Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 sep 2014 - Anul XIX, nr. 204 (5713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Debut

Prima conferință interjudeţeană a Consiliului Judeţean al Elevilor a început, ieri, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima conferință interregională a Consiliului Județean al Elevilor Suceava, cu tema „Comunicare și PR în Consiliul Elevilor” a debutat, ieri, la Palatul Administrativ din Suceava, cu o discuţie de două ore între elevii participanţi şi conducerea administrativă a judeţului, respectiv cu prefectul Florin Sinescu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alexandru Rădulescu, dar şi cu inspectorul general şcolar Gheorghe Lazăr.

Preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Suceava, Tudor Găitan, a declarat că la conferinţă sunt prezenţi elevi din 20 de judeţe din ţară şi din Republica Moldova şi a evidenţiat că este primul eveniment de acest gen organizat aici. Prefectul Sinescu i-a felicitat pe tinerii prezenţi pentru tema aleasă, subliniind importanţa comunicării, inclusiv cu autorităţile publice, şi le-a spus că a remarcat acest model de interacţiune între adolescenţi şi administraţie la Berlin, unde primarul se întâlnește special cu elevii şi studenţii pentru a discuta problemele oraşului, în viziunea lor. „Problemele pe care le identificaţi voi trebuie cunoscute şi de noi pentru că voi veniţi cu un alt suflu, cu altă viziune, voi trebuie să ne faceţi cunoscut trend-ul de dezvoltare al societăţii”, a declarat prefectul Sinescu. Acesta şi-a exprimat disponibilitatea la dialog, subliniind că „lucrurile care ne unesc sunt mai numeroase decât cele care ne despart, din diferenţa de vârstă şi mentalitate”.

Mesaje de bun venit au adresat şi inspectorul şcolar general Lazăr, precum şi vicepreşedintele Rădulescu.

 

Elevii participanți se pregătesc de alegeri în consiliile lor judeţene

Conferinţa elevilor se desfăşoară în perioada 1-4 septembrie, iar participanţi sunt în primul rând elevii membri ai consiliilor elevilor din ţară, care doresc să contribuie la organizarea alegerilor în aceste structuri și la campania pentru alegeri, dar şi cei care au interes să participe la ateliere tematice de formare.

Potrivit unui comunicat pus la dispoziţie de preşedintele Tudor Găitan, scopul conferinței este „de a forma tinerii în vederea deprinderii competențelor cheie de comunicare și relaționare cu factori instituționali sau ce țin de mass-media și stimularea acestora spre o implicare activă și asertivă în viața comunitații prin acțiuni de voluntariat”.

Pe parcursul evenimentului, participanții iau parte la workshopuri de dezvoltare a abilităților de comunicare, PR și gândire strategică, „acest lucru ajutând la mobilizarea tinerilor prezenți, prin tehnici specifice, pentru asigurarea unui context optim de desfășurare a campaniei de atragere de membri în Consiliul Elevilor și de promovare a alegerilor”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Instituția Prefectului județului Suceava, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Wedu.ro și cu sprijinul  Mado Corporation și Global Design. Cazarea și masa sunt suportate de organizatori, iar transportul este decontat prin inspectoratele şcolare din judeţele de proveniență. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima conferință interjudeţeană a Consiliului Judeţean al Elevilor a început, ieri, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Prima conferință interjudeţeană a Consiliului Judeţean al Elevilor a început, ieri, la Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Consiliul Judetean al elevilor...!!! trimis de
( 3 sep 2014, 12:32:39
1. Nici nu s-au adunat bine bietii copii...ca furia...binefacatoare a tatucilor rosii, a si dat peste ei. Felicitari stimati tovarasi, si copii va mai asteapta sa le povestiti cumn ati intors armele impotriva tatucului suprem ...spre a-l inlocui cu altul;
2. Oare ororatul juriu le-a prezentat si Ordonanta de urgenta nou nouta cu transfugii de jos pana sus ca, sa inteleaga copii de mici, caci nu conteaza sub sigla candidezi si lumea are incredere in tine , conteaza sa ajungi in marea familie kriptocomunista rosie. Urmati exemplul loialitatii si sinceritatii lor, si numai asa veti putea URCA PE NOI CULMI DE PROGRES SI CIVILIZATIA (Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua, Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa)...!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei