Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2014 - Anul XIX, nr. 185 (5694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

O motociclistă de 26 de ani, accidentată într-o intersecție din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 26 de ani care conducea o motocicletă Suzuki a căzut victimă într-un accident produs într-o intersecție din municipiul Suceava. Evenimentul rutier s-a petrecut duminică noapte, în jurul orei 23.30, pe artera principală a Sucevei, la intersecţia cu Calea Obcinilor.

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, Ciprian B., în vârstă de 20 de ani, din municipiul Suceava, circula la volanul unui autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918, dinspre  Metro, şi, ajuns la intersecţia cu strada Calea Obcinilor, a virat drepta pentru a evita impactul cu un motociclist care venea din sens opus.Şoferul şi-a continuat apoi deplasarea pe marcajul haşurat ce desparte sensurile de mers, cu intenţia de a vira la stânga, spre Calea Obcinilor, moment în care din sens opus a venit o a doua motocicletă. Conform anchetei poliţiei, motociclista, Filuţa T., în vârstă de 26 de ani, din Suceava, a frânat brusc pentru a evita impactul cu maşina, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului, precizează poliţia, motociclista a scăpat cu leziuni uşoare, care nu-i pun viaţa în pericol.

Atât ea, cât şi şoferul au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

Poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava continuă ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O motociclistă de 26 de ani, accidentată într-o intersecție din Suceava.
 Vizualizări articol: 3065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O motociclistă de 26 de ani, accidentată într-o intersecție din Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Somnoroase pasarele... trimis de
(12 aug 2014, 12:48:56
E greu de înţeles toleranţa pe care-o manifestă vajnicii pândari din loganurile mai mult sau mai puţin inscripţionate faţă de modul cum circulă prin oraş unii motociclişti. Surprinderea cea mai mare e că turatul motoarelor la maxim şi trecerea cu viteze foarte mari prin dreptul Inspectoratului Judeţean de Poliţie nu provoacă nicio reacţie din partea acestora. Oare chiar atât de profund dorm ofiţerii de servici? Sau habar nu au ce trebuie să facă pentru cetăţean în slujba căruia strigă sus şi tare că sunt iar pentru efortul depus solda zic ei că e cam mică... după buget... să trăiţi !
1.1  RE: Somnoroase pasarele... trimis de
(15 aug 2014, 09:56:16
Macar noi, motociclistii, nu am accidentat nici o persoana pe trecerea de pietoni si cu toate ca mergem mai tare cateodata, in trafic suntem mult mai civilizati si mai atenti decat multi conducatori auto. Cat despre turat motoarele sigur nu au fost la maxim. Nu turam motoarele cu intentia de a face zgomot sau de a tulbura linistea publica. Avem si noi copii. Asa ca draga AMADEO daca esti asa de deranjat de zgomotul motoarelor iti pot sugera sa te muti intr-un catun linistit de munte, dar si acolo s-ar putea sa te deranjeze lupii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei