăţământ din anul 2007.

Rocada celor două directoare a intrat în vigoare de la 1 septembrie.

Schimbări în structura de conducere au fost şi la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, unde prof. Sabina Roman a fost înlocuită cu prof. Valentin Ianoş.

„Colegiul fiind unul de profil vocaţional, în mod tradiţional, la noi, directorul adjunct era de specialitate. Mai mult, acest lucru a fost solicitat şi de profesorii unităţii, motiv pentru care s-a produs această schimbare”, a explicat prof. Alexandra Bejinaru, directorul instituţiei.

La Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, prof. Domnica Josan a părăsit fotoliul de director motivând că mai are trei luni până la pensionare. În locul acesteia a fost numit ing. Ovidiu Ştefan Arganisciuc. Josan a ocupat postul de director timp de 17 ani, în perioada 1997-2014.

La Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, echipa de conducere s-a îmbogăţit cu încă un director adjunct, respectiv cu prof. Gabriela Boberschi.

Directorul colegiului, prof. Corneliu Romaşcu, a explicat că „liceul are 54 de clase, o populaţie şcolară de circa 1.500 de elevi, patru corpuri de clădire (internat, sală de sport, etc), astfel că volumul de muncă este foarte mare şi era nevoie de această măsură”. Gabriela Boberschi predă economia.

Noii manageri şcolari sunt instalaţi în funcţii începând cu 1 septembrie, cu detaşare în interesul învăţământului, până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de 31 august 2015.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbări la cârma unor şcoli din județ.
 Vizualizări articol: 7656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 10 voturi
Schimbări la cârma unor şcoli din județ2.9510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incredibil trimis de
( 3 sep 2014, 15:55:41
La i3 schimbarea aceasta îmi aduce aminte de cateva vorbe româneşti respectiv la schimbat pe dracu cu tat'su, sau nu e mai dulce hreanul ca ridichea.
Argumentele care sa confirme ideile de mai sus sunt prea mult casa le enumăr pe toate Ma gandesc doar la faptul că amândouă erau directoare când la acest liceu procentele de promovabilitate erau în jur de 15 la sută sau când au fost promovati capsunarii pentru care buda niga a fost sancţionata, iar acesta individ inspector general in loc sa o dea afara pe buda o tine in continuare in functie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei