Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 sep 2014 - Anul XIX, nr. 204 (5713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mişcare

Comisarul-şef Neculai Ştefan a fost împuternicit adjunct la comanda IPJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul-şef Neculai Ştefan, care a fost în ultimii ani şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a fost împuternicit, de la începutul acestei săptămâni, pe postul de adjunct la comanda IPJ Suceava. Ofiţerul Ştefan ocupă postul comisarului-şef Ioan Crap, care este suspendat din funcţie, în urma anchetei pe care DNA Suceava a declanşat-o împotriva sa în luna iunie a acestui an. În urma acestei numiri făcute de Inspectoratul General al Poliţiei Române la IPJ Suceava s-au ocupat ambele posturi de adjunct al IPJ Suceava. Doar comisarul-şef Viorel Onea ocupă funcţia definitiv, Neculai Ştefan fiind doar împuternicit ca adjunct pe o perioadă de şase luni de zile. Comisarul-şef Ştefan răspunde de coordonarea activităţii pe linie de ordine publică şi poliţie rutieră, adică exact atribuţiile pe care le avea ofiţerul Crap.

Până la începutul acestei săptămâni, două din cele trei posturi de comandă de la poliţia judeţeană nu erau ocupate. Postul de inspector-şef a rămas neocupat după ce comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ a fost trimis în judecată de DNA sub acuzaţia că a fost implicat în achiziţionarea la suprapreţ a sediilor pentru poliţiile municipale din Suceava şi Câmpulung Moldovenesc. În cazul comisarului-şef Ioan Crap, suspendarea din funcţie a venit după ce DNA l-a pus sub acuzare pentru că ar fi intervenit pe lângă un agent de poliţie rutieră, în favoarea fostului director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, Delia Moldoveanu.

În momentul de faţă Todiruţ lucrează la Serviciul Arme al IPJ, în timp ce Ioan Crap a fost trimis pe un post la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţi, ambii având doar atribuţii de execuţie. Cei doi vor rămâne pe posturi inferioare până la finalizarea anchetelor care îi vizează. De aceea şi posturile de şefi pe care le-au ocupat nu pot fi scoase la concurs, ei fiind doar suspendaţi până la finalizarea dosarelor penale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul-şef Neculai Ştefan a fost împuternicit adjunct la comanda IPJ Suceava.
 Vizualizări articol: 3233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Comisarul-şef Neculai Ştefan a fost împuternicit adjunct la comanda IPJ Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei