Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 sep 2014 - Anul XIX, nr. 204 (5713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Pentru încă un an

Conducerea Inspectoratului Şcolar Suceava a fost reconfirmată de Ministerul Educaţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava va avea aceeaşi structură şi în următorul an şcolar.

Inspectorul general, prof. Gheorghe Lazăr, şi inspectorii adjuncţi - prof. Cristina Teodorovici şi prof. Gabriela Scutaru, îşi vor păstra funcţiile pentru cel puţin încă un an, aceştia fiind numiţi cu detaşare în interesul învăţământului de Ministerul Educaţiei. Prof. Gheorghe Lazăr va putea ocupa în continuare funcţia de inspector general al instituţiei menţionate până la data de 31 august 2015, potrivit unui ordin al ministerului de resort.

Scenariul este asemănător şi în cazul inspectorilor generali adjuncţi – prof. Cristina Teodorovici şi prof. Gabriela Scutaru. Cei trei au fost numiţi cu detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de 31 august 2015.

În urmă cu două săptămâni, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, declara, la Suceava, că are în vedere, cu prioritate, aprobarea metodologiilor de ocupare a funcţiilor de inspectori şcolari. Acesta a mai menţionat că în ianuarie 2015 vor fi organizate concursuri de ocupare a posturilor de inspectori şcolari generali şi adjuncţi.

Cât priveşte inspectorii de specialitate din cadrul IŞJ Suceava, în cazul lor deciziile de prelungire sau încetare a mandatelor se iau la nivel de inspectorat şcolar, nu prin numire de către Ministerul Educaţiei.

 

Constantin Mărgineanu, reconfirmat la şefia Casei Corpului Didactic Suceava

Prof. Constantin Mărgineanu va sta la cârma Casei Corpului Didactic „George Tofan” Suceava cel puţin încă un an. Acesta a primit pe adresa instituţiei pe care o conduce un ordin prin care este numit cu detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de 31 august 2015.

Mărgineanu se află la conducerea Casei Corpului Didactic din vara anului 2012, când un ordin ministerial anunţa eliberarea din funcţia de director al Casei Corpului Didactic a lui Traian Duminică.

Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava este instituţia care asigură îndrumarea cadrelor didactice şi furnizează programe pentru formarea şi dezvoltarea profesională a acestora. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea Inspectoratului Şcolar Suceava a fost reconfirmată de Ministerul Educaţiei.
 Vizualizări articol: 2650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Conducerea Inspectoratului Şcolar Suceava a fost reconfirmată de Ministerul Educaţiei3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei