Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2014 - Anul XIX, nr. 185 (5694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită oficială

Victor Ponta va participa la inaugurarea DN 29 şi la slujbele de Sfânta Maria de la Putna şi Cacica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premierul României, Victor Ponta, va fi prezent în zilele de joi şi vineri, 14 şi 15 august a.c., în judeţul Suceava, unde va participa la inaugurarea DN 29 Suceava – Botoşani, dar şi la slujbele de Sfânta Maria de la Putna şi Cacica. Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Donţu a declarat că Victor Ponta va fi prezent joi, 14 august a.c., de la ora 19:00, la inaugurarea investiţiei în modernizarea drumului naţional dintre Suceava – Botoşani, valoarea contractului fiind de 68,3 de milioane de lei. Lucrările de modernizare au fost realizate pe o distanţă de 36 de kilometri, investiţia fiind începută la mijlocul lunii octombrie 2013. Potrivit contractului, lucrările au vizat lărgirea drumului, reabilitarea a 12 poduri şi 29 de podeţe şi realizarea a 31 de parcări şi a şapte staţii de autobuz. Investiţiile au fost realizate de companiile omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, UMB Spedition şi Tehnostrade, împreună cu alte două firme, Arcada Company şi Consitrans. La inaugurarea lucrărilor de modernizare a DN 29 va fi prezent şi vicepremierul şi ministrul Dezvoltării regionale, Liviu Dragnea.

Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Donţu a mai adăugat că în cursul zilei de vineri, 15 august a.c., premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea vor participa, începând cu ora 10:00, la slujba oficiată cu prilejul hramului Mănăstirii Putna, de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului. Tot vineri, de la ora 12:00, premierul Victor Ponta va participa şi la slujba religioasă oficiată la Basilica Minor din comuna Cacica. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Ponta va participa la inaugurarea DN 29 şi la slujbele de Sfânta Maria de la Putna şi Cacica.
 Vizualizări articol: 3139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 8 voturi
Victor Ponta va participa la inaugurarea DN 29 şi la slujbele de Sfânta Maria de la Putna şi Cacica2.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari Umbrarescu trimis de
(12 aug 2014, 12:16:50
Am urmarit indeaproape lucrarile la acest drum.Este o realizare exceptionala,cum nu am mai vazut in aceasta parte a tarii.Umbrarescu a facut un drum de o calitate deosebita,pornind de la calitatea asfaltului pana la poduri,rigole si celelalte.Plus ca a facut drumul intr-un an.DECI SE POATE.Cand ai o firma serioasa si profesionista se poate orice.Cand mergi de la Suceava la Botosani parca masina pluteste .E un vis.Plus aspectul soselei ,aspect occidental.Sigur ca Ponta vine acum sa-si aroge meritele.Vorbind in general,in 25 de ani toate drumurile tarii trebuiau asfaltate la acest nivel ,Inclusiv orasele(de Suceava ce sa mai zic?).Dar e bine si mai tarziu decat deloc.Sa nu uitam ca acest contract cu UMB Spedition a fost semnat in 2011 pe vremea lui Gheorghe Flutur.
2.   Felicitari Umbrarescu trimis de
(12 aug 2014, 12:22:59
Poate domnul primar Lungu ,daca merge la Botosani,intelege de ce infrastructura este o prioritate de nivel 0.O strada frumos asfaltata,cu rigole si trotuare,curata,schimba complet aspectul .Daca Suceava ar fi asfaltata si curata ar fi o bijuterie de oras.In 10 ani domnul primar putea sa asfalteze toate strazile orasului cu fonduri proprii si cu fonduri europene.Doar sa fi vrut.dar se pare ca preocuparile conducatorilor urbei sunt cu totul altele.Am vazut ce minunatii s-au intamplat in Primaria Suceava in 2000-2004.Domnul Ionescu a scapat deocamdata cu 3 ani puscarie cu suspendare.Cine stie ce minunatii mai aflam de la primaria Suceava dupa 2004.
3.   Mda.. trimis de
(12 aug 2014, 12:40:44
Nu vreau sa ii iau apararea lui Lungu, insa refuz sa cred ca nu a asfaltat Suceava cum trebuie, doar pentru simplul motiv ca n-a avut chef. Mai ai nevoie si de fondurile necesare. Primaria Suceava "sifoneaza" fonduri si achita restante si penalitati la Termica, deoarece sucevenii nu stiu sa-si achite ceea ce consuma. Sunt peste 4 milioane de euro restante, din care o buna parte subventionati de primarie, deci e greu sa mai si asfaltezi cand ai de achitat partial restantele sucevenilor. Fondurile europene nu-i sunt straine, ca drept dovada modernizarea centrului si parcarile subterane, sau reabilitarea cetatii de scaun, asta asa...repede fara sa ma gandesc prea mult.
4.   Ce sa mai credem!? trimis de
(12 aug 2014, 13:00:20

Cineva spunea ca din motive de economie, stratul de asfalt este subtire si este mai ingust cu 25cm de o parte si alta, fata de cum a fost ! Este greu de crezut ca s-a lucrat bine cunoscind modul de gindire: ,, las” ca merge si asa” !

Ce ne facem in schimb cu promisiunile facute si neonorate de Lungu, Nechifor si Ponta de fiecare data cind se intilnesc?

In Suceava, Primarul a promis in trei rinduri ca se va reface cartierul G. Enescu, str. Univerisitatii si… etc. !
De la Nechifor si Ponta ce intelegi? Ba se fac centura, aeroportul, asfaltarea strazilor si trotuarelor, autostrada la Suceava, ba nu se fac. Ne duc cu vorba!
Bine ca vin cei din SUD si ne promit marea cu sarea, pina ii alegem!

4.1  RE: Ce sa mai credem!? trimis de
(12 aug 2014, 13:27:25
Am participat la o nunta la Aristocrat la care a fost invitat si Nechifor, iar pe holul spre baie, am prins o discutie de-a lui cu un individ necunoscut, dar care ii parea apropiat, de vreme ce am auzit cu urechile mele, "pai bine mai...ma lupt eu si termin centura si dupa aia sa zica toti ca de fapt e meritul lui Flutur?" Am ramas socat si efectiv imi venea sa-l pocnesc pe obez. Nechifor nu-si da interesul pentru finalizarea soselei de centura deoarece se teme ca meritele vor merge la Flutur. De asta nu doarme el bine noaptea...
5.   Comentarii trimis de
(12 aug 2014, 16:55:08
Am inceput sa citesc comentariile la acest articol..primele in legatura cu cauza, mai mult sau mai putin, cu pareri si opinii pro si contra. Urmeaza RAGNAROK cu niste aberatii, pentru care iti trebuie mare rabdare sa citesti si, recunosc, eu nu am avut. Mi se pare postarea unui psihopat incoerent . Apoi a inceput cearta ....intre doi postatori, care de care cu un vocabular mai elevat si cu cunostinte temeinice de gramatica limbii romane.
Domnilor, cand va vine sa postati, beti un pahar cu apa rece! Racoreste....
5.1  RE: Comentarii trimis de
(12 aug 2014, 18:10:42
Nu te mai obosi să citești ceva scris de Ragnarok.
Ești unic în felul tău(JUSTME) și ai un IQ pe măsură(9).
Ce îngânai despre gramatica limbii străine ție? Virgulă după „și” ?
Toți greșim, dar dacă te apuci de criticat, verifică în prealabil dacă nu cumva ești tontalău.
5.2  RE: Comentarii trimis de
(12 aug 2014, 19:12:06
in cazul acesta acel "si" nu era intr-o enumerare. Deci....era un verb intre doua virgule....citeste cu intonatie si vei intelege.
6.   Apara-ne si ne pazeste trimis de
(12 aug 2014, 17:56:02
Mare e Gradina Domnului, si...multe exemplare in ea. Inclusiv politice.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei