Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 sep 2014 - Anul XIX, nr. 204 (5713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Câmpulung Moldovenesc

Biciclist omorât de un şofer aflat în stare avansată de ebrietate la volanul unui camion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, care se deplasa cu o bicicletă pe artera principală a municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost accidentat mortal de  un şofer aflat în stare avansată de ebrietate la volanul unui camion. Accidentul mortal s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.30, pe Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc. 

Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că şoferul, Viorel Munteanu, în vârstă de 47 de ani, din Cluj Napoca, l-a acroşat pe biciclistul care circula în faţa sa, Gheorghe Coca, într-o curbă la stânga. Bătrânul a fost proiectat violent pe carosabil, în timp ce şoferul a mai rulat câteva zeci de metri, după care camionul a ieşit în afara drumului, prin dreapta, unde a lovit violent un stâlp.

Biciclistul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde în scurt timp a decedat. La faţa locului a intervenit un echipaj de Descarcerare al Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc, şoferul fiind încarcerat în cabină. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului aveau să rămână uluiţi de starea în care se afla bărbatul de la volanul camionului. În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o concentraţie de 1,34 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge, care în mod normal vor indica  o concentraţie de aproximativ 2,7 la mie.

Pe numele şoferului urma să fie întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Aseară, acesta încă era audiat de poliţişti.

 

Al treilea biciclist mort într-un accident în ultimele două săptămâni 

Accidentul de ieri este al treilea în interval de  două săptămâni în care îşi pierde viaţa un biciclist. La mijlocul lunii august, în comuna Vama, un bărbat în vârstă de 53 de ani a căzut de pe bicicletă şi a fost călcat de două maşini, în timp ce pe 20 august un adolescent în vârstă de 16 ani, din Zvoriştea, a fost accidentat mortal de o maşină în timp ce efectua o depăşire, pe DJ 291 A, pe raza comunei Zamostea.

Pe lângă aceste accidente mortale, în august, aproape zilnic, pe şoselele din judeţ s-au înregistrat şi alte accidente cu biciclişti, multe dintre acestea soldate cu vătămări corporale grave. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biciclist omorât de un şofer aflat în stare avansată de ebrietate la volanul unui camion.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Biciclist omorât de un şofer aflat în stare avansată de ebrietate la volanul unui camion4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Al draq ziarist trimis de
( 3 sep 2014, 12:37:26
Bre Paiule...eu stiam că abia ai terminat liceul dar tu ai studii bazate de chimie......stii tu ca va iesi la berbecul ăla 2,7 la mie!!!! Ești tare ziaristul lu pește prăjit, zevzecule care ești să știi că de regulă se dublează valoarea de la etilotest dar la câtă matematică ai în cap...nu mă miră???!!!!
1.1  RE: Al draq ziarist trimis de
( 3 sep 2014, 13:12:48
Si daca iese 2.65, recunosti ca esti varza si matale odata cu redactoru?laughing
2.   Comentariu trimis de
( 3 sep 2014, 14:05:53
ideea era că a ieșit chimistul din reporter......are normă la medicina legală.....poate iese la ăla 3;20 sau 1:20 stie el că va ieși 2,70 la mie!!!
oricum era muvet!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei