Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2014 - Anul XIX, nr. 185 (5694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În George Enescu

Femeie tâlhărită în cimitir, lângă mormântul soţului, de un minor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Suceava, a fost atacată de un minor, care i-a smuls lanţul de aur de la gât, în timp ce se afla la cimitir, la mormântul soţului său. Tâlhăria a fost comisă duminică, victima sunând la numărul de urgenţe 112 în jurul orei 11.30.

Femeia a reclamat că s-a deplasat duminică la cimitirul din cartierul George Enescu din Suceava, la mormântul soţului, iar la un moment dat, lângă gardul împrejmuitor, în pădure, a observat un copil de aproximativ 13-14 ani care stătea ghemuit şi care părea să aibă nevoie de ajutor. Minorul, a relatat femeia, i-a cerut apă şi s-a apropiat de ea, fără a da nimic de bănuit. Brusc, acesta i-a smuls de la gât lanţul din aur, după care a fugit în pădure, fiind urmat de alţi copii care se ascundeau în vegetaţia din apropiere.

Două fapte de acelaşi gen au mai fost comise în respectivul cimitir, în interval de o lună de zile. 

„Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că sunt indicii temeinice că cel care a comis fapta face parte dintre minorii care în ultima luna au mai comis două tâlhării prin smulgere de bijuterii de la femei vârstnice aflate în cimitirul respectiv”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Din informaţiile pe care le avem, suspecţi de comiterea faptelor sunt minori de etnie romă din Şcheia, cu vârste de 13-14 ani, autori a numeroase fapte de furt pe raza localităţii de domiciliu.

De la începutul acestui an în judeţ s-au înregistrat 67 de tâlhării, cele mai multe dintre acestea fiind tâlhăriile prin smulgere, fapte cu o violenţă mai redusă, comise de regulă de minori cu victime femei, în general vârstnice. Autorii acţionează rapid, luând prin  surprindere victimele, care nu au timp să reacţioneze.

Minorii infractori de la Şcheia au comis numeroase furturi până acum şi au demonstrat de mai multe ori că au şi înclinaţie spre violenţă. Aceştia profită din plin de vârsta pe care o au şi de faptul că, până la 14 ani, nu au răspundere penală. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie tâlhărită în cimitir, lângă mormântul soţului, de un minor.
 Vizualizări articol: 2097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Femeie tâlhărită în cimitir, lângă mormântul soţului, de un minor4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(12 aug 2014, 15:34:18
Tot scoateti in evidenta ca tiganii astia tot fura prin violenta , da administrativul reprezentat prin atitea organe ce masuri au luat , de ce nu ne comunicati . CE dracu stam la cheremul tiganimii .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei