Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2014 - Anul XIX, nr. 185 (5694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Flutur după desemnarea lui Iohannis candidat: „Acum s-a nominalizat viitorul preşedinte al României”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava şi secretar general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că ieri, odată cu desemnarea liderului PNL Klaus Iohannis candidat pentru alegerile prezidenţiale, s-a făcut şi nominalizarea viitorului preşedinte al României. Gheorghe Flutur a spus că desemnarea lui Klaus Iohannis drept candidat din partea Alianţei Creştin Liberale pentru funcţia de preşedinte al României s-a făcut după un parcurs democratic. „Sunt convins că odată cu acest anunţ s-a nominalizat viitorul preşedinte al României. Am parcurs un traseu democratic, şi cu 100 de zile înainte de alegerile prezidenţiale am desemnat candidatul dreptei pentru funcţia de preşedinte al României”, a spus Gheorghe Flutur.

Liderul PDL Suceava a subliniat că pe lângă această nominalizare extrem de importantă este şi anunţarea viitorul tandem preşedinte – premier, respectiv Klaus Iohannis – Cătălin Predoiu. Gheorghe Flutur a spus că are o mare apreciere faţă de prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, precizând că acesta a condus şi „Guvernul din umbră” al PDL. „Cred că marele câştig al dreptei este acest tandem prezentat românilor, respectiv Klaus Iohannis – preşedinte al României şi Cătălin Predoiu – viitorul prim-ministru”, a mai declarat Flutur.

El a mai spus că partidele din Alianţa Creştin Liberală, PDL şi PNL, vor începe campania de strângere de semnături pentru susţinerea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al României. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur după desemnarea lui Iohannis candidat: „Acum s-a nominalizat viitorul preşedinte al României”.
 Vizualizări articol: 2252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Flutur după desemnarea lui Iohannis candidat: „Acum s-a nominalizat viitorul preşedinte al României”5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Flacara nu are mila pentru aripile fluturilor trimis de
(12 aug 2014, 11:34:07
Nemultumirea poporului arde mocnit dar pana va izbucni valvataia mai e un pic. Oare cat tupeu , cata ghiorlanie de talhar la drumul mare , cata ura sa ai fata de neamul tau sa promovezi inca un drac in fruntea tarii dar imbracat in haine nemtesti.
1.1  RE: Flacara nu are mila pentru aripile fluturilor trimis de
(12 aug 2014, 14:14:42
Don jiji nu consuma aiurea aerul... fa o favoare societati si atarnate de o creanga
1.2  RE: Flacara nu are mila pentru aripile fluturilor trimis de
(12 aug 2014, 17:54:25
ma alexica ti-o zis prieteneste sa o inseli pe manuela. Doar asa tot intelectul tau cei drept acum destul de redus se va descatusa.
2.   Comentariu trimis de
(12 aug 2014, 11:36:13
stiam ca acest om nu tine cont de alegatori dupa ce si/a terminat mandatul de presedinte al cj dar acum a aratat acest lucru in mod direct , fara nici un pic de respect fata de votul oamenilor. pai daca voi a/ti nominalizat presedintele Romaniei ce rost mai are sa mergem noi,alegatorii la vot ????sa ne amagim ca traim intr-o tara democratica ???? poate ,macar dupa aceste alegeri prezidentiale acest om va intelege ca nu fac doar ce vor ei , o mana de smecheri si nu vor pune pe cine vor ei presedinte al tarii ,asa cum fac la partid. oamenii isi vor alege ei singuri presedintele.
3.   Neamtul vine tare trimis de
(12 aug 2014, 12:33:52
Am urmarit un interviu aseara cu domnul Iohannis.E clar ca e vorba de un alt mod de a vorbi si a gandi.Nu mai e vorba de sporovaiala balcanica.Omul a vorbit clar,scurt,la obiect,concis.adica fara pierdere de vreme si logoree de batut campii.Cu seriozitate si decenta.Asa trebuie sa arate presedintele Romaniei.In acelasi timp a inceput demolarea Neamtului.S-au aruncat ca hienele pe el.Romania TV cu consultantul politic Dan Diaconescu l-au sfasiat cu povesti cu case si adoptii .Antena 3 ,dupa ce a trecut socul cu confiscarea,si-a adus aminte ca trebuie sa atace dreapta si a scris cu litere mari ca Iohannis vrea sa amane alegerile ca basescu sa ramana la Cotroceni(eventual inca 10 ani:)).In fapt era vorba de Ordonanta Guvernului data cu putin timp inainte de alegeri,ordonanta care spunea ca oamenii din alte localitati pot vota orinde nu doar la centrele de vot speciale.Sa vedem cum va rezista neamtul la toate aceste atacuri.
3.1  RE: Neamtul vine tare trimis de
(12 aug 2014, 14:27:29
Pentru prima data raducule ati dau dreptate... pentru prima data simt ca merita sa ma deplasez 100 de km pentru ami folosi dreptul de vot... Saltimbacul de ponta nu a reusit cu ortodoxismul lui decat sa puna in miscare acea parte a populatiei ce pana acu era neutra.... Sa fie clar sunt ortodox... dar religia nu are nimic in comun cu politica .Nu traim in AFGANISTAN , religia sa stea in banca ei
4.   Curios... trimis de
(12 aug 2014, 12:57:05
Chiar sunt curios ce va fi la alegeri. Oricat de tare i-as ura pe portocalii si pe Basescu, am o mica speranta, ca avand in adn-ul lui ceva nemtesc, Iohannis va fi putin altfel, in sensul bun. Ma ingrozeste sintagma folosita de PSD, "Iohannis e neamt...nu e ortodox" de parca asta ar insemna ca e venit din Africa si habar n-are ce vorbeste. Oamenii din Sibiu nu l-au votat degeaba vreo 4 mandate cu 80-90%. Ar fi cea mai mare greseala sa apelam la mandria tampita de a fi roman. Timp de 25 de ani am dovedit ca avem cei mai prosti politicieni din lume, mai rau de atat n-are cum sa fie.
4.1  RE: Curios... trimis de
(12 aug 2014, 13:25:11
Oamenii din Sibiu la alegerile europarlamanetare i-au dat o palma crunta "neamtului". Vai de capu vostru si de argumentarile voastre smecheresti. "neamtu" vostru e in anturajul talharilor la drumul mare, nu face nimic de capul lui. Nu e "dacat" o papusica trasa de arc.
4.2  RE: Curios... trimis de
(12 aug 2014, 13:32:22
Ai tu argumente solide..ce sa zic. La europarlamentare 80% din cei care voteaza nu stiu efectiv ce voteaza + prezenta foarte scazuta la vot = nesemnificativa asa zisa palma primita la europarlamentare. Pui neamt in ghilimele de parca ar insemna rahat. Fie el si neamt trait in Romania, tot mi se pare imposibil sa fie atat de murdar ca romanasii nostri mult prea iubiti.
5.   Ortodoxul Ponta trimis de
(12 aug 2014, 13:02:48
PSD va apasa la maxim pedala nationalismului si ortodoxismului.Stim cu totii ca biserica este folosita ca agent electoral.Dar aici apare un mare risc.Daca biserica se va implica pe fata ,intens si zgomotos,poate aparea un efect contrar.Vizita lui Ponta in Suceava se inscrie in acesta directie.Pe langa faptul ca se va impopotona cu laurii executiei drumului Suceava Botosani va merge si in locasuri de cult cu ocazia Sfanta Maria pentru a-si etala ortodoxismul .
6.   Victor Ponta se simte în largul său! trimis de
(12 aug 2014, 13:33:41


Ponta a reuşit cu succes, in scurt timp, sa provoace unui considerabil segment al populației o puternica si constanta aversiune față de preşedintele Traian Băsescu, de Crin Antonescu si mai nou de Johannis. Nu se construeste nimic, ci doar se merge pe principiul pamintului pirjolit - ,, cine nu-i cu noi, e impotriva noastra.
Aceasta aversiune a fost alimentata cu succes de citiva ,,profesionisti” din aparatul de propagandă al pretinselor televiziuni de ştiri şi, mai nou, de televiziunea națională. Este vizibil ca Ponta are o echipă de agitatori care îi livrează cu promptitudine teme incropite seara de seara pentru reacții publice, care nu au nimic de-a face cu realitatea, dar sunt al dracului de eficiente la prostime.
6.1  RE: Victor Ponta se simte în largul său! trimis de
(12 aug 2014, 13:47:01
Da ma ingustule ai dreptate. In mintea ta de smecheras e intiparita ideea ca prostimea nu gandeste, prostimea doar munceste si trebuie furata si jefuita de talharii la drumul mare.
6.2  RE: Victor Ponta se simte în largul său! trimis de
(12 aug 2014, 13:54:52
A venit in sfirsit momentul în care am putea spera la o oarecare eradicare a coruptiei. Sa credem că jaful, ticăloşia, miciuna şi corupţia, emblema ultimilor 24 de ani, vor deveni în sfârşit falimentare!?
Nu putem crede intr-o certitudine?
7.   Poate acum....un presedinte adevarat! trimis de
(12 aug 2014, 15:46:25
Si ce daca e neamt? Si ce daca nu este ortodox? Tocmai asta asteptam,caci am avut romanii la conducere,am avut ortodocsi la conducere si unde suntem? Daca sunte-ti asa de nationalisti,va rog frumos sa nu va mai urcati in ambulantele de la SMURD,caci acest serviciu a fost inventat de un arab si nici macar crestin (de orice fel ar fi fost),ci de un musulman,va rog sa nu mai mergeti sau sa doriti sa mergeti la lucru la nemti,caci sunt vai de ei,ramaneti la romanii care va dau cu o mana si va iau cu 7 maini,sa nu mai doriti masinile nemtesti,etc.Americanii au putut vota un presedinte "african" si cine e America in comparatie cu Romania,dar noi suntem mai destepti,si atunci cand avem ocazia sa votam ceva altfel,alegem tot...prost.Sper de data asta cei care nu voteaza de obicei sa mearga la vot caci cred ca acum au cu cine vota.Pe mine nu ma intereseaza partidul ci persoana caci peste tot intalnesti si buni si rai.Daca era Antonescu,eu nu-l votam dar Iohanis da,asta pentru ca nu am treaba cu partidul ci cu caracterul omului.Abia astept sa merg la vot,pentru ca de data asta chiar se merita.
8.   Pt NEAGIGI trimis de
(13 aug 2014, 00:19:16
...cu parere de rau dar vad ca faci parte din prostime.Desteapta-te NEAGIGI macar in "ultimul ceas"!!!
8.1  RE: Pt NEAGIGI trimis de
(13 aug 2014, 10:12:43
pe cine intereseaza ce crezi tu ba nefericitule. iti dai si tu cu parerea ca un smecheras care se dedulceste cu niste bani furati. eu nu stau in 4 labe sa mi se dea ceva de furat "sa mananca si gura mea ceva".
9.   Desteapta-te romane! trimis de
(13 aug 2014, 10:12:32
Este un moment prielnic sa-i dam la o parte pe cei care trag Romania inapoi, pe cei ce dau scutiri de taxe,de impozite,de datorii in an electoral si in plina criza. Tanti cu coasa a mai rarit din alegatorii care vad rosu permanent in fata ochilor iar tineretul ar trebui sa nu rateze ocazia de a vota un om care macar nu s-a scaldat in mocirla ultimilor ani. Prosteala cu religia mai tine la cateva babe ce stau la rand sa pupe moastele tatukului Ilici!
9.1  RE: Desteapta-te romane! trimis de
(13 aug 2014, 10:15:06
desteapta-te romane si nu permite talharilor la drumul mare sa ne fure, sa ne umileasca si sa ne prede ca niste talhari la drumul mare inca 10 ani. nu mai vrem ca presedinte inca un drac dar imbracat in haine nemtesti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei